Madetojanaukio III, Oulu

Hanki palanen idylliä, saat design-sisustusrahaa kaupan päälle

Kotoisa elämä Madetojanaukion idyllissä saa kauniin alun, kun solmit asuntokaupat 31.3.2024 mennessä. Tarjoamme kampanja-aikana asunnon ostaneille sävähdyttävän tupaantuliaislahjan.

Hanki koti hurmaavasta Madetojanaukiosta ja saat lahjakortin designsisustusliike Spazioon. Lahjakortin arvo on kolmion ostajalle 10 000 € ja kaksion ostajalle 5 000 €.

Arvomme lisäksi kaikkien Madetojanaukiolla esittelyssä käyneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken 500 euron arvoisen Spazion lahjakortin.
Arvonta järjestetään 2.4.2024 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Tutustu koteihin Spazion valikoima

Näyttäisikö sinun lintukotosi tältä?

Spazion suunnittelija Saija Barsk loihti sävyisän idyllin Madetojanaukiolla sijaitsevaan kolmioon. Sisustuksessa skandinaavisen arvokas, vähäeleinen muotokieli ja hillitty värimaailma kohtaavat tunnelmallisella tavalla eurooppalaisen designin helmet. Niin huonekaluilla, sohvatyynyillä kuin sisustusesineilläkin on perusteltu paikkansa kokonaisuudessa.

Design-helmet kruunaavat kodin

Barskin kädenjäljessä pehmeät värit ja muodot syventävät asunnon rauhaisaa tunnelmaa, jota korostavat myös lämpimän pähkinäpuiset yksityiskohdat, kuten Stuan-ruokailuryhmä. Seesteisen arvokkaan kokonaisuuden viimeistelee näyttävä Flosin 2097/30 -kattokruunu.

Hurmaava Madetojanaukio III

rt-madetojanaukio-iii-card-3

Kerrostaloasumisen helppous, kotipihan maadoittavat mahdollisuudet. Kotipihan kasvihuoneet, kesäkeittiö ja ulkoliikuntasali tarjoavat tilaisuuksia zen-hetkiin mieleisen tekemisen parissa.

madetojan-sali-parvelta

Kulttuurinystävä voi lähes kuulla orkesterin jylhät sinfoniat kotonaan, sillä Oulun musiikkikeskus sijaitsee heti kadun toisella puolella. Myös lenkkipolut ja kattavat palvelut on helppo saavuttaa.

Upea koti, reiluun hinta

Voit saada omaksesi kappaleen Karjasillan idylliä harvinaisen reiluun hintaan: 10 prosentin alennuksella. Katso Reilut diilimme Madetojanaukion yksiöistä ja kaksioista.

Katso Reilut diilit