Tule töihin

Meillä pääset haastamaan itsesi vaativien töiden parissa

Tule mukaan joukkoon, jossa rakennamme suurimman osan itse hyvässä hengessä!

Perheomisteiseen Rakennustehoon kuuluu vahvasti itse tekemisen kulttuuri. Teemme suurimman osan työvaiheista ilman alihankkijoiden apua. Työntekijämme kiittelevätkin työyhteisömme rentoa ilmapiiriä, ja kertovat motivaationsa olevan korkea heille annetun vapauden ja vastuun ansiosta.

Rekrytoimme jatkuvasti elämänlaatua rakentavaan joukkoomme ammattinsa parhaita. Katso haussa olevat paikkamme tai laita rohkeasti avointa hakemusta tulemaan!

Uratarinat

Tutustu työntekijöidemme urapolkuihin ja kokemuksiin Rakennustehosta.

sami-luoma-hero-1440×600

Sami Luoman uratarina:Pitkän kokemuksen kautta vastaavaksi mestariksi

Sami Luoman työpisteeltä koreilee kaksi komeasti nousevaa asuntotornia Helsingin Oulunkylässä. Ogelin Verson viiden kerrostalon kokonaisuudesta kaksi taloa etenee jo kovaa vauhtia, ja Luoma vastaa kohteen valmistumisesta ajallaan. “Yksikään päivä ei ole samanlainen, ja se on tässä työssä parasta.”

Lue Samin uratarina

Tero_Lehmonen_hero

Tero Lehmosen uratarina: Työn monimuotoisuus ja työyhteisö saavat työnjohtajan viihtymään

Helsingin Rakennustehon vuosikorjauspuolen työnjohtaja Tero Lehmonen avaa hymyssä suin Espoon toimiston oven. Hymy tarttuu ja rento ja yhteisöllinen meininki näkyy koko kuuden hengen porukassa. “Meillä on aivan mahtava porukka täällä ja huumori lentää”, hymyilee Lehmonen.

Lue Teron uratarina