Madetojanaukio III, Oulu

Tutustu tulevan kotisi tietoihin ja astu sisään! Olemme koonneet kohdesivuille tarvittavat tiedot asunnoista, käytetyistä materiaaleista ja kaikesta muusta asunnon ostamisen kannalta olennaisesta.

Kohteessa on taloyhtiölaina. Pääomavastikearviot on laskettu 4,819 %:in kokonaiskorolla (12 kk euribor 3,719 % + marginaali 1,10 %). Laina-aika on 25 vuotta, joista ensimmäiset 2 vuotta valmistumisen jälkeen on lyhennysvapaata, jolloin pääomavastikkeella katetaan vain lainan korko. Pääomavastiketta, jolla katetaan lainan korko ja lyhennys, aletaan periä noin puoli vuotta ennen ensimmäistä lainanlyhennystä, joka on arviolta 6/2026. Korontarkistuspäivä on vuosittain 14.12. Laina lyhenee 23 vuotta tasalyhennyksin. Ostajilla on mahdollisuus maksaa yhtiönlainaosuus pois ensimmäisen kerran valmistumisen yhteydessä, jolloin pääomavastiketta ei peritä.
Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.
Osakkeen omistajalla on mahdollisuus valita lunastaako tontin osuuden vai maksaako tontista vuokravastiketta. Tontin vuokra-aika on 50 vuotta, 18.6.2069 saakka, ja se on sidottu elinkustannusindeksiin. Vuokravastike on n. 2,78 euroa/m²/kk ja tontin lunastushinta on n. 686 euroa/m².

Näkymä: