Ogelin Verso V, Helsinki

Ogelin Verso V kasvaa yhdelle Helsingin saavutettavimmista paikoista

Verso V on viimeinen mahdollisuutesi saada uusi kerrostalokoti suositusta Verso-korttelista. Oulunkylään nouseva Verso V tarjoaa modernin monipuolista asumista Helsingin huippupaikalla. Sekä laadukkaasti toteutettu kotisi että asuinalueesi luonto ovat oivia paikkoja rauhoittumiselle, mutta sujahdat helposti myös parhaiden palveluiden pariin. Uutiskirjeen tilaajana pääset varaamaan uuden kotisi ensimmäisten joukossa jo aivan pian!

Tilaa uutiskirje

Hintaluokkansa paras vakiovarustelu

Vesikiertoinen lattialämmitys ja helteet taltuttava viilennys. Keittiön integroidut jääkaappi, pakastin ja tiskikone ovat parasta laatua

Liikenneyhteydet vertaansa vailla

Uusi kotisi on Helsingin yhdellä parhaista paikoista pääraiteiden tuntumassa: liikkuminen keskustaan tai lentokentälle käy käden käänteessä.

Monipuolisia koteja yksiöistä kolmioihin

Verson monipuoliset asuntotyypit ovat kiehtovia, kiitos talon kiilamaisen muodon. Kaikki 24–61-neliöiset kodit on suunniteltu tehokkaiksi – arkeasi sujuvoittamaan.

Alueelle sopivaa arkkitehtuuria

Arkkitehti Pentti Kareoja kuvailee Versoja historian ja tulevaisuuden linkiksi. “Talo istuu alueelle kunnioittaen olemassa olevaa mittakaavaa ja tuoden uutta lisää rakennuskantaan.”

Ennakkomarkkinointi alkaa

3 / 2022

Osoite

Veräjä 8, 00650 Helsinki

Asuntoja

34 kpl / 1–3 huonetta pinta-alaltaan 24,0–61,0 m²

Arkkitehti

Pentti Kareoja / ARK-house arkkitehdit Oy

Erityistä

Raide-Jokerin ja 500 m päässä sijaitsevan Oulunkylän aseman ansioista sijainti on yksi pääkaupunkiseudun saavutettavimmista.

Sijainti

Oulunkylän etuna on alueen yhteys sekä luontoon että liikenteeseen. Ogelin Versojen kasvupaikka on yksi pääkaupunkiseudun saavutettavimmista. Bussipysäkin näet kotipihaltasi, ja juna-asemallekin on matkaa vain puolisen kilometriä. Pujahdat Helsingin keskustaan vartissa ja lentokentälle puolessa tunnissa. Kauppakeskus Ogelin palvelut ovat vain kilometrin päässä, samoin Pikkukosken uimaranta Vantaanjoen varressa.

Seuraa Verso V:n valmistumisaikataulua

Ogelin Verso V kasvaa Oulunkylän sydämeen. Uutiskirjeen tilaajana pääset varaamaan uuden kotisi ensimmäisten joukossa ennen muita!

Talvi 2022

Tutustu ennakkoon Verso V:een.

Maaliskuu 2022

Verso V:n ennakkovaraus alkaa.

Kevät 2022

Verso V:n rakentaminen käynnistyy.

Kesä 2023

Verso V:n kodit valmistuvat arvioidun aikataulun mukaan.

Ole etulinjassa asumisessa.

Kuulet ensimmäisenä uusista kohteistamme ja pääset varaamaan uuden kotisi ensimmäisenä, kun liityt uutiskirjeemme tilaajaksi.