Ogelin Verso V, Helsinki

Ogelin Verso V – viimeistelty koti yhdeltä Helsingin saavutettavimmista paikoista

Juuret historiassa, katse tiukasti tulevaisuuden asumisessa: Oulunkylään nouseva Verso V tarjoaa modernin monipuolista asumista erinomaisen saavutettavalla paikalla Helsingissä. Sekä laadukkaasti toteutettu kotisi että asuinalueesi luonto ovat oivia paikkoja rauhoittumiselle, mutta sujahdat helposti myös parhaiden palveluiden pariin.

Katso virtuaaliesittelyt Tutustu koteihin

RT-Vaihtokoti - turvallisin tapa hankkia uusi koti

Kun löydät mieleisesi kodin uudiskohteistamme, voit tarjota nykyistä kotiasi vaihdossa.

Lue lisää

Terhi Lahtinen
Ota yhteyttä:

Terhi Lahtinen
0444931327

terhi.lahtinen@rakennusteho.fi

Esittelyt:

4.6. 14:00 – 14:30
Esittely sisällä Verso V:ssa eli E-talossa, kylttiopastus Veräjältä. HUOM! Rakennus on keskeneräinen, joten työmaa-alue ei ole esteetön.

Katso sijainti kartalta

Hintaluokkansa paras vakiovarustelu

Vesikiertoinen lattialämmitys ja helteet taltuttava viilennys. Keittiön integroidut jääkaappi, pakastin ja tiskikone ovat parasta laatua.

Liikenneyhteydet vertaansa vailla

Uusi kotisi on Helsingin yhdellä parhaista paikoista pääraiteiden tuntumassa: liikkuminen keskustaan tai lentokentälle käy käden käänteessä.

Monipuolisia koteja yksiöistä kolmioihin

Verson monipuoliset asuntotyypit ovat kiehtovia, kiitos talon kiilamaisen muodon. Kaikki 24–61-neliöiset kodit on suunniteltu tehokkaiksi – arkeasi sujuvoittamaan.

Alueelle sopivaa arkkitehtuuria

Arkkitehti Pentti Kareoja kuvailee Versoja historian ja tulevaisuuden linkiksi. “Talo istuu alueelle kunnioittaen olemassa olevaa mittakaavaa ja tuoden uutta lisää rakennuskantaan.”

Hintaluokkansa paras varustelutaso kodissa, jonka voit valita vaikkapa parvekkeellisena tai saunallisena

Verso V:n asuntotyypit on suunniteltu monenlaisiin ja muuttuviin elämäntilanteisiin. Huoneistopohjat ovat kiehtovia ja monipuolisia, kiitos talon kiilamaisen muodon: koteihin mahtuu niin sauna kuin säilytystilaa. Entä saisiko olla kotiin lisätilaa tuova parveke?

Asumismukavuus on Ogelin Verso V:n kodeissa ykkösjuttu: pakkasilla ja viileässä syyssäässä lattialämmitys lisää viihtyvyyttä, kun taas viilennys tuo mukavuutta kesähelteillä.

Kodit ovat 24–61-neliöisiä, ja ne kaikki yksiöistä kolmioihin on suunniteltu mukautuviksi erilaisiin elämäntilanteisiin. Valittavanasi on myös saunallisia koteja, ja autopaikkatilanteen tarkastaa Parkkipaikat-välilehdeltä. Hyvinvarusteltu keittiö palvelee niin innokasta kodin gourmet-kokkia kuin kokkailijaa, joka haluaa pyöräyttää arkipäivien ateriat nopeasti koko perheelle. Integroitu jääkaappi, pakastin ja tiskikone ovat parasta laatua.

Verso-kodeissa jokaisessa kolmiossa ja monissa kaksiossa on oma lasitettu parveke kuin ylimääräisenä olohuoneena. Parvekkeet on suojattu säältä, joten lisätilasta ja maisemista nauttiminen on mukavaa vaikka ympäri vuoden. Parvekkeet aukeavat parhaaseen ilmansuuntaan, ja valtaosassa vehreä maisema säilyy avarana niin kauas kuin silmä kantaa.

Kohteen tiedot

Arvioitu valmistumisaika 6 / 2023
Osoite Veräjä 8, 00650 Helsinki
Tyyppi Kerrostalo
Asuntoja 33 kpl / 1 - 3 huonetta
Pinta-ala 24,0 – 61,0 m²

Tutustu vapaisiin asuntoihin

Moderni koti loistavien kulkuyhteyksien äärellä

Ogelin Verso on viiden talon kokonaisuus, jonka kaikki talot on suunnattu parhaaseen ilmansuuntaan. Uusi kotisi on yksi Helsingin saavutettavimmista paikoista, kiitos aivan läheisen rautatieaseman ja tulevan Raide-Jokerin. Bussipysäkin näet kotipihaltasi, ja juna-asemallekin on matkaa vain puolisen kilometriä. Liikkuminen keskustaan tai lentokentälle käy siis käden käänteessä – ja tulevaisuudessa entistä paremmin!

Ogelin Verson arkkitehti Pentti Kareoja kuvailee Versoja historian ja tulevaisuuden linkiksi.
“Talo istuu alueelle kunnioittaen olemassa olevaa mittakaavaa ja tuoden uutta lisää rakennuskantaan.”

Arkkitehti Pentti Kareoja kertoo Ogelin Verson suunnittelusta.

Oulunkylässä ja Verso-kodissasi luonto on lähellä. Alueen huippuetuna on sen yhteys liikenteen lisäksi luontoon. Vantaanjoen ranta palvelee ympäri vuoden, ja vehreän Oulunkylän monet puistot ja pururadat viekoittelevat nauttimaan avoimen taivaan alle.

Oulunkylän nykyinen ja tuleva infra vaikuttaa merkittävästi alueen asuntojen arvonkehitykseen, joten laadukkaasti viimeistellyt asunnot ovat erinomainen vaihtoehto niin asunnon omaan käyttöön hankkivalle kuin sijoittajille.