Ostamme tontteja

Kehitetään tonttisi tuottavaksi

Maanomistaja, perikunta, kiinteistönvälittäjä – ostamme kerrostalorakentamiseen tontteja pääkaupunkiseudulta ja Oulusta. Muuta tonttimaa rahaksi ja myy se meille. Yhdessä teemme siitä parhaan paikan kerrostalorakentamiseen.

Ota yhteyttä, niin selvitetään tonttisi potentiaali. Olemme kiinnostuneet myös kaavoittamattomasta maasta sekä uudelleenkaavoitusta vaativista tonteista. Kaavoitusprosessissa olemme tontinomistajan ammattitaitoinen kumppani, ja yhdessä voimme tehdä tontistasi parhaan rakennuspaikan.

Soita meille, kun haluat tehdä sujuvat tonttikaupat luotettavan toimijan kanssa. Sopivien tonttien lisäksi olemme kiinnostuneita kiinteistökehityshankkeista.

Tonttikauppa Rakennustehon kanssa on

Helppoa

Olemme tontinomistajan aikaansaava kumppani. Tontin kaavoitusprosessiin
tuomme ammattilaisemme mukaan tontinomistajan eduksi.

Luotettavaa

Olemme pitkäjänteisesti toimiva suomalainen rakennusliike. Tunnemme markkinat ja eri alueiden hintatason, joten meiltä saat tontistasi reilun tarjouksen ja kilpailukykyisen hinnan.

Yhteistyötä

Selvitämme tonttisi mahdollisuudet ja yhdessä voimme kehittää siitä parhaan rakennuspaikan – maanomistajan, rakennusliikkeen ja tulevien asunnonomistajien parhaaksi.

Tarjoa tonttiasi, selvitetään sen potentiaali

Jere Castrén
Jere Castrén

PK-seutu
Matkapuhelin: 050 5500 142

jere.castren@rakennusteho.fi

Tällaisia tontteja olemme aikaisemmin hyödyntäneet

Oulunkylään radan viereen viiden kerrostalon kokonaisuus

Rakennamme parhaillaan Oulunkylään Ogelin Versoa, jossa on poikkeava kahtiajakoinen tontti. Tontin toisella puolella on päärata ja toisella pienimittakaavainen viheralue. Lopputuloksena syntyi kolmion muotoiset talot, jotka muodostavat rytmisen jatkumon suhteessa rataan. Asuntoja kerrostaloihin tulee yhteensä 150.

Veistoksellinen tornitalo Koskenrannan jokimaisemissa

Oulujoen Siltavahdin pohja-ala on noin 21 metriä kanttiinsa, ja korkeutta asuntotornilla on 57 metriä. Siltavahdissa on otettu kaikki hyöty irti pienestä tontista – Oulun korkein kerrostalo piirtyy osaksi Oulun profiilia kaupungin edustavimmalla ja vetovoimaisimmalla alueella. Siltavahdissa on 80 asuntoa.

Rautatienkadulle uusi asuntokortteli

Rakennamme uutta asuinkorttelia, kolmesta kerrostalosta koostuvaa Oulun Artea, keskustan kulmapaikalle Oulun rautatieaseman viereen. Kaiken kaikkiaan Arteen tulee 245 huoneistoa.

Punainen Mylly – uusi elämä historialliselle maamerkille

Punaisessa Myllyssä yhdistettiin historia ja moderni rakentaminen – vanha teollisuusrakennus hyödynnettiin uudisrakennuksessa ja puretut tiilit uusiokäytetiin. Myllyn ensimmäinen osa valmistui vuonna 1924 ja se sai uuden elämän, kun toteutimme kohteeseen persoonallisia asuntoja. Huoneistoja Punaiseen Myllyyn toteutettiin yhteensä 98. Punainen Myllylle myönnettiin vuoden 2019 Kestävä Kivitalo -palkinto.