Oulun Origo

Uniikki koti Oulun huipulla

Oulun keskustan uudessa maamerkissä, Origossa, asut asemanseudulla kaupungin kehityksen keskiössä. Origossa nouset tavanomaisten ratkaisujen yläpuolella, ja kotisi voit toteuttaa yhteistyönä huippuammattilaisten ja -merkkien kanssa. Tutustu Origoon helposti 360-virtuaaliesittelyssä.

Tutustu virtuaalisesti

Tutustu kohteeseen virtuaalinäkymän kautta

Taloa klikkaamalla pääset tutustumaan eri kerrosten pohjanäkymiin sekä jokaisen huoneiston pohjapiirrokseen.

Kohteen tiedot

Osoite Rautatienkatu 1, 90100 Oulu
Tyyppi Kerrostalo
Asuntoja 142 kpl / 1 - 4 huonetta
Pinta-ala 20,5 – 78,0 m²

Tutustu vapaisiin asuntoihin

Minna Kukonlehto
Ota yhteyttä:

Minna Kukonlehto
040 507 2309

minna.kukonlehto@rakennusteho.fi

Esittelyt:

21.9. 16:00 – 17:00
Esittely Rakennustehon toimistolla osoitteessa Krouvintie 5, tervetuloa.

Katso sijainti kartalta

Ainutlaatuista asumista ja vaivatonta kulkemista

Origo ja sinä olette samanlaisia: ainutlaatuisia. Origossa sanot kiitos ei tavanomaisille ratkaisuille ja tervetuloa uniikeille, juuri sinulle sopiville ratkaisuille. Olet itse oman kotisi paras asiantuntija, ja autamme sinua toteuttamaan kotisi parhaalla mahdollisella tavalla huippulaadukkailla tuotemerkeillä.

Liikkumisesta on tehty Origossa helppoa ja mukavaa. Kone Residential Flow -ratkaisulla voit operoida rakennuksen ulko-ovia, hissejä ja ovipuhelinta älypuhelimellasi: kosketus tai käden heilautus lukijalaitteeseen riittää. Nopeat hissit takaavat sujuvan liikkumisen myös ruuhka-aikoina.

Keskeisellä paikalla mikään ei ole kaukana: kulkuyhteydet ympäri kaupunkia ja sen ulkopuolelle ovat ensiluokkaiset. Origo sijoittuu rautatieaseman kupeeseen. Autosi saat turvallisesti pois katutasosta kannen alle pysäköintihalliin. Pyöräsi on suojassa kellarissa tai kannella, jonne pääset kulkemaan helposti pyörähissillä. Myös oma laadukas pyöränhuoltotila on talossa käytössäsi.

galleria_oulu_origo_3073-32_Origo_Sisavisu_0.4_Malli_C

Tutustu kaikkiin Origon mahdollisuuksiin

Oulun Origossa asut tavanomaisten ratkaisujen yläpuolella. Toteutamme kotisi juuri toiveidesi mukaisesti, ja voit tehdä valinnat yhdessä parhaiden ammattilaisten kanssa. Katso lisää

oulunorigo.fi

Origo kruunaa kokonaisuuden

Oulun Origo muodostaa viereisten Arte I:n ja Arte II:n kanssa veistoksellisen kokonaisuuden vahvana ja huomiota herättävänä.

”Onnistuneen yhteistyön ja vuorovaikutteisen prosessin jälkeen on helppo tuntea ylpeyttä lopputuloksesta. Monoliittinen Oulun Origo on kaupungin ruutukaava-alueen korkea kulmapiste, joka tulee herättämään monenlaisia intohimoja”, sanoo Arkkitehtitoimisto Veli Karjalaisen toimitusjohtaja Jukka Nupponen.

16-kerroksinen Origo on yksiaineisuutta tavoitteleva torni, josta löytyy myös hoikkuutta, sanoo pääsuunnittelija arkkitehti Jussi Karjalainen. Tiililaattapinnan kuvio on päivällä elävä, ja yhdessä ikkuna-aukkojen ja parvekekaiteiden heijastusten kanssa se tuo tummaan kokonaisuuteen hienovaraista vivahteikkuutta. Ja yöllä asuntojen valot herättävät julkisivun uudella tavalla eloon.

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä kohteista

Origo sekä Oulun Arte I ja II muodostavat kokonaisuuden. Arten ensimmäinen talo valmistuu vuoden 2020 lopussa, Arte II lokakuussa 2021. Tutustu vapaisiin asuntoihin ja varaa omasi!