Oulun Origo

Meille, jotka rakastamme kaupunkielämää.

Löydä uusi kotisi Origosta ja olet hetkessä siellä, missä tapahtuu. Täällä nautit kaupunkielämän parhaista puolista ja upeista maisemista. Polkaiset fillarilla näppärästi mihin vaan ja kipaiset ketterästi kauppoihin, ravintoloihin, kulttuuritapahtumiin ja muihin harrastuksiin. Junat ja bussit kulkevat melkein kotioveltasi – jos tästä kodista nyt malttaa mihinkään kauemmaksi matkustaa. 

 

Katso virtuaaliesittelyt Tutustu koteihin

Minna Kukonlehto
Ota yhteyttä:

Minna Kukonlehto
040 507 2309

minna.kukonlehto@rakennusteho.fi

Esittelyt:

16.6. 13:00 – 14:00
Tule tutustumaan upeisiin koteihin Oulussa. Esittely Origon 9. kerroksen valmiissa esittely- ja muissa vapaissa huoneistoissa, opastus Rautatienkadulta. Voit myös halutessasi sopia yksityisesittelyn.

Katso sijainti kartalta

Esittelyyn kun sinulle sopii

Varaa yksityisesittely, jossa keskitymme sinua kiinnostaviin asuntoihin ja yhteisiin tiloihin. Pääset tutustumaan kotien materiaaleihin sekä pohjaratkaisuihin ja voit suunnitella kodin sisustamista. Autamme suunnittelemaan asunnon räätälöintiä sinulle sopivaksi ennen muuttoa.

 

Tätä on odotettu: korot kääntyivät laskuun.

Koronpudotusjuhlan kunniaksi tarjoamme muuttovalmiita koteja alennettuun hintaan.
Valikoitu erä Oulun Origon kaksioita nyt -10 %. Laskimme alennukset alkuperäisistä markkinointihinnoista.

Tutustu koteihin

Makeimmat viedään ensin ja tarjous voimassa vain 30.6.2024 saakka.

Kaupunkielämän ihanuudet ulottuvillasi – muuta jo huomenna!

Vehreä kansipiha oleskeluun
Älypuhelimella ohjattavat lukitukset ja hissit
Laadukkaat keittiökalusteet ja AEG-kodinkoneet
Turvallinen autohalli
Säilytys- ja huoltotilat polkupyörille
Oma sauna kaikissa kolmioissa

Kolmio 67 m², 239 000 €
Kolmio 57 m², 214 000 €
Valikoidut kaksiot: ale –10 %

Katso kodit ja hinnat!

Persoonallisia koteja ainutlaatuisille persoonille 

Origo ja sinä olette samanlaisia: ainutlaatuisia. Origon kodit ovat persoonallisia ja kiinnostavia muun muassa talon kiilamaisen muotoilun ansiosta.  

Valoisiksi suunnitteluissa asunnoissa on erinomaiset säilytystilat, mikä luo suuremman tilan tuntua. Kaikissa kodeissa yksiöistä kolmioihin on laadukkaat puitteet leppoisalle elämälle, keskellä kaikkea.

Tutustu kohteeseen virtuaalinäkymän kautta

Taloa klikkaamalla pääset tutustumaan eri kerrosten pohjanäkymiin sekä jokaisen huoneiston pohjapiirrokseen.

Tutustu virtuaalisesti

Kohteen tiedot

Valmistumisvuosi 2023
Osoite Rautatienkatu 1, 90100 Oulu
Tyyppi Kerrostalo
Asuntoja 145 kpl / 1 - 3 huonetta
Pinta-ala 20,5 – 78,0 m²

Tutustu vapaisiin asuntoihin

Ainutlaatuista asumista ja vaivatonta kulkemista: autopaikka ja turvalliset tilat pyörille

Origo ja sinä olette samanlaisia: ainutlaatuisia. Origossa sanot kiitos ei tavanomaisille ratkaisuille ja tervetuloa uniikeille, juuri sinulle sopiville ratkaisuille.

Origossa olet itse oman kotisi paras asiantuntija, ja autamme sinua toteuttamaan kotisi parhaalla mahdollisella tavalla huippulaadukkailla tuotemerkeillä.

Liikkumisesta on tehty helppoa ja mukavaa. Kone Residential Flow -ratkaisulla voit operoida rakennuksen ulko-ovia, hissejä ja ovipuhelinta älypuhelimellasi: kosketus tai käden heilautus lukijalaitteeseen riittää. Nopeat hissit takaavat sujuvan liikkumisen myös ruuhka-aikoina.

Keskeisellä paikalla mikään ei ole kaukana: kulkuyhteydet ympäri kaupunkia ja sen ulkopuolelle ovat ensiluokkaiset. Origo sijoittuu rautatieaseman kupeeseen. Autosi saat turvallisesti pois katutasosta kannen alle pysäköintihalliin. Pyöräsi on suojassa kellarissa tai kannella, jonne pääset kulkemaan helposti pyörähissillä. Myös oma laadukas pyöränhuoltotila on talossa käytössäsi.

galleria_oulu_origo_3073-32_Origo_Sisavisu_0.4_Malli_C

Tutustu kaikkiin Origon koteihin

Oulun Origossa asut tavanomaisten ratkaisujen yläpuolella. Valitse uuteen kotiisi parveke tai sauna mielesi mukaan, säilytystilaa löytyy jokaisesta asunnosta. Kaikki Origon kodit ovat muuttovalmiita. Katso lisää

Kodit

Origo kruunaa kokonaisuuden

Oulun Origo muodostaa viereisten Arte I:n ja Arte II:n kanssa veistoksellisen kokonaisuuden vahvana ja huomiota herättävänä.

”Onnistuneen yhteistyön ja vuorovaikutteisen prosessin jälkeen on helppo tuntea ylpeyttä lopputuloksesta. Monoliittinen Oulun Origo on kaupungin ruutukaava-alueen korkea kulmapiste, joka tulee herättämään monenlaisia intohimoja”, sanoo Arkkitehtitoimisto Veli Karjalaisen toimitusjohtaja Jukka Nupponen.

16-kerroksinen Origo on yksiaineisuutta tavoitteleva torni, josta löytyy myös hoikkuutta, sanoo pääsuunnittelija arkkitehti Jussi Karjalainen. Tiililaattapinnan kuvio on päivällä elävä, ja yhdessä ikkuna-aukkojen ja parvekekaiteiden heijastusten kanssa se tuo tummaan kokonaisuuteen hienovaraista vivahteikkuutta. Ja yöllä asuntojen valot herättävät julkisivun uudella tavalla eloon.

Menopaluu-muraali tuo elämänlaatua kaupunkikuvaan

Meiltä rakennusteholaisilta toivottiin kaavoituksessa jotakin uutta ja erilaista, tavanomaisesta kerrostalotuotannosta poikkeavaa. Yhteistyössä suunnittelijoiden ja kaavoituksen kanssa loimme Origon, Arte I:n ja Arte II:n muodostaman korttelin. Sen keskeisiä elementtejä ovat muun muassa poikkeava massoittelu ja väritys sekä oululaisille rakkaan Kivikukon uudelleen kokoaminen. Upea osa kokonaisuutta on taiteilija Veikko Törmäsen Menopaluu-muraali, joka kohottaa rautatieaseman ympäristön kasvoja ja tuo elämänlaatua yhteiseen elinympäristöömme ja kaupunkikuvaan.

Teos piirtyy korttelin talojen Origon, Arte I:n ja Arte II:n autohallin julkisivuun. Menopaluu on rakennusteholaisten ja Oulun kaupungin lahja korttelin asukkaille ja kaikille oululaisille. Menopaluulla haimme jotain parempaa ja todella hienoa. Sitä myös saimme. Innovatiivinen toimintatapamme näkyy laadukkaana ja elävänä kaupunkiympäristönä.

Lue lisää taideteoksesta

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä kohteista

Origo sekä Oulun Arte I ja II muodostavat kokonaisuuden. Arten ensimmäinen talo valmistui vuoden 2020 lopussa, Arte II lokakuussa 2021.