Oulun Origo

Uniikki koti Oulun huipulla

Oulun keskustan uudessa maamerkissä, Origossa, asut asemanseudulla kaupungin kehityksen keskiössä. Origossa nouset tavanomaisten ratkaisujen yläpuolelle, ja kotisi voit toteuttaa yhteistyönä huippuammattilaisten ja -merkkien kanssa. Tutustu Origoon helposti 360-virtuaaliesittelyssä.

Autohallipaikka kaupan päälle

Autohallipaikka kaupan päälle 67 m²:n kolmioihin. Saat autosi pois katutasosta turvallisesti kannen alle pysäköintihallin lämpöön. Edun arvo 27 000 €.
Tarjous on voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeuden muuttaa tarjouksen kestoaikaa ilman eri ilmoitusta.

Reilu diili! Origossa yksiöitä ja kaksioita –10 %

Jopa 19 150 € alennus kaksiosta,
jopa 13 950 € alennus yksiöistä.
1h+kk mh alkaen 19 250 €.

Katso kodit ja hinnat!

Origon kodeissa eletään uniikkia elämää. Asuntojen suunnittelu ja erinomaiset säilytystilat luovat valoisaan kotiin suuremmankin tilan tuntua. Toimivat kodit yksiöistä kolmioihin on rakennettu elämänlaatu edellä.

Nyt esittelemme Oulun Origoa kalustetussa mallikodissa. Tervetuloa ihastumaan saunallisen kolmion materiaaleihin ja pohjaratkaisuun. Origon esittelyissä pääset myös halutessasi tutustumaan ylhäältä avautumiin upeisiin näkymiin yli kaupungin kattojen ja vehreään Intiöön. Valitettavasti reitti huoneistoon ei ole täysin esteetön, mutta esittelemme Origoa myös etänä.

Nopealle kodinostajalle ilmalämpöpumppu eurolla tai parvekekaihtimet kaupan päälle

Kun hankit parvekkeellisen kaksion tai 55,5–58 m²:n kolmion Origosta, saat kesän viileimmän varustelun – Daikin Sensira Cool 25 -ilmalämpöpumpun eurolla. Tai tee kotisi parvekkeesta viihtyisämpi Visor-parvekekaihtimilla, jotka voit valita kaupan päälle.

Nyt ripeys kannattaa: tee kaupat 30.9.2023 mennessä ja valitse kahdesta edusta omasi!

Tarjous on voimassa uusissa asuntokaupoissa Origossa. Daikin-tarjous sisältää ilmalämpöpumpun käytönopastuksen ja ensimmäisen laitehuollon. Edun arvo 2000–2500 €. Visor-tarjous sisältää kaihtimien asennuksen. Edun arvo jopa 3 000 €. Tarjousta ei voi siirtää, eikä käteisvaihtoehtoa ole saatavilla. Tätä tarjousta ei voi käyttää yhdessä minkään muun tarjouksen, erikoistarjouksen, alennuksen tai ostohyvityksen kanssa.

Tutustu kohteeseen virtuaalinäkymän kautta

Taloa klikkaamalla pääset tutustumaan eri kerrosten pohjanäkymiin sekä jokaisen huoneiston pohjapiirrokseen.

Tutustu virtuaalisesti

Kohteen tiedot

Valmistumisvuosi 2023
Osoite Rautatienkatu 1, 90100 Oulu
Tyyppi Kerrostalo
Asuntoja 145 kpl / 1 - 3 huonetta
Pinta-ala 20,5 – 78,0 m²

Tutustu vapaisiin asuntoihin

Janne Arola
Ota yhteyttä:

Janne Arola
0400 292 111

janne.arola@rakennusteho.fi

Esittelyt:

24.9. 13:00 – 14:00
Esittely Origon 10. kerroksen valmiissa esittely- ja muissa vapaissa huoneistoissa, opastus Rautatienkadulta. Voit myös halutessasi sopia yksityisesittelyn.

Katso sijainti kartalta

Ainutlaatuista asumista ja vaivatonta kulkemista: autopaikka ja turvalliset tilat pyörille

Origo ja sinä olette samanlaisia: ainutlaatuisia. Origossa sanot kiitos ei tavanomaisille ratkaisuille ja tervetuloa uniikeille, juuri sinulle sopiville ratkaisuille.

Origossa olet itse oman kotisi paras asiantuntija, ja autamme sinua toteuttamaan kotisi parhaalla mahdollisella tavalla huippulaadukkailla tuotemerkeillä.

Liikkumisesta on tehty helppoa ja mukavaa. Kone Residential Flow -ratkaisulla voit operoida rakennuksen ulko-ovia, hissejä ja ovipuhelinta älypuhelimellasi: kosketus tai käden heilautus lukijalaitteeseen riittää. Nopeat hissit takaavat sujuvan liikkumisen myös ruuhka-aikoina.

Keskeisellä paikalla mikään ei ole kaukana: kulkuyhteydet ympäri kaupunkia ja sen ulkopuolelle ovat ensiluokkaiset. Origo sijoittuu rautatieaseman kupeeseen. Autosi saat turvallisesti pois katutasosta kannen alle pysäköintihalliin. Pyöräsi on suojassa kellarissa tai kannella, jonne pääset kulkemaan helposti pyörähissillä. Myös oma laadukas pyöränhuoltotila on talossa käytössäsi.

galleria_oulu_origo_3073-32_Origo_Sisavisu_0.4_Malli_C

Tutustu kaikkiin Origon koteihin

Oulun Origossa asut tavanomaisten ratkaisujen yläpuolella. Toteutamme kotisi juuri toiveidesi mukaisesti, ja voit tehdä valinnat yhdessä parhaiden ammattilaisten kanssa. Valitse kotiisi parveke tai sauna mielesi mukaan, säilytystilaa löytyy jokaisesta asunnosta. Katso lisää

Kodit

Origo kruunaa kokonaisuuden

Oulun Origo muodostaa viereisten Arte I:n ja Arte II:n kanssa veistoksellisen kokonaisuuden vahvana ja huomiota herättävänä.

”Onnistuneen yhteistyön ja vuorovaikutteisen prosessin jälkeen on helppo tuntea ylpeyttä lopputuloksesta. Monoliittinen Oulun Origo on kaupungin ruutukaava-alueen korkea kulmapiste, joka tulee herättämään monenlaisia intohimoja”, sanoo Arkkitehtitoimisto Veli Karjalaisen toimitusjohtaja Jukka Nupponen.

16-kerroksinen Origo on yksiaineisuutta tavoitteleva torni, josta löytyy myös hoikkuutta, sanoo pääsuunnittelija arkkitehti Jussi Karjalainen. Tiililaattapinnan kuvio on päivällä elävä, ja yhdessä ikkuna-aukkojen ja parvekekaiteiden heijastusten kanssa se tuo tummaan kokonaisuuteen hienovaraista vivahteikkuutta. Ja yöllä asuntojen valot herättävät julkisivun uudella tavalla eloon.

Menopaluu-muraali tuo elämänlaatua kaupunkikuvaan

Meiltä rakennusteholaisilta toivottiin kaavoituksessa jotakin uutta ja erilaista, tavanomaisesta kerrostalotuotannosta poikkeavaa. Yhteistyössä suunnittelijoiden ja kaavoituksen kanssa loimme Origon, Arte I:n ja Arte II:n muodostaman korttelin. Sen keskeisiä elementtejä ovat muun muassa poikkeava massoittelu ja väritys sekä oululaisille rakkaan Kivikukon uudelleen kokoaminen. Upea osa kokonaisuutta on taiteilija Veikko Törmäsen Menopaluu-muraali, joka kohottaa rautatieaseman ympäristön kasvoja ja tuo elämänlaatua yhteiseen elinympäristöömme ja kaupunkikuvaan.

Teos piirtyy korttelin talojen Origon, Arte I:n ja Arte II:n autohallin julkisivuun. Menopaluu on rakennusteholaisten ja Oulun kaupungin lahja korttelin asukkaille ja kaikille oululaisille. Menopaluulla haimme jotain parempaa ja todella hienoa. Sitä myös saimme. Innovatiivinen toimintatapamme näkyy laadukkaana ja elävänä kaupunkiympäristönä.

Lue lisää taideteoksesta

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä kohteista

Origo sekä Oulun Arte I ja II muodostavat kokonaisuuden. Arten ensimmäinen talo valmistui vuoden 2020 lopussa, Arte II lokakuussa 2021. Tutustu vapaisiin asuntoihin ja varaa omasi!