Madetojanaukio III, Oulu

Triplasti tilaa elämiseen – Madetojanaukio III:ssa kotisi on muutakin kuin nukkumapaikka

Madetojanaukio III yhdistää supersijainnin, mahdollisuuden pehmeään kotoiluun sekä tekemistä ja palveluita elämännälkäiselle mielelle – lopputuloksena elämänlaatua toiseen potenssiin.

Madetojanaukio on paljon muutakin kuin nukkumapaikka. Kotoilija ja kotikissa nauttivat taloyhtiön mahtavista palveluista, halusitpa sitten upottaa sormesi multaan, kohottaa kuntoa tai rentoutua löylyissä. Valintasi mukaan saat kotiisi myös parvekkeen puolipeilaavin lasein, tunnelmallisen saunan ja tietenkin arkea helpottavan vaatehuoneen!

Lenkin jälkeen tunnelmalliseen pihasaunaan, viikonloppuna viljelyä yhteisissä kasvihuoneissa, yhteistä aikaa perheen pienimpien kanssa laadukkaassa leikkihuoneessa – Madetojanaukio on lähes kaikkea, mitä keksit toivoa. Viihtyisä kansipiha on asukkaiden yhteinen olohuone, joka pihasaunan ja kasvihuoneiden lisäksi laajentaa kotikokin reviiriä komeaan kesäkeittiöön ja helpottaa kehosi ja mielesi huoltamista omalla ulkokuntosalilla.

Sijainti kelpaa krantummallekin: Karjasillalla saat keskustan palvelut ilman hälyä tai karuja asfalttipihoja. Urheilumahdollisuudet, lenkkimaastot, kaupat ja konsertit ovat kävelymatkan päässä kotoa.

Katso virtuaaliesittelyt Tutustu koteihin

Minna Kukonlehto
Ota yhteyttä:

Minna Kukonlehto
040 507 2309

minna.kukonlehto@rakennusteho.fi

Esittelyt:

28.4. 14:00 – 15:00
Esittely Madetojanaukio III:sen esittelyhuoneistossa D229 kerroksessa 8. sekä muissa valmiissa huoneistoissa. Opastus Sisustajantorin pääoven puolelta. Voit myös sopia oman esittelyn kohteeseen.

Katso sijainti kartalta

Esittelyyn kun sinulle sopii

Varaa yksityisesittely, jossa keskitymme sinua kiinnostaviin asuntoihin ja yhteisiin tiloihin. Pääset tutustumaan kotien materiaaleihin sekä pohjaratkaisuihin ja voit suunnitella kodin sisustamista. Autamme suunnittelemaan asunnon räätälöintiä sinulle sopivaksi ennen muuttoa.

Parempi kuin keskikaupunki

Superhyvä sijainti ei ole liioittelua. Karjasillan alue keskustan kupeessa antaa mahdollisuuden niin omaan rauhaan kuin nopeaan siirtymiseen keskelle kaupungin palveluita.

Jotain joka makuun

Latauspaikka sähköautolle, leikkihuone lastensynttäreitä varten tai nopea siirtyminen konserttiin kadun toiselle puolelle – Madetojanaukiossa saat kaiken ja vähän päälle!

Mahdollisuus hitaaseen elämään

Kasvihuoneet ja kesäkeittiö, lyömättömät lenkkimaastot ja pihasauna hölkän päätteeksi – hyvinvointi ja elämänlaatu ovat korttelimaisen taloyhtiön ykkösjuttu.

Asuntoja tämän päivän tarpeisiin

Sopiviin kaksioihin painottuva huoneistojakauma on suunniteltu asiakkaidemme toiveita kuunnellen. Kodeissa on huomioitu mm. etätyöt ja saavutettavuus.

Kohteen tiedot

Valmistumisvuosi 2023
Osoite Tahtipuikko 2, 90140 Oulu
Tyyppi Kerrostalo
Asuntoja 83 kpl / 1 - 3 huonetta
Pinta-ala 28,5 – 73,5 m²

Tutustu vapaisiin asuntoihin

Tehokkainta A-energialuokkaa

Suomi on asettanut tavoitteekseen hiilineutraaliuden vuoteen 2035 mennessä. Tämä tavoite ja kasvanut ympäristötietoisuus näkyy myös asunnonostajien kasvaneena kiinnostuksena oman asumisen hiilijalanjälkeä, ympäristövastuullisuutta ja energiatehokuutta kohtaan.

Madetojanaukio III kuuluu tehokkaimpaan A-energialuokkaan. Kodinostajana voit luottaa siihen, että asuminen Madetojanaukio III:ssa tarkoittaa ympäristöä säästäviä ratkaisuja, pienempiä päästöjä ja erinomaista energiatehokkuutta. Rakentamisessa ja materiaalivalinnoissa on kiinnitetty erityistä huomiota eristykseen, rakenteiden tiiviyteen, energiaa säästävään talotekniikkaan ja veden kulutuksen vähentämiseen.

Madetojanaukio III:ssa ympäristövastuullinen asuminen on helppoa, tyylikästä ja mukavaa. A-energialuokka merkitsee myös säästöjä asumisen kustannuksissa verrattuna muiden energialuokan asuntoihin.

Tilaa etätyöpisteelle, sauna ja sähköauton latauspiste – koti valintojesi mukaan

Madetojanaukio III:n kodit on suunniteltu asiakkaitamme kuunnellen. Asunnot vastaavat nykyelämän monenlaisia tarpeita, sillä niin saavutettavuus kuin esimerkiksi etätyöt on otettu huomioon.

Kaikki kodit sijaitsevat katutason yläpuolella, ja ne on viimeistelty laadukkaasti. Parvekkeet on suojattu kadun puolelta puolipeilaavin lasein, ja kodeissa on mahtavasti säilytystilaa vaatehuoneiden muodossa. Suuremman Madetojanaukion-kotisi voit valita myös saunallisena. Sähköauton latauspisteen saat toiveidesi mukaan. Asunto on viimeistelty laadukkaasti ja elämää silmällä pitäen: esimerkiksi lattiat ovat kestävää, helppohoitoista ja laadukasta vinyylilankkua, joka tuntuu ihanan lämpimältä varpaiden alla!

Monipuolisten huonepohjien joukossa on taatusti myös sinulle sopiva, mutta myös asuntojen yhdistely onnistuu vaivattomasti. Osakkeen omistajalla on Madetojanaukiossa myös mahdollisuus lunastaa tonttiosuutensa. Katso asuntovalikoima ja ota yhteyttä.

Tutustu koteihin

Tervetuloa vähän parempaan keskustaan

Superhyvä sijainti ei ole liioittelua. Karjasillan keskustanpuoleinen osa on oiva koti palveluita arvostavalle, lähipalveluita kun on kattavasti ihan vieressä Joutsensillan ja Limingantullin vilkkailla alueilla. Keskustan ravintolat ja erikoisliikkeet, puhumattakaan Oulun musiikkikeskuksesta kulttuurin kehtona, ovat mieluisia naapureita. Monipuoliset mahdollisuudet liikuntaan saavutat vaivattomasti kävellen, sillä penkkiurheilijan paratiisi ja sporttihenkisen superalue Raksila on kivenheiton päässä.

Ydinkeskustasta poiketen Karjasilta on kuitenkin rauhallinen ja vehreä – ei asfalttipihoja tai ylimääräistä hälyä ja meteliä. Sopiva sijainti tarkoittaa kuitenkin myös loistavia liikkumismahdollisuuksia. Mäntybaanaa ja muita pyöräteitä pitkin hurautat keskustaan tai kauemmaskin. Madetojanaukion kotiisi kulkeminen on toki helppoa myös autolla, mistä pitää huolen samalla tontilla sijaitseva tilava parkkihalli.

Lue lisää asuinalueesta

Tyylikkään musiikillista muotokieltä

Arkkitehtuuritoimisto ARKDESIGN Juha Paldanius Oy:n suunnittelema Madetojanaukion kokonaisuus on tyylikästä kaupunkirakentamista.

“Kannen päälle tuleva piha-alue on yksi normirakentamisesta edukseen poikkeava asia. Kaikkien rakennusten yhteinen piha avautuu auringon suuntaan, ja se tulee pihasaunoineen olemaan varmasti asukkaille kiva ja nautittava”, kuvailee kohteen pääsuunnittelija arkkitehti Juha Paldanius.

Sijainti Leevi Madetojan kadulla konserttisalien naapurissa antoi inspiraatioita suunnitteluun. Korttelin rakennuksissa voi nähdä musiikillista muotokieltä, sanoo projektiarkkitehti ja rakennussuunnittelija Asko Leinonen: esimerkiksi ensimmäisen kerroksen kapeat ikkunat symbolisoivat pianon koskettimia, ja parvekkeiden väripilarit tuovat kokonaisuuteen nuottiviivaston kaltaista eloisuutta. Rytmityksellä on pyritty välttämään monotonisuutta ja tasaisuutta.

”Kaikki ei ole ihan suorassa ja parvekkeen vaihtelevat rytmit tuovat keveyttä julkisivuun”, Leinonen kertoo.