RAKENNUSTEHO, ASUKAS MARJO JUUJÄRVI

KOTI NYKYAIKAISELTA RAKENNUTTAJALTA

Kahvipöydän ääressä käy vilkas keskustelu, kun Marjo Juujärvi kertoo kodistaan Salmenrannan Laineessa. On selvää, mikä Juujärven pariskunnan on vetänyt Oulussa juuri Salmenrantaan ja Laineeseen. Itse asiassa niin selvää, etteivät Juujärvet koskaan käyneet edes katsomassa muita asuntoja kuin sitä, jossa ovat asuneet pian vuoden.

Kun kevätaurinko paistaa kauniisti ikkunasta sisään, on helppo ymmärtää, mihin Marjo Juujärvi ja hänen miehensä ovat ihastuneet: Salmenrannan Laineen valtit ovat sijainti vesistön äärellä ja kokonaisuus.

Kotikerrostalo on vain kävelymatkan päässä Oulun keskustasta Salmenrannan ja Hietasaaren luonnonläheisessä miljöössä, johon tuovat oman lisänsä pitsihuvilat ja alueen muu historia. Meri ja Nallikarin rannat odottavat naapurissa. Juujärven parvekkeella voi nauttia aamukahvit katsellen suiston verkkaista lipumista. Yhtiön oma pihapiiri on niin ikään rauhallinen: asukkaille pyhitetty ja lapsiperheille autottomana erittäin turvallinen.

 

Paras mahdollinen lopputulos

Marjo Juujärvelle ja hänen miehelleen oli selvää, että kun lapset lentävät pesästä, oli aika vaivattoman asumisen. Omakotitalon jälkeen uuden kodin parkkihalli on kuin piste i:n päälle. Kun tulossa on vielä Rakennustehon ideoima ja kustantama kuntosali, kaikki olennainen on käden ulottuvilla.

Itsekin kiinteistönvälittäjänä työskennellyt Marjo on nähnyt monenlaisia asuntoja ja kohteita. Se, että asukkaalle halutaan paras mahdollinen lopputulos, on hänelle olennainen asia. Lisäksi ostoprosessissa pisteitä saa se, että Rakennustehon oma myyjä pystyi tarjoamaan aivan erityistä tuntemusta kohteesta.

 

Erinomainen hinta–laatu-suhde

Uudessa elämäntilanteessa Juujärvet olivat valmiita panostamaan asuntoonsa. Heidän mielestään kokonaisuuden hinta–laatu-suhde oli erinomainen. Lisäksi heillä oli mahdollisuus vaikuttaa uuden kotinsa sisustusmateriaaleihin. Rakennusteho saakin erityisen plussan yrityksenä, joka on läsnä asiakkaansa arjessa ja valmis kuuntelemaan monenlaisia toiveita.

Marjo Juujärvi kokoaa kaikki ajatuksensa yhteen:

– On nykypäivää, että myös rakennuttaja erottuu muista eikä tee kaikkea samalla muotilla.

Marjo Juujärvi