Ogelin Verso III, Helsinki

Kulkuyhteyksien ja luonnon keskittymässä

15 minuuttia Helsingin keskustaan ja alle 10 minuuttia Vantaanjoen rantaan. Oulunkylään nouseva Ogelin Verso III tarjoaa modernin monipuolisia asumisen ratkaisuja. Saat parempaa elämänlaatua kaikilla mittareilla – astu siis sisään Verson 360-virtuaaliesittelyyn ja ihastu uusiin asuntoihin kätevästi kotisohvalta.

Katso virtuaaliesittelyt Tutustu koteihin

Joustava rahoitus uuteen kotiisi

Aktia tarjoaa sinulle selkeän ja edullisen tavan rahoittaa uusi kotisi Ogelin Versossa kokonaan omalla lainalla ilman erillistä yhtiölainaosuutta. Räätälöity ratkaisu mahdollistaa sinulle ja perheellesi laadukkaan omistusasumisen ohessa taloudellisesti turvatun elämän ja luo perustan myös muulle vaurastumiselle.

  • Elämäntilanteeseesi sopiva kuukausierä, laina-aika jopa 35 vuotta

  • Omarahoitusosuus 15 % velattomasta hinnasta

  • Edullisempi marginaali kuin yhtiölainassa

  • Joustaa elämäntilanteesi mukaan

Lue lisää ja täytä lainahakemus Aktian sivuilla.

Hae rahoitusta Aktiasta

Tutustu kohteeseen virtuaalinäkymän kautta

Voit tutustua alueen eri näkymiin klikkaamalla kamerakuvakkeita. Taloja klikkaamalla pääset tutustumaan eri kerrosten pohjanäkymiin sekä jokaisen huoneiston pohjapiirrokseen.

Sujuvaa elämää modernissa kaupunkikodissa

Haaveiletko kodista, jossa pystyt rauhoittumaan, mutta josta pääset myös helposti keskustan palveluiden äärelle? Toteuta toiveesi ja muuta Ogeliin. Laadukkaasti toteutettu kotisi ja asuinalueen luonto ovat oivia paikkoja rauhoittumiselle. Sujahdat silti keskustan ytimeen vain 15 minuutissa.

Ogelin Verso on viiden talon kokonaisuus, jonka kaikki talot ovat kohdistettu parhaaseen ilmansuuntaan. Sijainti rautatieaseman vieressä mahdollistaa helpon kulkemisen keskustaan, lentokentälle ja Raide-Jokerin myötä ympäri pääkaupunkiseutua. Samalla alue tarjoaa helpon pääsyn luontoon. Jokaisessa kaksiossa ja kolmiossa on oma valtava lasitettu parveke ylimääräisenä olohuoneena. Voit valita myös yksiösi parvekkeella tai ilman. Parvekkeet on myös suojattu säältä.

Ogelin Verson arkkitehti Pentti Kareoja kuvailee kohdetta historian ja tulevaisuuden linkiksi alueellaan.

“Ogelin Verso istuu arkkitehtonisesti ympäristöön kunnioittaen ympäristön olemassa olevaa mittakaavaa ja tuoden uutta lisää rakennuskantaan.”

Arkkitehti Pentti Kareoja kertoo Ogelin Verson suunnittelusta.

Sinun näköisesi koti

Kodit yksiöistä kolmioihin ovat rakennettu elämänlaatu edellä. Kompakteissa kodeissa on kaikki tarvittava ja neliöt on käytetty tehokkaasti arkeasi sujuvoittamaan. Ostajana saat valita sisustuksen raikkaan valkoisen ja lämpimän puun väliltä ilman lisäkustannuksia.

Asumismukavuutta lisää pakkasilla ja viileässä syyssäässä kotien lattialämmitys sekä pahimmat helteet taltuttava viilennys. Keittiössä on integroituna jääkaappi, pakastin ja tiskikone.

Tutustu koteihin

Terhi Lahtinen
Ota yhteyttä:

Terhi Lahtinen
044 493 1327

terhi.lahtinen@rakennusteho.fi

Esittelyt:

Varaa yksityis- tai virtuaaliesittely.

Varaa esittely

Kohteen tiedot

Valmistumisvuosi 2022
Osoite Veräjä 8, 00650 Helsinki
Tyyppi Kerrostalo
Asuntoja 34 kpl / 1 - 3 huonetta
Pinta-ala 24,0 – 61,0 m²

Saattaisit olla kiinnostunut myös tästä kohteesta

Ogelin Verso I ja II valmistuvat vuoden 2020 lopussa ja 2021 alussa samaan pihapiiriin. Koteja on vielä muutama jäljellä. Tutustu ja varaa omasi!