Ogelin Verso II, Helsinki

Ainutlaatuista asumista Ogelin paalupaikalla

Suoraan luonnon yhteyteen valmistuva arkkitehtonisesti näyttävä Ogelin Verso II tarjoaa asukkailleen aina vähän enemmän elämänlaatua. Loistavat liikenneyhteydet, monipuoliset ulkoilumahdollisuudet ja kattavat palvelut ovat vain askelten päässä.

Varaa esittely Tutustu virtuaalisesti

Tutustu kohteeseen virtuaalinäkymän kautta

Voit tutustua alueen eri näkymiin klikkaamalla kamerakuvakkeita. Taloja klikkaamalla pääset tutustumaan eri kerrosten pohjanäkymiin sekä jokaisen huoneiston pohjapiirrokseen.

Sujuvaa elämää modernissa kaupunkikodissa

Haaveiletko kodista, jossa pystyt rauhoittumaan, mutta josta pääset myös helposti keskustan palveluiden äärelle? Toteuta haaveesi ja muuta Ogeliin. Laadukkaasti toteutettu kotisi ja asuinalueesi luonto ovat oivia paikkoja rauhoittumiselle. Sujahdat silti keskustan ytimeen vain 15 minuutissa.

Ogelin Verso on viiden talon kokonaisuus, jonka kaikki talot ovat käännettynä parhaaseen ilmansuuntaan. Sijainti rautatieaseman vieressä mahdollistaa helpon kulkemisen keskustaan, ja samalla alue tarjoaa helpon yhteyden luontoon. Jokaisessa kolmiossa ja useassa kaksiossa on oma valtava lasitettu parveke ylimääräisenä olohuoneena. Parvekkeet ovat myös säältä suojattuna.

Ogelin Verson arkkitehti Pentti Kareoja kuvailee kohdetta historian ja tulevaisuuden linkiksi alueellaan.

“Ogelin Verso istuu arkkitehtonisesti ympäristöön kunnioittaen ympäristön olemassa olevaa mittakaavaa ja tuoden uutta lisää rakennuskantaan.”

Arkkitehti Pentti Kareoja kertoo Ogelin Verson suunnittelusta.

Sinun näköisesi koti

Kodit kaksioista kolmioihin ovat rakennettu elämänlaatu edellä. Kompakteissa kodeissa on kaikki tarvittava ja ylimääräiset neliöt on karsittu pois. Ostajana saat valita sisustuksen raikkaan valkoisen ja lämpimän puun väliltä ilman lisäkustannuksia.

Asumismukavuutta lisää pakkasilla ja viileässä syyssäässä kotien lattialämmitys sekä pahimmat helteet taltuttava viilennys. Keittiössä on integroituna jääkaappi, pakastin ja tiskikone – sekä ylimääräistä elämänlaatua tuova viinikaappi.

Jere Castrén
Ota yhteyttä:

Jere Castrén
050 5500 142

jere.castren@rakennusteho.fi

Esittelyt:

Varaa yksityis- tai virtuaaliesittely.

Varaa esittely

Kohteen tiedot

Valmistumisvuosi 2021
Osoite Veräjä 8, 00650 Helsinki
Tyyppi Kerrostalo
Asuntoja 30 kpl / 2 - 3 huonetta
Pinta-ala 33,5 – 61,0 m²

Saattaisit olla kiinnostunut myös tästä kohteesta

Ogelin Verson ensimmäinen talo valmistuu vuoden 2020 lopussa samaan pihapiiriin. Koteja on vielä pari jäljellä. Tutustu ja varaa omasi!