Ogelin Verso III, Helsinki

VR 360° näkymät

Ogelin Verson kodit yksiöistä kolmioihin on rakennettu elämänlaatu edellä. Voit valita kotiisi mieleisen sisustuksen raikkaan valkoisen sekä lämpimän puun ja kylmän teräksen yhdistelmästä ilman lisäkustannuksia. Toteutamme myös unelmiesi kodin toiveidesi mukaan. Ole rohkeasti yhteydessä muutostyöhenkilöömme ja kerro haaveistasi. Alla voit astua Ogelin Verson upeisiin koteihin sisälle ja vierailla jokaisessa huoneessa.

Yksiöt – viihtyisä kaupunkikoti avokeittiöllä

Ogelin Verso III:n viihtyisissä yksiöissä on toimiva pohjaratkaisu. Avokeittiö luo huoneeseen tilan tuntua ja pitkä kaappirivistö tarjoaa hyvin säilytystilaa. Suurista ikkunapinnoista virtaa valoa näihin huoneistoihin. Yksiöitä on kahdessa koossa – 24- ja 28-neliöisinä. Voit valita yksiösi joko lasitetulla parvekkeella tai ilman.

Astu sisään kaksioiden 360-näkymään:

Kaksiot – kompakti koti fiksulla pohjaratkaisulla

Ogelin Verso III:n kaksiot ovat 34-neliöisiä. Kompakteissa kodeissa on otettu hyöty irti jokaisesta neliöstä. Pienet yksityiskohdat – kuten makuuhuoneen liukuovet – säästävät tilaa ja tekevät kodeista toimivia. Tilavassa kylpyhuoneessa mahtuu hyvin kuivattamaan pyykit ja kylpyhuoneeseen on mahdollista sijoittaa jopa kalustesauna.  Suuri säältä suojattu lasitettu parveke on kuin ylimääräinen olohuone.

Astu sisään kaksioiden 360-näkymään:

Kolmiot – valoisa koti suurella parvekkeella

Ogelin Verson uniikit kolmiot tarjoavat useita erilaisia toimivia pohjaratkaisuja. Kolmioiden koot lähtevät 52,5 neliöstä ylöspäin ja jokaisessa kolmiossa on valtava lasitettu parveke – voit valita myös asunnon, jossa on kaksi lasitettua parveketta. Jokainen neliö on käytetty tehokkaasti ja huoneistoissa on paljon säilytystilaa. Kolmiomainen muoto tekee asunnoista ainutlaatuisia ja sointuvia. Voit valita myös kodin, jossa pääset nauttimaan oman kiukaasi löylyistä.

Astu sisään kolmioiden 360-näkymään: