Ogelin Verso IV, Helsinki

Tervetuloa yhdelle Helsingin saavutettavimmista paikoista

Oulunkylään nouseva Ogelin Verso IV tarjoaa modernin monipuolista asumista Helsingin saavutettavimmalla paikalla. Sekä laadukkaasti toteutettu kotisi että asuinalueesi luonto ovat oivia paikkoja rauhoittumiselle, mutta sujahdat helposti myös parhaiden palveluiden pariin. Aloitamme rakentamisen vuoden 2021 aikana – uutiskirjeen tilaajana pääse varaamaan uuden kotisi ensimmäisten joukossa jo huhtikuun alussa!

Hintaluokkansa paras varustelutaso

Vesikiertoinen lattialämmitys, helteet taltuttava viilennys, keittiössä on integroituna jääkaappi, pakastin ja tiskikone sekä kodin laadukkaat pinnat valitsemissasi sävyissä.

Verrattomat liikenneyhteydet minne vain

Uusi kotisi on Helsingin saavutettavimmalla paikalla pääraiteiden tuntumassa: liikkuminen keskustaan tai lentokentälle käy käden käänteessä.

Monipuolisia koteja yksiöistä kolmioihin

Verson monipuoliset asuntotyypit ovat kiehtovia, kiitos talon kiilamaisen muodon. Kaikki 24,0–61,0-neliöiset kodit on suunniteltu tehokkaiksi, arkeasi sujuvoittamaan.

Alueelle sopivaa arkkitehtuuria

Arkkitehti Pentti Kareoja kuvailee Versoja historian ja tulevaisuuden linkiksi. “Talo istuu alueelle kunnioittaen olemassa olevaa mittakaavaa ja tuoden uutta lisää rakennuskantaan.”

Ennakkomarkkinointi alkaa

4 / 2021

Osoite

Veräjä 8, 00650 Helsinki

Asuntoja

34 kpl / 1–3 huonetta pinta-alaltaan 24,0–61,0 m²

Arkkitehti

Pentti Kareoja / ARK-house arkkitehdit Oy

Erityistä

Raide-Jokerin ja 500 m päässä sijaitsevan Oulunkylän aseman ansiosta sijainti on yksi pääkaupunkiseudun saavutettavimmista.

Sijainti

Ogelin Versot kasvavat yhdelle Helsingin saavutettavimmista paikoista: bussipysäkille matkaa on vain parisataa metriä, juna-asemalle puoli kilometriä. Pujahdat Helsingin keskustaan 15 minuutissa ja lentoentällekin alle puolessa tunnissa. Kauppakeskus Ogelin palvelut ovat vain kilometrin päässä kodistasi, kuten myös Pikkukosken uimaranta Vantaanjoen rannassa.

Seuraa Verso IV:n valmistumisaikataulua

Verso IV alkaa rakentua Oulunkylään huippupaikalle vuoden 2021 aikana. Uutiskirjeen tilaajana pääset varaamaan uuden kotisi ensimmäisten joukossa jo huhtikuun alussa!

Huhtikuu 2021

Verso IV:n ennakkovaraus alkaa.

Toukokuu 2021

Verso IV:n rakentaminen käynnistyy.

Syksy 2022

Verso IV:n kodit valmistuvat arvioidun aikataulun mukaan.

Ole etulinjassa asumisessa.

Kuulet ensimmäisenä uusista kohteistamme ja pääset varaamaan uuden kotisi ensimmäisenä, kun liityt uutiskirjeemme tilaajaksi.