Ogelin Verso IV, Helsinki

Ogelissa on itua – laatuasumista saavutettavalla paikalla

Oulunkylän sydämeen kasvava Ogelin Verso IV tarjoaa monipuolisia koteja yhdessä Helsingin saavutettavimmista paikoista: kotoasi on 15 minuuttia Helsingin keskustaan ja alle 10 minuuttia Vantaanjoen rantaan. Astu sisään Verson 360-virtuaaliesittelyyn ja ihastu uusiin asuntoihin kätevästi missä vain.

Katso virtuaaliesittelyt Tutustu koteihin

Joustava rahoitus uuteen kotiisi

Aktia tarjoaa sinulle selkeän ja edullisen tavan rahoittaa uusi kotisi Ogelin Versossa kokonaan omalla lainalla ilman erillistä yhtiölainaosuutta. Räätälöity ratkaisu mahdollistaa sinulle ja perheellesi laadukkaan omistusasumisen ohessa taloudellisesti turvatun elämän ja luo perustan myös muulle vaurastumiselle.

  • Elämäntilanteeseesi sopiva kuukausierä, laina-aika jopa 35 vuotta

  • Omarahoitusosuus 15 % velattomasta hinnasta

  • Edullisempi marginaali kuin yhtiölainassa

  • Joustaa elämäntilanteesi mukaan

Lue lisää ja täytä lainahakemus Aktian sivuilla.

Hae rahoitusta Aktiasta

Tutustu kohteeseen virtuaalinäkymän kautta

Voit tutustua alueen eri näkymiin klikkaamalla kamerakuvakkeita. Taloja klikkaamalla pääset tutustumaan eri kerrosten pohjanäkymiin sekä jokaisen huoneiston pohjapiirrokseen.

Monipuolisia koteja hintaluokkansa parhaalla varustelutasolla

Verso IV:n asuntotyypit on suunniteltu monenlaisiin ja muuttuviin elämäntilanteisiin. Huoneistopohjat ovat kiehtovia, kiitos talon kiilamaisen muodon. Kaikki kodit yksiöistä kolmioihin ovat tehokkaita neliöiltään ja viihtyisiä varustukseltaan. Voit itse valita sisustuksen raikkaan valkoisen ja lämpimän puun väliltä ilman lisäkustannuksia.

Asumismukavuus on Verso IV:n kodeissa ykkösasia: pakkasilla ja viileässä syyssäässä vesikiertoinen lattialämmitys lisää viihtyvyyttä, ja viilennys helpottaa kesähelteillä.. Hyvinvarusteltu keittiö palvelee niin innokasta kodin gourmet-kokkia kuin sinua, joka haluat pyöräyttää arkipäivien ateriat nopeasti koko perheelle. Integroitu jääkaappi, pakastin ja tiskikone ovat parasta laatua.

Tutustu koteihin

Terhi Lahtinen
Ota yhteyttä:

Terhi Lahtinen
044 493 1327

terhi.lahtinen@rakennusteho.fi

Esittelyt:

Varaa yksityis- tai virtuaaliesittely.

Varaa esittely

Kohteen tiedot

Valmistumisvuosi 2022
Osoite Veräjä 8, 00650 Helsinki
Tyyppi Kerrostalo
Asuntoja 34 kpl / 1 - 3 huonetta
Pinta-ala 24,0 – 61,0 m²

Juuret historiassa, katse tiukasti tulevaisuuden asumisessa

Ogelissa on koti sinulle, joka haluat rauhoittaa elämääsi vehreässä ympäristössä mutta päästä helposti ja vikkelästi kaikkien keskustan palveluiden äärelle. Verso IV toteuttaa kaikki toiveesi: laadukkaasti toteutettu koti, mieltä hivelevä arkkitehtuuri, mahtavat liikenneyhteydet ja ihan naapurissa sijaitsevat loistavat liikuntapaikat ovat kokonaisuus, jossa tosiaan on itua.

Ogelin Verso on viiden talon kokonaisuus, jonka kaikki talot on suunnattu parhaaseen ilmansuuntaan. Uusi kotisi on yksi Helsingin saavutettavimmista paikoista pääraiteiden tuntumassa: liikkuminen keskustaan tai lentokentälle käy käden käänteessä. Sijainti rautatieaseman vieressä mahdollistaa Raide-Jokerin myötä myös helpon kulkemisen ympäri pääkaupunkiseutua.

Oulunkylässä ja Verso-kodissasi luonto on lähellä. Jokaisessa kolmiossa ja monissa kaksiossa on oma lasitettu parveke – kuin ylimääräisenä olohuoneena! Parvekkeet on suojattu säältä, joten lisätilasta nauttiminen on mukavaa vaikka ympäri vuoden.

Ogelin Verson arkkitehti Pentti Kareoja kuvailee Versoja historian ja tulevaisuuden linkiksi.

“Talo istuu alueelle kunnioittaen olemassa olevaa mittakaavaa ja tuoden uutta lisää rakennuskantaan.”

Arkkitehti Pentti Kareoja kertoo Ogelin Verson suunnittelusta.

Saattaisit olla kiinnostunut myös tästä kohteesta

Samaan pihapiiriin on jo valmistunut Verso-koteja. Ogelin Verso I, II ja III on jo varattu loppuun. Verso V on nyt varattavissa – tutustu ja ota yhteyttä myyjäämme!