Ogelin Verso I, Helsinki

Urbaania asumista luonnon läheisyydessä

Oulunkylään nouseva Ogelin Verso valmistuu ainutlaatuiselle paikalle suoraan luonnon yhteyteen ja samalla loistavien liikenneyhteyksien varrelle. Arkkitehtonisesti näyttävä uudiskohde tarjoaa kiilamaisen muotonsa ansiosta asuntoja moneen makuun ja tarpeeseen.

Varaa esittely Tutustu virtuaalisesti

Tutustu kohteeseen virtuaalinäkymän kautta

Voit tutustua alueen eri näkymiin klikkaamalla kamerakuvakkeita. Taloja klikkaamalla pääset tutustumaan eri kerrosten pohjanäkymiin sekä jokaisen huoneiston pohjapiirrokseen.

Moderni koti liikenneyhteyksien varrelta

Ogelin Verson suunnittelun lähtökohtana on poikkeava kahtiajakoinen tontti, jonka toisella puolella on päärata ja toisella pienimittakaavainen viheralue. Lopputuloksena syntyi kolmion muotoiset talot, jotka muodostavat rytmisen jatkumon suhteessa rataan.

Oulunkylään rakennetaan viiden talon kokonaisuus, joka on käännettynä parhaaseen ilmansuuntaan. Sijainti rautatien vieressä mahdollistaa helpon kulkemisen keskustaan, ja samalla alue tarjoaa helpon yhteyden luontoon. Jokaisessa kolmiossa ja useassa kaksiossa on oma valtava lasitettu parveke ylimääräisenä olohuoneena. Parvekkeet ovat myös säältä suojattuna.

Ogelin Verson arkkitehti Pentti Kareoja kuvailee kohdetta historian ja tulevaisuuden linkiksi alueellaan.
“Ogelin Verso istuu arkkitehtonisesti ympäristöön kunnioittaen ympäristön olemassaolevaa mittakaavaa ja tuoden uutta lisää rakennuskantaan.”

Arkkitehti Pentti Kareoja kertoo Ogelin Verson suunnittelusta.

Sinun näköisesi koti

Kodit kaksioista kolmioihin ovat rakennettu elämänlaatu edellä. Kompakteissa kodeissa on kaikki tarvittava ja ylimääräiset neliöt on karsittu pois. Ostajana saat valita sisustuksen raikkaan valkoisen sekä lämpimän puun sekä kylmän teräksen yhdistelmästä ilman lisäkustannuksia.

Asumismukavuutta lisää pakkasilla ja viileässä syyssäässä kotien lattialämmitys sekä pahimpien helteiden taltuttava viilennys. Keittiöissä on integroituna jääkaappi, pakastin ja tiskikone – sekä ylimääräistä elämänlaatua tuova viinikaappi.

Jere Castrén
Ota yhteyttä:

Jere Castrén
050 5500 142

jere.castren@rakennusteho.fi

Esittelyt:

Varaa yksityis- tai virtuaaliesittely.

Varaa esittely

Kohteen tiedot

Valmistumisvuosi 2020
Osoite Veräjä 8, 00650 Helsinki
Tyyppi Kerrostalo
Asuntoja 30 kpl / 2 - 3 huonetta
Pinta-ala 33,5 – 61,0 m²

Saattaisit olla kiinnostunut myös tästä kohteesta

Ogelin Verson toinen talo valmistuu 2021 alussa samaan pihapiiriin. Tutustu ja varaa omasi!