Salmenrannan Ryyni, Oulu

Viihtyisä koti meren tuntumasta

Salmenrannan Ryyni on uusi monipuolinen taloyhtiö, joka tarjoaa asukkailleen viihtyvyyttä monissa muodoissa, kuten taloyhtiöiden yhteisellä minigolf-radalla. Ryynin huoneistot soveltuvat erityisesti pariskunnille ja yksineläville kompaktien ja kätevien yksiöiden, kaksioiden ja kolmioidensa puolesta. Tunnelmaa luovat korkeat ikkunat, joista voi ihailla merellistä näkymää. Ryynin asumiskustannukset ovat edulliset alhaisen hoitovastikkeen ansiosta, arviolta 2,8 €/m².

Varaa esittely

Jukka Poukkula
Ota yhteyttä:

Jukka Poukkula
0407649085

jukka.poukkula@rakennusteho.fi

Esittelyt:

Varaa yksityis- tai virtuaaliesittely.

Varaa esittely

Kohteen tiedot

Valmistumisvuosi 2019
Osoite Höyrymyllyntie 10, 90520 Oulu
Tyyppi Kerrostalo
Asuntoja 44 kpl / 1 - 3 huonetta
Pinta-ala 24,0 – 59,5 m²

Satamamiljöön suojissa

Salmenranta on uusi puistomainen asuinalue Toppilansalmen merellisessä ja historiallisessa satamamiljöössä. Sijainti arvostetulla alueella rannan eturivissä sekä keskustan läheisyys tuovat mukanaan sopivan yhdistelmän viihtyisyyttä, yksityisyyttä ja palveluja.

Salmenrannan Ryyni on uusi monipuolinen taloyhtiö, joka tarjoaa asukkailleen viihtyvyyttä monissa muodoissa, kuten taloyhtiöiden yhteisellä minigolf-radalla. Viihtyisyyttä pihaan tuovat myös istutuslaatikot sekä puuhailua tarjoava leikkipuisto.

Ryynin huoneistot soveltuvat erityisesti pariskunnille ja yksineläville kompaktien ja kätevien yksiöiden, kaksioiden ja kolmioidensa puolesta. Tunnelmaa luovat korkeat ikkunat, joista voi ihailla merellistä näkymää. Huoneistot ovat varusteltu lattialämmityksellä, joten patterit eivät ole näköhaittana tai sisustuksen tiellä.

Salmenrannan Ryyni rakennetaan Toppilansalmen merellisiin rantamaisemiin. Lähinaapureina ovat Toppilan vanhan rautatieaseman kortteli matkakeskuksen paikalta pelastettuine rakennuksineen sekä historialliset ranta-aitat ja vanha suolamakasiini. Ryynin tontin eteläpuolella virtaa Toppilansalmi. Kiinnitämme suunnittelussa erityistä huomiota siihen, että alue on toimiva ja viihtyisä ympäri vuoden.

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä kohteista

Toppilansalmen merellisessä miljöössä on muitakin kohteitamme. Loistavien maisemien ja sijainnin lisäksi niiden yhteiseltä sisäpihalta löytyy muun muassa minigolf-rata.