Salmenrannan Suurimo, Oulu

Uusi koti merellisillä maisemilla

Suurimo sijaitsee sisartalojensa Ryynin ja Jyvän vieressä Toppilansalmen upealla uudella asuinalueella. Kolmikon yhteisellä sisäpihalla asukkaat pääsevät nauttimaan minigolfin pelaamisesta ja puutarhaharrastuksesta istutuslaatikoiden ansiosta. Perheen pienimmillekin riittää puuhamista pihan omalla leikkialueella. Toppilansalmen merellinen sijainti mahdollistaa luonnosta nauttimisen ja keskusta sijaitsee vain kävelymatkan päässä.

Varaa esittely Tutustu virtuaalisesti

Janne Arola
Ota yhteyttä:

Janne Arola
0400 292 111

janne.arola@rakennusteho.fi

Esittelyt:

Varaa yksityis- tai virtuaaliesittely.

Varaa esittely

Kohteen tiedot

Valmistumisvuosi 2020
Osoite Höyrymyllyntie 12, 90520 Oulu
Tyyppi Kerrostalo
Asuntoja 65 kpl / 1 - 4 huonetta
Pinta-ala 24,5 – 77,5 m²

Kaupunkiasumista luonnon läheisyydessä

Rantaa myötäilevälle lenkkireitille kotiovelta tai keskustaan kätevästi pyörällä. Salmenrannan puistomainen asuinalue Toppilansalmen historiallisessa satamamiljöössä sijaitsee lähellä kaupungin palveluita, mutta tarjoaa kuitenkin rauhallista asumista luonnon läheisen sijaintinsa ansiosta.

Viisikerroksisesta Suurimosta löytyy koteja yksiöistä neljän huoneen asuntoihin. Jokaisessa Suurimon kodissa on joko lasitettu tai ranskalainen parveke, josta pääsee nauttimaan merellisestä miljööstä. Valkomattalakatut tammilautaparketit viimeistelevät laadukkaiden kotien raikkaan ilmeen.

Salmenrannan uusi viihtyisä asuinalue mahdollistaa monipuolisen arjesta nauttimisen niin sisäpihan omilla mukavuuksilla kuin lähiympäristön puitteilla. Salmenrannan Ryynin, Jyvän ja Suurimon yhteisellä pihalla on mukavaa ajanvietettä – minigolf-radan, istutuslaatikoiden ja leikkikentän muodossa.

Nallikarin hiekkaranta, rantaa myötäilevät lenkkireitit ja puistoalueet sijaitsevat välittömässä lähiyhteydessä. Lisäksi kulku keskustaan käy nopeasti niin pyörällä, bussilla kuin autollakin. Historiallinen satamamiljöö on tunnelmallinen asuinpaikka rannan eturivissä omassa rauhassaan.