Salmenrannan Suurimo, Oulu

Uusi koti merellisillä maisemilla

Suurimo rakennetaan sisartalojensa Ryynin ja Jyvän viereen Toppilansalmen upealle uudelle asuinalueelle. Kolmikon yhteisellä sisäpihalla asukkaat pääsevät nauttimaan minigolfin pelaamisesta ja puutarhaharrastuksesta istutuslaatikoiden ansiosta. Perheen pienimmillekin riittää puuhamista pihan omalla leikkialueella. Toppilansalmen merellinen sijainti mahdollistaa luonnosta nauttimisen ja keskusta sijaitsee vain kävelymatkan päässä. Suurimon asumiskustannukset ovat edulliset alhaisen hoitovastikkeen ansiosta, arviolta 2,9 €/m².

Varaa esittely Tutustu virtuaalisesti

Jukka Poukkula
Ota yhteyttä:

Jukka Poukkula
0407649085

jukka.poukkula@rakennusteho.fi

Esittelyt:

Varaa yksityis- tai virtuaaliesittely.

Varaa esittely

Kohteen tiedot

Valmistumisvuosi 2020
Osoite Höyrymyllyntie 12, 90520 Oulu
Tyyppi Kerrostalo
Asuntoja 65 kpl / 1 - 4 huonetta
Pinta-ala 24,5 – 77,5 m²

Kaupunkiasumista luonnon läheisyydessä

Rantaa myötäilevälle lenkkireitille kotiovelta tai keskustaan kätevästi pyörällä. Salmenrannan puistomainen asuinalue Toppilansalmen historiallisessa satamamiljöössä sijaitsee lähellä kaupungin palveluita, mutta tarjoaa kuitenkin rauhallista asumista luonnon läheisen sijaintinsa ansiosta.

Viisikerroksisesta Suurimosta löytyy koteja yksiöistä neljän huoneen asuntoihin. Jokaiseen Suurimon kotiin tulee joko lasitettu tai ranskalainen parveke, josta pääsee nauttimaan merellisestä miljööstä. Valkomattalakatut tammilautaparketit viimeistelevät laadukkaiden kotien raikkaan ilmeen. Kun varaat kotisi ajoissa, pääset myös vaikuttamaan kalustevalintoihin.

Salmenrannan uusi viihtyisä asuinalue mahdollistaa monipuolisen arjesta nauttimisen niin sisäpihan omilla mukavuuksilla kuin lähiympäristön puitteilla. Salmenrannan Ryynin, Jyvän ja Suurimon yhteisellä pihalla on mukavaa ajanvietettä – minigolf-radan, istutuslaatikoiden ja leikkikentän muodossa.

Nallikarin hiekkaranta, rantaa myötäilevät lenkkireitit ja puistoalueet sijaitsevat välittömässä lähiyhteydessä. Lisäksi kulku keskustaan käy nopeasti niin pyörällä, bussilla kuin autollakin. Historiallinen satamamiljöö on tunnelmallinen asuinpaikka rannan eturivissä omassa rauhassaan.