Salmenrannan Jyvä, Oulu

Elämänlaatua upealla sijainnilla

Salmenrannan Jyvä rakentuu upealle paikalle Toppilansalmen varrelle, kävelymatkan päähän keskustasta. Korkeista ikkunoista avautuu näkymät merelliseen Ouluun. Sijainnin lisäksi elämänlaatua tarjoaa monipuolinen taloyhtiö muun muassa sisäpihan yhteisellä minigolf-radalla. Kodit sopivat erinomaisesti pariskunnille ja yksineläjille kompaktien kaksioiden ja kolmioiden ansiosta. Koteja löytyy myös isommille perheille saunallisissa neljän huoneen asunnoissa. Jyvän asumiskustannukset ovat edulliset alhaisen hoitovastikkeen ansiosta, arviolta 2,9 €/m².

Varaa esittely

Jukka Poukkula
Ota yhteyttä:

Jukka Poukkula
0407649085

jukka.poukkula@rakennusteho.fi

Esittelyt:

Varaa yksityis- tai virtuaaliesittely.

Varaa esittely

Kohteen tiedot

Valmistumisvuosi 2019
Osoite Höyrymyllyntie 14, 90520 Oulu
Tyyppi Kerrostalo
Asuntoja 24 kpl / 2 - 4 huonetta
Pinta-ala 30,0 – 85,0 m²

Viihtyisämpää asumista

Salmenrannan Jyvä sijaitsee arvostetulla alueella meren tuntumassa. Sijainti mahdollistaa mainion yhdistelmän viihtyisyyttä ja palveluja sekä kaivattua yksityisyyttä Toppilansalmen historiallisessa satamamiljöössä.

Asukkailleen Salmenrannan Jyvä tarjoaa viihtyisän taloyhtiön, jonka huoneistot soveltuvat monenlaisiin tarpeisiin. Kaksiot fiksuilla pohjaratkaisuilla soveltuvat erinomaisesti yksineläjille ja pariskunnille. Saunalliset kolmiot ja neliöt tarjoavat puolestaan elämänlaatua isommillekin perheille.

Laadukkaasti varusteltujen kotien lisäksi Jyvä erottautuu edukseen myös taloyhtiöiden yhteisten ajanviettomahdollisuuksien ansiosta. Sisäpihalle rakentuukin yhteinen minigolf-rata, istutuslaatikot sekä leikkipuisto.

Tunnelmaa, viihtyisyyttä ja avaruutta koteihin tuovat korkeat ikkunat, josta avautuvat mahtavat maisemat. Lähinaapureina ovat Toppilan vanhan rautatieaseman kortteli matkakeskuksen paikalta pelastettuine rakennuksineen sekä historialliset ranta-aitat ja vanha suolamakasiini. Suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota siihen, että alue on viihtyisä ja toimiva kaikkina vuodenaikoina.

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä kohteista

Toppilansalmen merellisessä miljöössä on muitakin kohteitamme. Loistavien maisemien ja sijainnin lisäksi niiden yhteiseltä sisäpihalta löytyy muun muassa minigolf-rata.