Kiinteistö Oy RukaValley

Helppoa lomailua, varmaa sijoittamista – RukaValley

Rukan parhaissa maisemissa sijaitseva RukaValley tarjoaa kaiken, mitä vapaa-ajan asunnolta voi toivoa: alueen parhaat maisemat sekä laskettelurinteiden ja monimuotoisten palveluiden välittömän läheisyyden. Ostaessasi Ski-Inn asunnon saat kaiken hyödyn irti – kun et itse lomaile, Ski-Inn vuokraa lomakodin puolestasi.

Varaa esittely Tutustu virtuaalisesti

RukaValley sijaitsee ainutlaatuisella paikalla Rukan uudessa keskuksessa, gondolin toisella lähtöasemalla ravintola Ski Bistron vieressä. Hiihtoladuille pääsee oven avauksella. Omista ikkunoista saa ihastella Valtavaaran luonnonsuojelualuetta tai Rukatunturin tuisketta. Itäpuolen uusi keskus tarjoaa kattavat palvelut – uusina tulokkaina ovat SaaruaExpress-tuolihissi ja Family Park tubing-alueineen, kaksi viihtyisää ravintolaa, vuokraamo- ja ohjelmapalvelut sekä minimarket.

RukaValleyn omien monimuotoisten palveluiden lisäksi asioiminen Rukan nykyisessä kylässä on vaivatonta – kiitos maisemagondolin, joka operoi RukaValleyn ja RukaVillagen väliä ympäri vuoden. Gondolimatka puolelta toiselle kestää vain kuusi minuuttia.

Miksi sijoittaa Rukaan?

Rukan matkailun suosio kasvaa jatkuvasti – jopa yhdysvaltalainen talouslehti Forbes listasi Rukan ympärivuotiseksi matkailun ykköseksi. Rinteiden uudistukseen on panostettu viime vuosina 15 miljoonaa euroa ja se on tuottanut tulosta: talvikausi 2018–2019 oli kaikkien aikojen vilkkain ja myös kesäkaudella Ski-Inn vuorokaudet kasvoivat lähes 30 %.

Ski-Inn huoneistojen etuna on helppo omistaminen. Ski-Inn huolehtii kaikesta – ylläpidosta, myynnistä markkinoinnista, vastaanotosta, hallinnosta ja rahaliikenteestä omistajien puolesta. Tutustu Ski-Inn huoneistojen yhteenvetoon vuosilta 2018–2019 ja RukaValleyn tuottoarvioon.

Ota yhteyttä

Soita meille ja sovi esittely. Olemme huomioineet tilanteen ja siitä syystä järjestämme kaikki esittelyt yksityisesti tai virtuaalisesti.

Kauno Riekki
Kauno Riekki

Ruka
Matkapuhelin: 0400 280 762

kauno.riekki@rakennusteho.fi

Jukka Poukkula
Jukka Poukkula

Oulu
Matkapuhelin: 040 764 9085

jukka.poukkula@rakennusteho.fi

Jere Castrén
Jere Castrén

PK-seutu
Matkapuhelin: 050 5500 142

jere.castren@rakennusteho.fi

Minna Kukonlehto
Minna Kukonlehto

Oulu
Matkapuhelin: 040 507 2309

minna.kukonlehto@rakennusteho.fi

Janne Arola
Janne Arola

Oulu
Matkapuhelin: 0400 292 111

janne.arola@rakennusteho.fi

Esittelyt:

Varaa yksityis- tai virtuaaliesittely.

Varaa esittely

Kohteen tiedot

Valmistumisvuosi 2019
Osoite Bistrotie 2, 93830 Rukatunturi
Tyyppi Kerrostalo
Asuntoja 117 kpl / 1 - 4 huonetta
Pinta-ala 28,0 – 87,0 m²

Tutustu vapaisiin asuntoihin

Tasokkain Ski-Inn kohde ainutlaatuisilla näköaloilla

Kiinteistö Oy RukaValley on tasokkain Ski-Inn kohde, jossa hyödynnetään 15 vuoden kokemus yli 400 toteutetusta Ski-Inn huoneistosta. Kohteessa on yhteensä 117 huoneistoa, joista avautuu maisema valintasi mukaan Rukan huipulle tai Valtavaaran luonnonsuojelualueen suuntaan.

Kohde ja sen huoneistot on toteutettu erittäin korkeatasoisesti. Rakennuksen runko on hiljaista ja kestävää kiveä, mutta kaikki ulkopinnat ovat lämmintä puuta. Myös sisustuksessa on käytetty poikkeuksellisen paljon pohjoisen puuta. Pientä luksusta tuovat päätyhuoneistojen ulkoporealtaat.

RukaValley lämmitetään biokaukolämmöllä ja mukavalla lattialämmityksellä. Kaikessa suunnittelussa varustusta myöten on huomioitu hiihto, ympäristö ja mukavuus. Huoneistotyyppejä on useita, mutta karkeasti ne voidaan jaotella kahteen – Unique ja Ski-Inn huoneistoihin.

Lataa esite

Ski-Inn huoneisto – helppoa omistamista

Ski-Inn huoneistoja on neljää mallia, joita kaikkia yhdistää oma sauna. Ski-Inn hoitaa huoneiston vuokraamisen, kun omistaja ei itse sitä käytä – helppo ja tuottava tapa omistaa huoneisto! Näin se toimii:

  1. Omistajat omistavat osakkeita kiinteistöosakeyhtiöstä.
  2. Ski-Inn on kiinteistöosakeyhtiön valitsema huoltoyhtiö.
  3. Ski-Inn myy ja markkinoi huoneistoja.
  4. Ski-Inn huolehtii kaikesta – ylläpidosta, hallinnosta sekä rahaliikenteestä omistajien puolesta.
  5. Ski-Inn tilittää tulot omistajalle kahdesti vuodessa.

Ski-Inn omistaminen

Unique-huoneisto – ainutlaatuinen lomakoti

Huoneistot ovat uniikkeja niin pohjaratkaisujen kuin sisustuksen osalta. Siksi niitä ei voi vuorata Ski-Inn tuotemerkin alla, vaan omistaja voi päättää vapaasti huoneistojen käytöstä.

  • Omistaja päättää vapaasti huoneiston käytöstä.
  • Ottaessasi ajoissa yhteyttä, voit vaikuttaa huoneistoosi.
  • Omistaja voi hankkia haluamansa irtaimiston ja irtokalustuksen itse tai valita valmiin kalustepaketin.
  • Huoneistoille tarjotaan omistajan halutessa siivous-, vastaanotto- ja huoltopalvelut.

Unique-huoneistot