Kiinteistö Oy RukaValley

Laskettele lomalle tuottavaan tunturiin

Vielä ehdit tunturin parhaille paikoille! RukaValleyssa nautit maailman helpoimmasta lomailusta ja vaivattomimmasta sijoittamisesta. Ski-Inn asunnostasi saat kaiken hyödyn irti – kun et itse lomaile, Ski-Inn vuokraa lomakodin puolestasi ja sinulle jää vain tuoton kerääminen taskuun. Omannäköisissä Unique-huoneistoissa taas voit nauttia lomasta vaikka 365 päivää vuodessa.

Hulppea RukaValley

Rukan uusi, kehittyvä keskus tarjoaa helppoa lomailua ja vaivatonta sijoittamista. Liikkumaan pääset helposti Village-2-Valley-gondolilla, ja rinteet ja luonto aukeavat heti RukaValleyn ovelta!

Vaivaton ja helppo Ski-Inn

Ski-Inn omistaminen on huoletonta. Puolestasi huolehditaan kaikesta – ylläpidosta, myynnistä markkinoinnista, vastaanotosta, hallinnosta ja rahaliikenteestä.

Tunnelmallista lomailua

RukaValley on ihanteellinen perheille, innokkaille laskijoille ja aktiivisille eräilijöille! Rauhallisen Valleyn monipuoliset palvelut tekevät lomasta 100-prosenttisen kokemuksen.

Tuottava ja kehittyvä Ruka

Kaudella 2019–2020 markkinajohtajaksi nousseen Rukan matkailun suosio kasvaa jatkuvasti: talvikausi 2018–2019 oli kaikkien aikojen vilkkain, ja kasvua on jatkunut siitä eteenpäin. Ympärivuotisen matkailun ykkönen tarjoaa tekemistä 365 päivää vuodessa.

5–7 %
tuotto RukaValleyn Ski-Inn sijoittajille*

*Arvioitu tuotto uuden RukaValleyn sijoittajille, kun alv-palautus on haettu. Arvio perustuu vastaavien Ski-Inn huoneistojen toteutuneisiin myynteihin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta.

60–65 %
Ski-Inn majoituksen kokonaistuotosta maksetaan omistajalle

25 %
omistaja-alennusta muihin Ski-Inn huoneistoihin huippusesongin ulkopuolella

Minna Kukonlehto
Ota yhteyttä:

Minna Kukonlehto
040 507 2309

minna.kukonlehto@rakennusteho.fi

Esittelyt:

Varaa yksityis- tai virtuaaliesittely.

Varaa esittely

Helppoa lomailua, varmaa sijoittamista

Ole hyvä ja hyväksy evästeet nähdäksesi videon.

Evästeasetukset

Rinteisiin ja luontoon heti ovelta

RukaValleyn sijainti Valtavaaran luonnonsuojelualueen ja rinteiden välissä on ainutlaatuinen. Kaikki reitit lähtevät kirjaimellisesti ovelta – sujahdat sukkelasti rinteeseen tai patikoimaan Kuusamon mahtaviin maisemiin. Ruka täynnä ympärivuotista tekemistä alkaa heti pihalta!

RAKASTU ALUEESEEN

LUE LISÄÄ RUKAVALLEYSTÄ

Sinä omistat, Ski-Inn huolehtii

Ski-Inn® on omistusmalli, joka perustuu huoneiston vuokraamiseen silloin, kun et itse sitä käytä. Parasta Ski-Inn omistamisessa on helppous ja hyvä tuotto: Ski-Inn hoitaa puolestasi kaikki huoneiston kulut ja tilittää vuokratuotot. Huoneistosi on aina siivottu ja valmiina käyttöön tullessasi lomalle tunturiin. Puhtaana sijoittajana saat lisäksi tuntuvat alv-palautukset!

TUTUSTU SKI-INN ETUIHIN

Ainutlaatuinen Unique-lomakoti

Unique-huoneistot ovat uniikkeja niin pohjaratkaisujen kuin sisustuksen osalta. Siksi niitä ei voi vuokrata Ski-Inn tuotemerkin alla, vaan omistaja voi päättää vapaasti huoneistojen käytöstä – vuokrausvelvoitetta ei ole! Perheiden lisäksi Unique sopii upeasti myös vaikkapa yrityksille ja yhdistyksille työntekijöiden tai jäsenistön virkistystä varten.

TUTUSTU HUONEISTOIHIN

Sijoita markkinajohtajaan

Rukan satsaukset nostivat sen hiihtokeskusten markkinajohtajaksi hiihtokaudella 2019–20 loka–helmikuun kasvun ollessa peräti 19 %. Myös kesä 2020 on ollut ennätysvilkas Ski-Inn yöpymisten kasvaessa yli 30 %. Ruka tähtääkin entistä vahvemmin ympärivuotiseksi kohteeksi ja maastopyöräilyn ykköskohteeksi. Nyt on oikea aika sijoittaa kasvavaan Rukaan ja kerätä tuotot taskuun.

TUTUSTU TUOTTOARVOON

TUTUSTU YHTEENVETOON VUOSILTA 18-19

Ympärivuotinen Ruka

Talouslehti Forbes listasi Rukan ympärivuotisen matkailun ykköseksi vuonna 2019, eikä suotta! Rinteiden uudistukset, aidot neljä vuodenaikaa kohokohtineen ja valikoima aktiviteetteja huskysafareista koskenlaskuun – Ruka ei petä milloinkaan.

LUE LISÄÄ RUKASTA

Ota yhteyttä

Soita meille ja sovi esittely. Olemme huomioineet tilanteen ja järjestämme kaikki esittelyt yksityisesti tai virtuaalisesti.

Jukka Poukkula
Jukka Poukkula

Oulu
Matkapuhelin: 040 764 9085

jukka.poukkula@rakennusteho.fi

Jere Castrén
Jere Castrén

PK-seutu
Matkapuhelin: 050 5500 142

jere.castren@rakennusteho.fi

Minna Kukonlehto
Minna Kukonlehto

Oulu
Matkapuhelin: 040 507 2309

minna.kukonlehto@rakennusteho.fi

Janne Arola
Janne Arola

Oulu
Matkapuhelin: 0400 292 111

janne.arola@rakennusteho.fi

Kohteen tiedot

Valmistumisvuosi 2019
Osoite Bistrotie 2, 93830 Rukatunturi
Tyyppi Kerrostalo
Asuntoja 117 kpl / 1 - 4 huonetta
Pinta-ala 28,0 – 87,0 m²

Jätä yhteydenottopyyntö