Kiinteistö Oy RukaValley

Laskettele lomalle tuottavaan tunturiin

Vielä ehdit tunturin parhaille paikoille! RukaValleyssa nautit maailman helpoimmasta lomailusta ja vaivattomimmasta sijoittamisesta. Ski-Inn asunnostasi saat kaiken hyödyn irti – kun et itse lomaile, Ski-Inn vuokraa lomakodin puolestasi ja sinulle jää vain tuoton kerääminen taskuun. Omannäköisissä Unique-huoneistoissa taas voit nauttia lomasta vaikka 365 päivää vuodessa.

Hulppea RukaValley

Rukan uusi, kehittyvä keskus tarjoaa helppoa lomailua ja vaivatonta sijoittamista. Liikkumaan pääset helposti Village-2-Valley-gondolilla, ja rinteet ja luonto aukeavat heti RukaValleyn ovelta!

Vaivaton ja helppo Ski-Inn

Ski-Inn omistaminen on huoletonta. Puolestasi huolehditaan kaikesta – ylläpidosta, myynnistä markkinoinnista, vastaanotosta, hallinnosta ja rahaliikenteestä.

Tunnelmallista lomailua

RukaValley on ihanteellinen perheille, innokkaille laskijoille ja aktiivisille eräilijöille! Rauhallisen Valleyn monipuoliset palvelut tekevät lomasta 100-prosenttisen kokemuksen.

Tuottava ja kehittyvä Ruka

Kaudella 2019–2020 markkinajohtajaksi nousseen Rukan matkailun suosio kasvaa jatkuvasti: talvikausi 2018–2019 oli kaikkien aikojen vilkkain, ja kasvua on jatkunut siitä eteenpäin. Ympärivuotisen matkailun ykkönen tarjoaa tekemistä 365 päivää vuodessa.

5–7 %
tuotto RukaValleyn Ski-Inn sijoittajille*

*Arvioitu tuotto uuden RukaValleyn sijoittajille, kun alv-palautus on haettu. Arvio perustuu vastaavien Ski-Inn huoneistojen toteutuneisiin myynteihin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta.

60–65 %
Ski-Inn majoituksen kokonaistuotosta maksetaan omistajalle

25 %
omistaja-alennusta muihin Ski-Inn huoneistoihin huippusesongin ulkopuolella

Esittelyt:

27.9. 12:00 – 14:00
Esittely Rukalla, RukaValleyssa, Bistrotie 2:ssa 24.9.20 ja 27.9 klo 12:00 - 14:00 ja aina sovittaessa. Opastus Rukajärventieltä.. Esittelijänä Kauno Riekki puh. 0400 280 762 ja sp kauno.riekki@rakennusteho.fi

Katso sijainti kartalta

Helppoa lomailua, varmaa sijoittamista

Rinteisiin ja luontoon heti ovelta

RukaValleyn sijainti Valtavaaran luonnonsuojelualueen ja rinteiden välissä on ainutlaatuinen. Kaikki reitit lähtevät kirjaimellisesti ovelta – sujahdat sukkelasti rinteeseen tai patikoimaan Kuusamon mahtaviin maisemiin. Ruka täynnä ympärivuotista tekemistä alkaa heti pihalta!

RAKASTU ALUEESEEN

LUE LISÄÄ RUKAVALLEYSTÄ

Sinä omistat, Ski-Inn huolehtii

Ski-Inn® on omistusmalli, joka perustuu huoneiston vuokraamiseen silloin, kun et itse sitä käytä. Parasta Ski-Inn omistamisessa on helppous ja hyvä tuotto: Ski-Inn hoitaa puolestasi kaikki huoneiston kulut ja tilittää vuokratuotot. Huoneistosi on aina siivottu ja valmiina käyttöön tullessasi lomalle tunturiin. Puhtaana sijoittajana saat lisäksi tuntuvat alv-palautukset!

TUTUSTU SKI-INN ETUIHIN

Ainutlaatuinen Unique-lomakoti

Unique-huoneistot ovat uniikkeja niin pohjaratkaisujen kuin sisustuksen osalta. Siksi niitä ei voi vuokrata Ski-Inn tuotemerkin alla, vaan omistaja voi päättää vapaasti huoneistojen käytöstä – vuokrausvelvoitetta ei ole! Perheiden lisäksi Unique sopii upeasti myös vaikkapa yrityksille ja yhdistyksille työntekijöiden tai jäsenistön virkistystä varten.

TUTUSTU HUONEISTOIHIN

Sijoita markkinajohtajaan

Rukan satsaukset nostivat sen hiihtokeskusten markkinajohtajaksi hiihtokaudella 2019-20 loka–helmikuun kasvun ollessa peräti 19 %. Myös kesä 2020 on ollut ennätysvilkas Ski-Inn yöpymisten kasvaessa yli 30 %. Ruka tähtääkin entistä vahvemmin ympärivuotiseksi kohteeksi ja maastopyöräilyn ykköskohteeksi. Nyt on oikea aika sijoittaa kasvavaan Rukaan ja kerätä tuotot taskuun.

TUTUSTU TUOTTOARVOON

TUTUSTU YHTEENVETOON VUOSILTA 18-19

Ympärivuotinen Ruka

Talouslehti Forbes listasi Rukan ympärivuotisen matkailun ykköseksi vuonna 2019, eikä suotta! Rinteiden uudistukset, aidot neljä vuodenaikaa kohokohtineen ja valikoima aktiviteetteja huskysafareista koskenlaskuun – Ruka ei petä milloinkaan.

LUE LISÄÄ RUKASTA

Ota yhteyttä

Soita meille ja sovi esittely. Olemme huomioineet tilanteen ja järjestämme kaikki esittelyt yksityisesti tai virtuaalisesti.

Kauno Riekki
Kauno Riekki

Ruka
Matkapuhelin: 0400 280 762

kauno.riekki@rakennusteho.fi

Jukka Poukkula
Jukka Poukkula

Oulu
Matkapuhelin: 040 764 9085

jukka.poukkula@rakennusteho.fi

Jere Castrén
Jere Castrén

PK-seutu
Matkapuhelin: 050 5500 142

jere.castren@rakennusteho.fi

Minna Kukonlehto
Minna Kukonlehto

Oulu
Matkapuhelin: 040 507 2309

minna.kukonlehto@rakennusteho.fi

Janne Arola
Janne Arola

Oulu
Matkapuhelin: 0400 292 111

janne.arola@rakennusteho.fi

Kohteen tiedot

Valmistumisvuosi 2019
Osoite Bistrotie 2, 93830 Rukatunturi
Tyyppi Kerrostalo
Asuntoja 117 kpl / 1 - 4 huonetta
Pinta-ala 28,0 – 87,0 m²

Tutustu vapaisiin asuntoihin

Jätä yhteydenottopyyntö