Kiinteistö Oy RukaValley

VR 360° näkymät

Tasokkaista RukaValleyn huoneistoista avautuvat maisemat Rukan huipulle tai Valtavaaran luonnonsuojelualueen suuntaan. RukaValley lämmitetään biokaukolämmöllä ja mukavalla lattialämmityksellä. Suunnittelussa on varustusta myöten huomioitu hiihto, ympäristö ja mukavuus.

Alla voit astua sisään Rukan upeisiin huoneistoihin ja vierailla jokaisessa huoneessa. Tutustu ja ota yhteyttä!

Valoisat RukaValley28 Studio- ja Lux-huoneet

Näissä lomakodeissa on kaikki tarvittava, ja pääset suoraan rinteestä oman saunan löylyihin. Saunan ikkunasta voit nauttia tunturinäkymästä. Lux-huoneessa on oma terassi ja kylpyamme, ja vuoteet ovat erityisen muhkeat – 100 cm leveät ja 210 cm pitkät. Studio-huoneessa on kaksi 90 x 200 cm vuodetta ja lisävuodemahdollisuus, minkä vuoksi ne soveltuvat hyvin pienelle perheelle. Sijoituskohteena huoneet ovat loistavia, sillä niiden käyttöaste ja erityisesti suhteellinen vuokratuotto on Ski-Inn kohteissa ollut perinteisesti korkein.

Astu sisään 360°-näkymään:

RUVALLEY28 STUDIO 1H+KT+S, 28 M² RUKAVALLEY28 LUX 1H+KT+S, 28 M²

RukaValley48 tarjoaa modernia lomailua tiloista tinkimättä

RukaValley48-huoneiston suunnittelun pohjana on suosituin Ski-Inn kohde, RukaSuites43. Huoneiston lisätila on käytetty vieraiden toiveiden mukaisesti tilavampaan saunaosastoon, isompiin makuuhuoneisiin sekä trendikkääseen saarekekeittiöön. Valoisassa päämakuuhuoneessa on muhkeat vuoteet ja runsaasti säilytystilaa. Makuualkovi toimii ylimääräisenä huoneena, joten huoneisto sopii erinomaisesti sekä perheiden että kahden pariskunnan käyttöön.

Astu sisään 360°-näkymään:

RUKAVALLEY48 2H+KT+S+ALK, 48 M² RUKAVALLEY48 2H+KT+S+ALK, 48 M² RUKAVALLEY48 2H+KT+S+ALK, 48 M²

RukaValley58 tuo tunturilomaan tasoa

Porealtaalliset RukaValley58 Terrace kulmahuoneistot sijoittuvat 2. ja 3. kerrosten päätyihin. RukaValley58 on isomman perheen tai kahden pariskunnan valinta. Päämakuuhuoneessa on oma WC ja suihku. Olohuoneen sohvasta saa levitettyä lisävuoteen kahdelle hengelle. Todellista luksusta on valoisa saunaosasto, jonka saunasta on näkymät tunturiin. Lasitetulla saunaterassilla odottaa lämmin ulkoporeallas, jossa on hiihtopäivän jälkeen mukava lämmittää lihakset.

Astu sisään 360°-näkymään:

RUKAVALLEY58 2H+KT+S+ALK, 57,5 M²

RukaValley Unique-huoneistot – ainutlaatuinen lomakoti

Unique-huoneistot ovat nimensä mukaisesti uniikkeja niin pohjaratkaisujen kuin sisustuksen osalta. Siksi huoneistoja ei voi vuokrata Ski-Inn tuotemerkin alla, vaan omistaja päättää itse vapaasti huoneistojen käytöstä. Näissä ainutlaatuisissa lomakodeissa vietät perhelomaa mukavasti fiksujen pohjaratkaisujen ansiosta. Kaksioissa alkovi toimii ylimääräisenä makuuhuoneena, ja kaikissa huoneistoissa yhteistä aikaa voi viettää avarassa oleskelutilassa.