Kiulukankaan Terva 2, Oulu

Laadukasta asumista edullisesti

Kiulukankaan Terva 2 nousee uudelle pientalo- ja rivitalovaltaiselle alueelle, josta on loistavat kulkuyhteydet Oulun keskustaan. Nelikerroksinen Terva 2 sulautuu luonnonläheiseen ympäristöönsä erinomaisesti rouheaa tummaa sekä tervatun keltaista pintaa sekoittelevan värimaailman ansiosta. Laadukkaat kodit yksiöistä kolmioihin ovat järkevästi hinnoiteltuja.

Janne Arola
Ota yhteyttä:

Janne Arola
0400 292 111

janne.arola@rakennusteho.fi

Esittelyssä:

15.12. 13:00 – 13:45
Esittely Kiulukankaan Tervan valmiissa huoneistoissa, osoitteessa Muuripadantie 1. Tervetuloa!

Katso sijainti kartalta

Kohteen tiedot

Arvioitu valmistumisaika 8 / 2020
Osoite Muuripadantie 1, 90630 Oulu
Tyyppi Kerrostalo
Asuntoja 47 kpl / 1 - 3 huonetta
Pinta-ala 28,5 – 62,5 m²

Tutustu vapaisiin asuntoihin

Valoisa ja avara koti lounasparvekkeella

Kiulukankaan Terva 2:n jokaisessa asunnossa on suuret ikkunapinnat, jotka tekevät kodistasi valoisan ja avaran. Kaikki kodit pienimmistä yksiöistä lähtien ovat varusteltu ranskalaisella tai lasitetulla parvekkeella. Lounaaseen käännetyt parvekkeet mahdollistavat ilta-auringosta nauttimisen omassa kodissa.

Uusi Kiulukankaan asuinalue on vain parinkymmenen minuutin bussimatkan päässä Oulun keskustasta. Terva 2:n kodit ovat suunniteltu sujuvampaa arkea varten – fiksut pohjaratkaisut takaavat tilan hyötykäytön. Jokaista kotia yhdistää suurten ikkunapintojen ja parvekkeiden tarjoama valoisuus.

Terva 2:ssa on koteja yksiöistä kolmioihin. Yksiöitä on valittavissa kahdessa koossa tiiviimmästä 28,5 neliöisestä suurempaan 32 neliöiseen alkovilla varustettuun yksiöön. Kaksioista kompaktimmassa 32 neliön kodeissa mukavaa lisätilaa tuo kookas vaatehuone ja suuremmissa 43 neliön kodeissa on oma sauna, josta pääsee vilvoittelemaan lasitetulle parvekkeelle. 62,5 neliön kolmiot tarjoavat tilavaa elämistä arkea sujuvoittavilla pohjaratkaisuilla.

Aktiivista arkea

Terva 2 valmistuu sisartalojensa viereen. Taloyhtiöiden yhteinen piha palvelee asukkaita monipuolisesti – leikkipihan hiekkalaatikko, keinut ja kiipeilyteline pitävät perheen pienimmät kiireisinä ja grillikatos, istutuslaatikot ja oleskelutila tarjoavat ajanvietettä aikuisille.

Alue palvelee ympäri vuoden aktiivisia asukkaita monipuolisten ulkoilumahdollisuuksien ansiosta – ladut, lenkkireitit ja uimarannat löytyvät lähietäisyydeltä. Oma koti on rauhoittumisen paikka. Laadukkaat sisävarustukset tyylikkään raikkaalla vaalealla sisustuksella takaavat viihtyisän kodin. Jokaiseen kotiin voi myös valita haluamansa sisustuksen. Mitä aiemmin olet yhteydessä, sitä helpommin muutostyöt voidaan toteuttaa. Lue lisää muutostöistä ja ole rohkeasti yhteydessä muutostyöhenkilöihimme.

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä kohteista

Hyvien kulkuyhteyksien päässä ja palvelujen lähellä olevalta Kiulukankaalta löytyy myös toinen kerrostalokohde sekä rivitalokohde. Taloyhtiöiden yhteisellä sisäpihalla on ajanvietettä niin lapsille kuin aikuisillekin.