Kiulukankaan Terva 4, Oulu

Liikkujan paratiisi

Kiulukankaan Terva 4 tarjoaa laadukkaita koteja luonnon ystävälle. Aloita aamusi koiran kanssa lähimetsässä ja nauti ympärivuotisista ulkoilumahdollisuuksista lähistön laduista lenkkipolkuihin. Loistavien kulkuyhteyksien ansiosta olet keskustassakin vain hetkessä.

Varaa esittely Tutustu virtuaalisesti

Minna Kukonlehto
Ota yhteyttä:

Minna Kukonlehto
040 507 2309

minna.kukonlehto@rakennusteho.fi

Esittelyt:

Varaa yksityis- tai virtuaaliesittely.

Varaa esittely

Kohteen tiedot

Arvioitu valmistumisaika 6 / 2021
Osoite Muuripadantie 1, 90630 Oulu
Tyyppi Kerrostalo
Asuntoja 44 kpl / 1 - 3 huonetta
Pinta-ala 28,5 – 66,0 m²

Laadukasta asumista fiksuun hintaan

Tervan asunnoissa on suuret ikkunapinnat, jotka tekevät kodistasi valoisan ja avaran. Pääset nauttimaan ilta-auringosta ranskalaisella tai lasitetulla parvekkeella. Tervan kodit ovat järkevästi hinnoiteltu – laadukkuudesta tinkimättä.

Uusi Kiulukankaan asuinalue on vain parinkymmenen minuutin bussimatkan päässä Oulun keskustasta. Haapalehdon ja Rannanperän välille sijoittuva Kiulukangas on pientalovaltainen asuinalue, josta on näppärä kulkea töihin vaikkapa OYS:iin tai Ruskoon Nokialle. Terva 4:n kodit ovat suunniteltu sujuvampaa arkea varten – fiksut pohjaratkaisut takaavat tilan hyötykäytön. Jokaista kotia yhdistää suurten ikkunapintojen ja parvekkeiden tarjoama valoisuus.

Terva 4:ssa on koteja yksiöistä kolmioihin. Yksiöitä on valittavissa kahdessa koossa tiiviimmästä 28,5 neliöisestä suurempaan 32 neliöiseen alkovilla varustettuun yksiöön. Kaksioista kompaktimmassa 32 neliön kodeissa mukavaa lisätilaa tuo kookas vaatehuone ja suuremmissa 43 neliön kodeissa on oma sauna, josta pääsee vilvoittelemaan lasitetulle parvekkeelle. 62,5 neliön kolmiot tarjoavat tilavaa elämistä arkea sujuvoittavilla pohjaratkaisuilla.

Aktiivista arkea uudessa kodissa

Terva 4 valmistuu sisartalojensa viereen. Taloyhtiöiden yhteinen piha palvelee asukkaita monipuolisesti – leikkipihan hiekkalaatikko, keinut ja kiipeilyteline pitävät perheen pienimmät kiireisinä ja grillikatos, istutuslaatikot ja oleskelutila tarjoavat ajanvietettä aikuisille.

Alue palvelee ympäri vuoden aktiivisia asukkaita monipuolisten ulkoilumahdollisuuksien ansiosta – ladut, lenkkireitit ja uimarannat löytyvät lähietäisyydeltä. Oma koti on rauhoittumisen paikka. Laadukkaat sisävarustukset tyylikkään raikkaalla vaalealla sisustuksella takaavat viihtyisän kodin. Jokaiseen kotiin voi myös valita haluamansa sisustuksen. Mitä aiemmin olet yhteydessä, sitä helpommin muutostyöt voidaan toteuttaa. Lue lisää muutostöistä ja ole rohkeasti yhteydessä muutostyöhenkilöihimme.

Kierrättämisen maailmanlaajuinen edelläkävijä

Kiulukankaan Terva on Suomen ensimmäinen kaiken muovin kierrättävä taloyhtiö. Asukkailla on käytössään Head Recycle Systemsin kehittämä laitteisto, älykäs roskis, joka kierrättää muovijakeet automaattisesti. Arvokas muovi kannattaa kierrättää ja se on tehty Tervan asukkaille erityisen helpoksi: roskikseen voi laittaa kaiken muovijätteen ja se tunnistaa näiden laadun asukkaan puolesta.

“Tietääksemme laitteisto on ensimmäinen maailmassa, joka automatisoi muovin käsittelyn näin pitkälle kotitalouksissa”, kertoo Rakennustehon toimitusjohtaja Jaakko Moilanen.

Lue lisää

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä kohteista

Hyvien kulkuyhteyksien päässä ja palvelujen lähellä olevalta Kiulukankaalta löytyy myös toinen kerrostalokohde sekä rivitalokohde. Taloyhtiöiden yhteisellä sisäpihalla on ajanvietettä niin lapsille kuin aikuisillekin.