Kiulukankaan Terva 3, Oulu

Tilaa elämiseen rauhallisella sijainnilla

Kuudesta asunnosta koostuva yksitasoinen rivitalo – Kiulukankaan Terva 3 – valmistuu lapsiystävälliselle alueelle loistavien kulkuyhteyksien päähän Oulun keskustasta. Talon upea ulkomuoto yhdistää rouhean tumman ja tervatun keltaisen värimaailman, ja sulautuu ympäristöönsä erinomaisesti. Oma piha antaa mukavasti tilaa elämiseen.

Jukka Poukkula
Ota yhteyttä:

Jukka Poukkula
0407649085

jukka.poukkula@rakennusteho.fi

Esittelyssä:

Ei esittelyjä juuri nyt.
Ota yhteyttä ja pyydä esittely!

Kohteen tiedot

Arvioitu valmistumisaika 2 / 2020
Osoite Muuripadantie 1 D, 90630 Oulu
Tyyppi Rivitalo
Asuntoja 6 kpl / 4 huonetta
Pinta-ala 75,5 – 84,0 m²

Tutustu vapaisiin asuntoihin

Perheasuntoja parhaimmillaan

Tervan asunnot tarjoavat ihanteellisen kokonaisuuden lapsiperheille – laadukkaan kodin omalla viihtyisällä pihalla yhdistettynä oivaan sijaintiin päiväkodin ja koulun välittömässä läheisyydessä.

Jokainen Tervan koti on neliö, ja fiksu pohjaratkaisu tekee kodista toimivan. Pienemmät makuuhuoneet ovat sijoitettuna vastakkain eteiskäytävän kummallekin puolelle, päämakuuhuone puolestaan terassin puolelle olohuoneen viereen. Suuret ikkunapinnat valaisevat olohuonetta ja keittiötä. Terassin väliseinät tuovat toivottua yksityisyyttä ja mahdollistavat löylyjen jälkeisen viilentymisen omassa rauhassa takapihalla.

Terassit ovat käännettynä länteen päin, joten ilta-auringosta voi nauttia omalla pihalla. Myös taloyhtiöiden yhteinen piha palvelee asukkaita monipuolisesti – leikkipihan hiekkalaatikko, keinut ja kiipeilyteline pitävät perheen pienimmät kiireisinä ja grillikatos, istutuslaatikot ja oleskelutila tarjoavat ajanvietettä vanhemmille.

Kotien raikkaan vaalea sisustus keittiökalusteineen ja valkomattalakattuine parketteineen noudattavat nykypäivän perheiden visuaalista vaatimustasoa.

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä kohteista

Hyvien kulkuyhteyksien päässä ja palvelujen lähellä olevalta Kiulukankaalta löytyy myös kaksi kerrostalokohdetta. Taloyhtiöiden yhteisellä sisäpihalla on ajanvietettä niin lapsille kuin aikuisillekin.