Kiulukankaan Terva 3, Oulu

Tilaa elämiseen rauhallisella sijainnilla

Kuudesta asunnosta koostuva yksitasoinen rivitalo – Kiulukankaan Terva 3 – sijaitsee lapsiystävällisellä alueella loistavien kulkuyhteyksien päässä Oulun keskustasta. Talon upea ulkomuoto yhdistää rouhean tumman ja tervatun keltaisen värimaailman, ja sulautuu ympäristöönsä erinomaisesti. Oma piha antaa mukavasti tilaa elämiseen.

Varaa esittely Tutustu virtuaalisesti

Jukka Poukkula
Ota yhteyttä:

Jukka Poukkula
0407649085

jukka.poukkula@rakennusteho.fi

Esittelyt:

Varaa yksityis- tai virtuaaliesittely.

Varaa esittely

Kohteen tiedot

Valmistumisvuosi 2019
Osoite Muuripadantie 1 D, 90630 Oulu
Tyyppi Rivitalo
Asuntoja 6 kpl / 4 huonetta
Pinta-ala 75,5 – 84,0 m²

Perheasuntoja parhaimmillaan

Tervan asunnot tarjoavat ihanteellisen kokonaisuuden lapsiperheille – laadukkaan kodin omalla viihtyisällä pihalla yhdistettynä oivaan sijaintiin päiväkodin ja koulun välittömässä läheisyydessä.

Jokainen Tervan koti on neliö, ja fiksu pohjaratkaisu tekee kodista toimivan. Pienemmät makuuhuoneet ovat sijoitettuna vastakkain eteiskäytävän kummallekin puolelle, päämakuuhuone puolestaan terassin puolelle olohuoneen viereen. Suuret ikkunapinnat valaisevat olohuonetta ja keittiötä. Terassin väliseinät tuovat toivottua yksityisyyttä ja mahdollistavat löylyjen jälkeisen viilentymisen omassa rauhassa takapihalla.

Terassit ovat käännettynä länteen päin, joten ilta-auringosta voi nauttia omalla pihalla. Myös taloyhtiöiden yhteinen piha palvelee asukkaita monipuolisesti – leikkipihan hiekkalaatikko, keinut ja kiipeilyteline pitävät perheen pienimmät kiireisinä ja grillikatos, istutuslaatikot ja oleskelutila tarjoavat ajanvietettä vanhemmille.

Kotien raikkaan vaalea sisustus keittiökalusteineen ja valkomattalakattuine parketteineen noudattavat nykypäivän perheiden visuaalista vaatimustasoa.

Kierrättämisen maailmanlaajuinen edelläkävijä

Kiulukankaan Terva on Suomen ensimmäinen kaiken muovin kierrättävä taloyhtiö. Asukkailla on käytössään Head Recycle Systemsin kehittämä laitteisto, älykäs roskis, joka kierrättää muovijakeet automaattisesti. Arvokas muovi kannattaa kierrättää ja se on tehty Tervan asukkaille erityisen helpoksi: roskikseen voi laittaa kaiken muovijätteen ja se tunnistaa näiden laadun asukkaan puolesta.

“Tietääksemme laitteisto on ensimmäinen maailmassa, joka automatisoi muovin käsittelyn näin pitkälle kotitalouksissa”, kertoo Rakennustehon toimitusjohtaja Jaakko Moilanen.

Lue lisää

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä kohteista

Hyvien kulkuyhteyksien päässä ja palvelujen lähellä olevalta Kiulukankaalta löytyy myös kaksi kerrostalokohdetta. Taloyhtiöiden yhteisellä sisäpihalla on ajanvietettä niin lapsille kuin aikuisillekin.