Oulun Arte II

Astetta aarteempi – Oulun Arte II

Aamupalalle keskustan lempikahvilaan ja työreissulta suoraan oman kodin rauhaan. Arte II on oikea aarre! Sijainti palveluiden keskipisteessä ja keskustan kulmapaikalla tekee arjesta aidosti avarampaa. Artessa aikasi arvokkuutta arvostetaan.

Varaa esittely

Kohteen tiedot

Valmistumisvuosi 2021
Osoite Rautatienkatu 1, 90100 Oulu
Tyyppi Kerrostalo
Asuntoja 50 kpl / 0 - 4 huonetta
Pinta-ala 22,5 – 97,0 m²
Jukka Poukkula
Ota yhteyttä:

Jukka Poukkula
0407649085

jukka.poukkula@rakennusteho.fi

Esittelyt:

Varaa yksityis- tai virtuaaliesittely.

Varaa esittely

Paremman arjen puolesta

Arte II:ssa arki on juhlaa. Laadukas kotisi on toteutettu palvelemaan sinua parhaalla mahdollisella tavalla ja tilasuunnittelussa on ollut lähtökohtana arjen sujuvuus. Keskeinen sijainti helpottaa jokapäiväistä elämääsi – halusitpa kampaajalle, keskustaan ostoksille tai kuntosalille – löydät kaikki palvelut useine vaihtoehtoineen lähikulmilta.

Keskustan kulmapaikalle nousevaan uuteen 8-kerroksiseen Arte II:een tulee koteja moneen makuun, yksiöistä kolmioihin. Halutessasi voit myös yhdistää huoneistoja ja luoda näin perheellesi juuri sopivan kodin. Mikäli olet kiinnostunut yhdistelmähuoneistosta, ota yhteyttä myyjäämme.

Voit valita kotiisi sinulle tärkeät ominaisuudet – suuren terassin tai lasitetun parvekkeen, saunan tyylikkäällä lasiseinällä tai valtavan vaatehuoneen. Arten asukkaana nautit myös rauhallisesta ulkoilusta taloyhtiöiden yhteisellä suljetulla kansipihalla.

Arte II erottuu muista keskustakodeista myös autoystävällisyytensä puolesta. Rautatienkadulta sinulla on nopea väylä kaikille Oulua ympäröiville valtateille, ilman keskustan pikkukatujen läpikulkua. Sijainti juna-aseman naapurissa ilahduttaa niin kotiin tullessa kuin reissuun lähdössäkin.

Lue lisää asuinalueesta

Ainutlaatuista arkkitehtuuria ja taidetta

Oulun ydinkeskustan nurkalle rakentuvat Artet ovat monella tavalla mielenkiintoinen kolmen kerrostalon kokonaisuus. Arkkitehdeille se tarjosi kiinnostavan haasteen.

“Artet henkivät tietynlaista veistoksellisuutta. Talot rakentuvat ruutukaava-alueen koillisnurkalle, joten tulijalle se viestii siitä, että nyt saavutaan ruutukaava-alueelle”, Arten suunnittelusta vastaavan Veli Karjalainen Oy:n Jukka Nupponen sanoo.

“Siinä voi nähdä kolme kaverusta tai vaihtoehtoisesti äidin ja kaksi lasta seisoskelevan kaupungin reunalla”, Nupponen naurahtaa.

Arten autohallille on tehty ainutlaatuinen ja näyttävä sisäänajototeutus, kuten asuntotorni ansaitseekin. Vuonna 2013 Oulun rautatieasemalta purettu kivikukko palautetaan juurilleen. Kivikukko saa uuden elämän Arten uusien talojen sisäänajon suuna. Artessa pääsee nauttimaan myös Veikko Törmäsen valtavasta taideteoksesta, joka koristaa rautatien puoleista muuria.

Saattaisit olla kiinnostunut myös tästä kohteesta

Oulun Arten ensimmäinen talo valmistuu vuoden 2020 lopussa samaan pihapiiriin. Tutustu vapaisiin asuntoihin ja varaa omasi!