Ogelin Verso II, Helsinki

VR 360° näkymät

Ogelin Verson kaksiot ja kolmiot on rakennettu elämänlaatu edellä. Voit valita kotiisi mieleisen sisustuksen raikkaan valkoisen sekä lämpimän puun ja kylmän teräksen yhdistelmästä ilman lisäkustannuksia. Toteutamme myös unelmiesi kodin toiveidesi mukaan. Ole rohkeasti yhteydessä muutostyöhenkilöömme ja kerro haaveistasi. Alla voit astua Ogelin Verson upeisiin koteihin sisälle ja vierailla jokaisessa huoneessa.

Kaksiot – kompakti koti fiksulla pohjaratkaisulla

Ogelin Verso II:n kaksiot ovat 33,5 ja 34 neliöisiä. Kompakteissa kodeissa on otettu hyöty irti jokaisesta neliöstä. Pienet yksityiskohdat – kuten makuuhuoneen liukuovet – säästävät tilaa ja tekevät kodeista toimivia. Tilavassa kylpyhuoneessa mahtuu hyvin kuivattamaan pyykit ja kylpyhuoneeseen on mahdollista sijoittaa jopa kalustesauna.  Suuri säältä suojattu lasitettu parveke on kuin ylimääräinen olohuone.

Astu sisään kaksioiden 360-näkymään:

Kolmiot – valoisa koti omalla saunalla

Ogelin Verson uniikit kolmiot tarjoavat useita erilaisia toimivia pohjaratkaisuja. Kolmioiden koot lähtevät 58,5 neliöstä ylöspäin ja jokaisessa kolmiossa on valtava lasitettu parveke – voit valita myös asunnon, jossa on kaksi lasitettua parveketta. Jokainen neliö on käytetty tehokkaasti ja huoneistoissa on paljon säilytystilaa. Kolmiomainen muoto tekee asunnoista ainutlaatuisia ja sointuvia. Näissä kodeissa pääset nauttimaan oman kiukaasi löylyistä.

Astu sisään kolmioiden 360-näkymään: