Lipporannan Lohi, Oulu

Lipporannassa enemmän on enemmän

Lipporannan Lohi tuo kaupunkiasujan elämänlaatuun uutta erinomaisuutta. Asut vehreällä paikalla keskustan lähettyvillä kauniin Hartaanselän alueella, ja kaikki Kotikatu365-palvelut yhteistiloineen ja -tavaroineen sujuvoittavat arkeasi. Ympäristöystävällistä asumista modernissa kodissa – mitä muuta voisit enää asumiselta toivoa?

Varaa esittely

Kohteen tiedot

Valmistumisvuosi 2022
Osoite Lipporannantie 13, 90500 Oulu
Tyyppi Kerrostalo
Asuntoja 98 kpl / 1 - 4 huonetta
Pinta-ala 29,5 – 83,5 m²
Jukka Poukkula
Ota yhteyttä:

Jukka Poukkula
0407649085

jukka.poukkula@rakennusteho.fi

Esittelyt:

Varaa yksityis- tai virtuaaliesittely.

Varaa esittely

Kaikkea ei tarvitse omistaa itse

Lipporanta tarjoaa kaupunkiasujalle uudenlaisia asumisen mahdollisuuksia. Korkeatasoinen kerrostalokoti keskustan kupeessa yhdistyy nyt helppoon harrastamiseen luonnossa ja jakamistalouteen arjen luksusta tuovana lisänä.


Lipporannan Lohen asukkaana eläminen on helppoa. Sinun ei tarvitse etsiä ja kilpailuttaa palveluntarjoajia tai omistaa turhaa harvoin käytettävää tavaraa, sillä nämä on jo tehty puolestasi. Asumisesi hiilijalanjälki pienenee kuin huomaamatta samalla kun elämänlaatusi paranee. Asukkailla on käytössä asumisen laatua parantavia yhteistiloja sekä yhteistavaroita autoista polkupyöriin ja työkaluista ja liikuntavälineistä lasten matkasänkyihin.


Haluaisitko järjestää perhejuhlan tai kavereiden saunatilan hulppeissa tiloissa? Entä tarvitsetko etätyöpisteen tai mahdollisuuden kipaista salille nopeasti ja halvalla? Pitäisikö pitkän matkan vieraita majoittaa? Hoituu! 500 neliön yhteistilat varmistavat, että kaikki tämä on saatavillasi, vaikka omassa asunnossasi arvostaisitkin kompaktiutta. Digitaalisen Kotikatu365-palveluportaalin avulla taas voit tilata kotiin palveluita aina siivouksesta pikatalkkariin. Lue lisää Kotikatu365-palveluista.

rt-lipporanta-maisema-1440×600

Lipporannassa kotiisi mahtuu muun muassa kaikki tämä

Yhteiskäyttöauto ja -polkupyörät

Kuntosali

Saunaosasto

Juhla- ja kokoustila

Lelut, pelit ja liikuntavälineet

Etätyöpiste

rt-lipporanta-olohuone-matsi-1440×600

Saisiko olla kaksio kuntosalilla?

Lipporannan Kotikatu365-palvelu tarjoaa muun muassa kattavan kuntosalin ja upeat saunatilat kaikkiin koteihin. Laadukkaasti viimeistelty kotisi jatkuu sisustussuunnittelijan suunnittelemiin yhteistiloihin ja upeaan Lipporantaa ympäröivään luontoon.


14-kerroksiseen asuntotorniin tulee laadukkaita koteja 29,5 neliöisistä yksiöistä 83,5 neliöisiin huoneistoihin. Kotiisi voit valita juuri sinun silmiäsi miellyttävän sisustuksen niin keittiöön kuin kylpyhuoneeseenkin kolmesta vaihtoehdosta ilman lisäkuluja. Sinulla on myös mahdollisuus muutostöihin kotonasi. Tutustu Lipporannan Lohen keittiö- ja kylpyhuonevaihtoehtoihin kuvagalleriassa.


Hartaanselän ympäristön kehittyvät asuin- ja virkistysalueet tuovat alueelle ihmisiä ja palveluja – eli mahdollistavat asukkaille monipuolisen ja aktiivisen kaupunkielämän sekä laajat ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet jokisuiston kauniissa maisemissa. Hartaanselänrannan tulevaan asuntomessualueeseen voit tutustu Oulun kaupungin sivuilla.

Jukka Poukkula
Ota yhteyttä:

Jukka Poukkula
0407649085

jukka.poukkula@rakennusteho.fi

Esittelyt:

Varaa yksityis- tai virtuaaliesittely.

Varaa esittely