Lipporannan Lohi, Oulu

Enemmän elämänlaatua yhteisöllisessä Lipporannassa

Lipporannan Lohi nostaa kaupunkiasujan elämänlaadun aivan uudelle tasolle. Sijainti vehreällä paikalla keskustan lähettyvillä, kauniin Hartaanselän alueella ja kaikki Kotikatu365-palvelut yhteistiloineen ja -tavaroineen sujuvoittamassa arkea. Ympäristöystävällistä asumista modernissa kodissa. Mitä muuta voisit enää asumiselta toivoa?

Varaa esittely

Kohteen tiedot

Arvioitu valmistumisaika 5 / 2022
Osoite Lipporannantie 13, 90500 Oulu
Tyyppi Kerrostalo
Asuntoja 98 kpl / 1 - 4 huonetta
Pinta-ala 29,5 – 83,5 m²

Tutustu vapaisiin asuntoihin

Saisiko olla yksiö yhteistiloilla tai kolmio kuntosalilla?

Lipporanta tarjoaa kaupunkiasujalle uudenlaisen mahdollisuuden. Korkeatasoinen kerrostalokoti keskustan kupeessa yhdistyy nyt helppoon harrastamiseen luonnossa ja jakamistalouden hyödyntämiseen arkea helpottavana lisänä.

 

14-kerroksiseen asuntotorniin tulee laadukkaita koteja 29,5 neliöisistä yksiöistä 83,5 neliöisiin huoneistoihin. Kotiisi voit valita juuri sinun silmiäsi miellyttävän sisustuksen niin keittiöön kuin kylpyhuoneeseenkin kolmesta vaihtoehdosta ilman lisäkuluja. Sinulla on myös mahdollisuus muutostöihin kotonasi. Tutustu Lipporannan Lohen keittiö- ja kylpyhuonevaihtoehtoihin kuvagalleriassa.

Lipporannan Lohen asukkaana eläminen on helppoa. Sinun ei tarvitse etsiä ja kilpailuttaa palveluntarjoajia tai omistaa turhaa harvoin käytettävää tavaraa, sillä nämä on jo tehty puolestasi. Asumisesi hiilijalanjälki pienenee kuin huomaamatta samalla kun elämänlaatusi paranee.

Kotikatu365-palvelu tarjoaa muun muassa kattavan kuntosalin, upeat saunatilat ja tarvittaessa vieraat voi majoittaa kodin jatkeena toimivaan vierashuoneeseen. Tilojen lisäksi asukkailla on käytössä yhteistavaroita – autoista polkupyöriin ja työkaluista lasten matkasänkyihin – sekä kotiin tilattavia palveluita aina siivouksesta pikatalkkariin.

Lue lisää Kotikadusta

Minna Kukonlehto
Ota yhteyttä:

Minna Kukonlehto
040 507 2309

minna.kukonlehto@rakennusteho.fi

Esittelyt:

Varaa yksityis- tai virtuaaliesittely.

Varaa esittely