Etelärinteen Vanamo, Rovaniemi

VR 360° näkymät

Ennen kuin astut sisään tulevaan kotiisi, tutustu sen tietoihin huolellisesti. Olemme koonneet kohdesivuille tarvittavat tiedot asunnoista, käytetyistä materiaaleista ja kaikesta muusta asunnon ostamisen kannalta olennaisesta.

Koti Vanamosta ja sähköpyörä kaupan päälle – tai kaksi!

Kun ostat asunnon Vanamosta, voit nauttia uuden kodin lisäksi uuden ja laadukkaan pyörän kyydistä. Tee asuntokaupat nyt ja saat valita makusi mukaan sähköisen city- tai maastopyörän kaupan päälle! Hyvä kevyen liikenteen verkosto odottaa Vanamon kupeessa sinua ja uutta kulkupeliäsi.

Yksiön tai pienen kaksion (alle 38 m² ) ostajana saat sähköpyörän kaupan päälle. Ison kaksion tai kolmion (yli 45 m²) ostajalle tarjoamme kaksi sähköpyörää kaupan päälle.

Tarjous on voimassa 31.3.2023 saakka. Tarjousta ei voi siirtää, eikä käteisvaihtoehtoa ole saatavilla. Tätä tarjousta ei voi käyttää yhdessä minkään muun tarjouksen, erikoistarjouksen, alennuksen tai ostohyvityksen kanssa.

Monipuoliset kolmiot

Etelärinteen Vanamon 66,5- ja 71-neliöiset kolmiot muuntuvat monenlaisiin elämäntilanteisiin. Jokaisessa kolmiossa on oma lasitettu parveke lämpimällä matolla ja tyylikäs sauna tervaleppälautein.

Astu sisään kolmioiden 360-näkymään: