Etelärinteen Vanamo, Rovaniemi

Ennen kuin astut sisään tulevaan kotiisi, tutustu sen tietoihin huolellisesti. Olemme koonneet kohdesivuille tarvittavat tiedot asunnoista, käytetyistä materiaaleista ja kaikesta muusta asunnon ostamisen kannalta olennaisesta.

Kohteessa on taloyhtiölaina. Pääomavastikearviot on laskettu 5,104 %:in kokonaiskorolla (12 kk euribor 3,904 % + marginaali 1,20 %). Laina-aika on 25 vuotta, joista ensimmäiset 2 vuotta valmistumisen jälkeen on lyhennysvapaata, jolloin pääomavastikkeella katetaan vain lainan korko. Pääomavastiketta, jolla katetaan lainan korko ja lyhennys, aletaan periä noin puoli vuotta ennen ensimmäistä lainanlyhennystä, joka on arviolta 09/2025. Korontarkistuspäivä on vuosittain 23.5. Laina lyhenee 23 vuotta tasalyhennyksin. Ostajilla on mahdollisuus maksaa yhtiönlainaosuus pois ensimmäisen kerran valmistumisen yhteydessä, jolloin pääomavastiketta ei peritä.
Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Näkymä: