Etelärinteen Vanamo, Rovaniemi

Elämänlaatua ja huoletonta asumista omalla tontilla

Loistava sijainti, oma tontti ja toimivat huoneistopohjat tekevät asumisesta Etelärinteellä helpon valinnan. Tummasta tiilestä rakennetusta Vanamosta löydät uuden laadukkaan kotisi Rovaniemellä.

Katso virtuaaliesittelyt Tutustu koteihin

Jukka Poukkula
Ota yhteyttä:

Jukka Poukkula
0407649085

jukka.poukkula@rakennusteho.fi

Esittelyt:

Varaa yksityis- tai virtuaaliesittely.

Varaa esittely

Elämänlaatua omalla tontilla

Helppoa asumista omalla tontilla Vanamossa – yksi parhaista puolista on asumisen kustannusten ennustettavuus!

Sähköautot tervetuloa!

Kaikissa myytävissä autopaikoissa on valmius sähköauton latausasemalle. Autopaikan voit valita hallista tai hallin katolta.

Keskustaan alle kilometri

Kaupungin parhaat palvelut ovat Vanamossa ulottuvillasi. Liikut helposti autolla, pyörällä ja kävellen.

Sinulle suunniteltu kaupunkikoti

Lattialämmitys ja oma lasitettu parveke tuovat mukavuutta asumiseen. Laadukkaasti viimeistelty keittiö kruunaa kotisi.

Kohteen tiedot

Valmistumisvuosi 2023
Osoite Siljotie 2, 96100 Rovaniemi
Tyyppi Kerrostalo
Asuntoja 47 kpl / 1 - 3 huonetta
Pinta-ala 24,5 – 71,0 m²

Tutustu vapaisiin asuntoihin

Tässä kaupunkikodissa kaikki on ulottuvillasi

Vanamo sijaitsee rinteessä vastapäätä Rovaniemen rautatieasemaa. Siljonpuiston kainalosta keskustan palveluihin on vain alle kilometri. Yhtiön autopaikoilta liityt helposti ja näppärästi Ratakadun väylälle.

Alueen hyvä kevyen liikenteen verkosto palvelee pyöräilijöitä ja kävelijöitä. Joukkoliikenteen pysäkitkin sijaitsevat heti talon edessä Ratakadulla. Keskustan tarjonnan lisäksi Kauppatori ja marketit löytyvät muutaman sadan metrin päästä. Lapsiperheitä palvelee lähellä sijaitseva vuonna 2020 valmistunut Etelärinteen päiväkoti sekä Käpymetsän vuoropäiväkoti. Oman pihan lisäksi leikkipaikkoja on ympäristössä useampiakin, mukavaa virkistysmetsää unohtamatta.

A-energialuokan kerrostalokoti

Suomen kunnianhimoisena tavoitteena on hiilineutraalius vuoteen 2035 mennessä. Tämä näkyy myös asunnonostajien kasvaneena kiinnostuksena oman asumisen hiilijalanjälkeä, ympäristövastuullisuutta ja energiatehokuutta kohtaan.

Rovaniemen Vanamo kuuluu tehokkaimpaan A-energialuokkaan. Rakentamisessa ja materiaalivalinnoissa on kiinnitetty erityistä huomiota eristykseen, rakenteiden tiiviyteen, energiaa säästävään talotekniikkaan ja veden kulutuksen vähentämiseen.

Uudessa Vanamo-kodissa ympäristövastuullinen asuminen on helppoa ja mukavaa. A-energialuokka merkitsee myös matalampia asumisen kustannuksia kuin muiden energialuokan asunnoissa. Kodinostajana voit luottaa siihen, että Rovaniemen Vanamo tarkoittaa yhteistä ympäristöämme säästäviä ratkaisuja, pienempiä päästöjä ja erinomaista energiatehokkuutta.

Joka kodissa parveke, sauna mielesi mukaan

Vanamon kodeissa on toimivia ratkaisuja kaikkiin elämän vaiheisiin: Kotien tarkkaan harkitut pohjaratkaisut antavat monia mahdollisuuksia makusi mukaiselle sisustukselle. Lattialämmitys tuo asumiseen mukavuutta ja laadukkailla kodinkoneilla ruoat valmistuvat helposti viimeistelyssä keittiössä. Jokaisessa huoneistossa on oma lasitettu parveke lämpimällä matolla. Laajat näkymät avautuvat kerroksista miellyttävään maisemaan. Saunallisissa huoneistoissa lasiseinät luovat avaruuden tuntua ja löylyistä nautitaan tyylikkäästi tervaleppälauteilla.

Vanamo rakentuu omalle tontille

Omalle tontille rakentaminen merkitsee asumisen kustannusten hyvää ennustettavuutta. Paikalla valettu talon runko tarjoaa hyvän äänieristyksen. Tummalla tiilellä verhoiltu julkisivu on kestävä ja tuo ilmeeseen arvokkuutta. Samalla talo myös sointuu ympäröivään puustoon ja rinteen pinnanmuotoihin tyylikkäästi.

Lue lisää asuinalueesta

Sähköautot tervetuloa!

Autopaikan voit valita joko omasta hallista tai kattamattomana hallin katolta. Kaikissa myytävissä autopaikoissa on valmius sähköauton latausasemalle ja sähköautopaikat on varustettu älykkäällä kuormanhallintajärjestelmällä. Katso vapaat autopaikat Parkkipaikat-välilehdeltä!

Toteuttajana kahden vakavaraisen rakentajan yhteenliittymä

Yhteensä Etelärinteelle on suunniteltu rakennettavaksi autohalli ja neljä kerrostaloa, joista Vanamo on ensimmäinen. Toteuttajana toimii kahden pohjoissuomalaisen rakennusliikkeen Rakennustehon ja Temotekin työyhteenliittymä Etelärinteen Auri.

Kumpikin vakavaraisista yrityksistä on toiminut alalla yli 25 vuotta. Rakennusteho ja Temotek jakavat ajatusmaailman laadukkaasta, elämänlaatua tarjoavasta asuinrakentamisesta, joka tarkoittaa muun muassa hyviä kulkuyhteyksiä, hyvin suunniteltuja pohjaratkaisuja ja laadukkaita, materiaaleiltaan toimivia koteja. Etelärinteellä yhteinen tonttihankinta mahdollistaa onnistuneen ja tasapainoisen aluerakentamisen kokonaisuuden.