Espoon Alpha

Valitse oma koti omalla tontilla –
valitse Espoon Alpha

Tällaista herkkua on harvoin tarjolla: oikeaa arvoasumista Niittykummun huippupaikalla. Nauti elämänlaadusta hulppeassa asunnossa kattavien kulkuyhteyksien ja loistavien liikuntamahdollisuuksien keskellä.

Miksi maksaisit loputonta tonttivuokraa – varaa uusi kotisi Espoon Alphasta soittamalla!

Tutustu virtuaalisesti

Alphassa kaikki herkut kuuluvat hintaan:

kivitasot vesikiertoinen lattialämmitys lasitettu parveke

loistava sijainti oma tontti

Terhi Lahtinen
Ota yhteyttä:

Terhi Lahtinen
044 493 1327

terhi.lahtinen@rakennusteho.fi

Esittelyt:

Varaa yksityis- tai virtuaaliesittely.

Varaa esittely

Tutustu kohteeseen virtuaalinäkymän kautta

Voit tutustua alueen eri näkymiin klikkaamalla kamerakuvakkeita. Taloja klikkaamalla pääset tutustumaan eri kerrosten pohjanäkymiin sekä jokaisen huoneiston pohjapiirrokseen.

Kohteen tiedot

Valmistumisvuosi 2022
Osoite Niittyportti 17, 02200 Espoo
Tyyppi Kerrostalo
Asuntoja 72 kpl / 1 - 3 huonetta
Pinta-ala 23,5 – 59,5 m²

Koska sinulla on varaa parempaan

 Alpha on juuri sitä mitä haet Espoosta. Kävelet Niittykummun metroasemalle vain viidessä minuutissa ja pyöräilet merelliselle rantaraitille hujauksessa. Asut aivan kauppakeskus Niityn naapurustossa, ja matka Isoon Omenaan ja Tapiolaan käy vain minuuteissa.

Espoon Alpha on useisiin eri elämäntilanteisiin sopiva. Koteja tulee yksiöistä kolmioihin omalle tontille. Kaikissa kodeissa on panostettu avaraan ilmeeseen ja tilan hyötykäyttöön. Pitkät ikkunapinnat valaisevat koteja ja tuovat niihin suuremmuuden tunnetta. Suuret ikkunat on sijoitettu erityisesti oleskelutiloihin, joissa voi nauttia avautuvista näköaloista.

Espoon Alpha kunnioittaa alueen arvossapidettyä henkeä ja kuuluisien Olari-talojen tyyliä.
“Suunnittelimme yksinkertaisen tyylikkään valkobetonisen talon, joka on keskeltä taitettu niin, että kodeista avautuu maisemat parhaaseen suuntaan”, pääsuunnittelija Juha Mutanen kuvailee.

Tutustu koteihin

Kotoisa kortteliratkaisu luo viihtyisyyttä

Erityistä elämänlaatua Alphaan luo sen ainutlaatuinen kortteliratkaisu. Kahden talon väliin tulee portaat, joista rakentuu sisäpihalle oma esiintymisalue. Sisäpihalla sijaitsee myös lehtikuusiverhoiltu kerhohuone omalla puupatiolla, mikä tarjoaa viihtyisät puitteet illanistujaisiin ja juhliin.

Suuremmissa kodeissa on omat saunat, mutta taloyhtiössä sijaitsee myös yhteinen saunaosasto vilvoittelutiloineen. Tilava pyörävarasto tarjoaa turvaa kulkupeleille, vaikka kaupunkipyöräasemakin sijaitsee aivan naapurustossa.

Alphassa nautit ripauksesta vehreyttä kaupunkimaisessa ympäristössä. Tontin alueella on tunnelmaa luova lampi sekä raikasta kaupunkiluontoa. Metsäissä maisemissa olet hetkessä.

Tutustu asuinalueeseen

Saattaisit olla kiinnostunut myös tästä kohteesta