Espoon Alpha

Alpha palauttaa oikean arvoasumisen Espooseen

Tätä herkkua on harvoin tarjolla. Espoon Alpha nousee Niittykummun huippupaikalle omalle tontille. Ajatonta arkkitehtuuria henkivässä Alphassa nautit elämänlaadusta: hulppea asunto, kattavat kulkuyhteydet ja loistavat liikuntamahdollisuudet. Asut aivan Kauppakeskus Niityn naapurustossa ja matka Isoon Omenaan ja Tapiolaan käy vain minuuteissa.

Varaa esittely Tutustu virtuaalisesti

Tutustu kohteeseen virtuaalinäkymän kautta

Voit tutustua alueen eri näkymiin klikkaamalla kamerakuvakkeita. Taloja klikkaamalla pääset tutustumaan eri kerrosten pohjanäkymiin sekä jokaisen huoneiston pohjapiirrokseen.

Jere Castrén
Ota yhteyttä:

Jere Castrén
050 5500 142

jere.castren@rakennusteho.fi

Esittelyt:

31.5. 13:15 – 14:00
Esittely työmaatoimistossa

Katso sijainti kartalta

Kohteen tiedot

Arvioitu valmistumisaika 12 / 2021
Osoite Niittyportti 17, 02200 Espoo
Tyyppi Kerrostalo
Asuntoja 72 kpl / 1 - 3 huonetta
Pinta-ala 23,5 – 59,5 m²

Tutustu vapaisiin asuntoihin

Koska sinulla on varaa parempaan

 Alpha on juuri sitä mitä haet Espoosta. Kävelet Niittykummun metroasemalle vain viidessä minuutissa ja pyöräilet merelliselle rantaraitille hujauksessa. Kotisi on suunniteltu yksityiskohtia myöten sujuvaa elämää varten.

Espoon Alpha on useisiin eri elämäntilanteisiin sopiva. Koteja tulee yksiöistä kolmioihin omalle tontille. Kaikissa kodeissa on panostettu avaraan ilmeeseen ja tilan hyötykäyttöön. Pitkät ikkunapinnat valaisevat koteja ja tuovat niihin suuremmuuden tunnetta. Suuret ikkunat on sijoitettu erityisesti oleskelutiloihin, joissa voi nauttia avautuvista näköaloista.

Espoon Alpha kunnioittaa alueen arvossapidettyä henkeä ja kuuluisien Olari-talojen tyyliä.
“Suunnittelimme yksinkertaisen tyylikkään valkobetonisen talon, joka on keskeltä taitettu niin, että kodeista avautuu maisemat parhaaseen suuntaan”, pääsuunnittelija Juha Mutanen kuvailee.

Tutustu koteihin

Kotoisa kortteliratkaisu luo viihtyisyyttä

Erityistä elämänlaatua Alphaan luo sen ainutlaatuinen kortteliratkaisu. Kahden talon väliin tulee portaat, joista rakentuu sisäpihalle oma esiintymisalue. Sisäpihalla sijaitsee myös lehtikuusiverhoiltu kerhohuone omalla puupatiolla, mikä tarjoaa viihtyisät puitteet illanistujaisiin ja juhliin.

Suuremmissa kodeissa on omat saunat, mutta taloyhtiössä sijaitsee myös yhteinen saunaosasto vilvoittelutiloineen. Tilava pyörävarasto tarjoaa turvaa kulkupeleille, vaikka kaupunkipyöräasemakin sijaitsee aivan naapurustossa.

Alphassa nautit ripauksesta vehreyttä kaupunkimaisessa ympäristössä. Tontin alueella on tunnelmaa luova lampi sekä raikasta kaupunkiluontoa. Metsäissä maisemissa olet hetkessä.

Tutustu asuinalueeseen