Espoon Omega

Täydellisen kodin etsiminen loppuu Omegaan

Espoon Omega tarjoaa elämänlaatua hyvien palveluiden äärellä Niittykummun arvoalueelta, josta pääset helposti luontoon ja liikut sujuvasti ympäri pääkaupunkiseutua. Sisartalonsa Alphan tavoin Omega rakennetaan omalle tontille, ja kaikissa kodeissa on laadukas varustelu ilman lisäkustannuksia. Uutiskirjeen tilaajana pääset varaamaan uuden kotisi ensimmäisten joukossa jo ennen kesää!

Oman tontin ikuista onnea

Omega rakennetaan omalle tontille Espoon Niittykumpuun, joten voit hyvästellä ikuisen tonttivuokran. Yhdistettynä laadukkaaseen toteutukseen se tekee Omegasta todellista arvoasumista.

Arvoisesi vakiovarustelu

Omegassa kaikki herkut kuuluvat hintaan: keittiön kivitasot, vesikiertoinen lattialämmitys ja parhaat tuotemerkit nostavat asumisen laatua kodissasi ilman lisäkustannuksia.

Palvelut ja yhteydet pelaavat

Omegassa arki pyörii rauhallisessa ympäristössä, ja lähipalveluita on kattavasti. Metro kuljettaa melkein naapurista helposti niin Tapiolaan ja Isoon Omenaan kuin Helsinkiinkin.

Ripaus vehreyttä kaupungissa

Omegan suunnittelu kunnioittaa alueen henkeä ja kuuluisien Olari-talojen tyyliä. Kotisi ympäristö on vehreä ja viihtyisä, ja lenkkipoluille tai Espoon merimaisemiin pääset parissa minuutissa.

Ennakkomarkkinointi alkaa

5 / 2021

Osoite

Niittykatu 6, 02200 Espoo

Asuntoja

36 kpl / 1–3 huonetta pinta-alaltaan 24,5–58,5 m

Arkkitehti

Juha Mutanen, Arkkitehti SAFA / Arkkitehtitoimisto Juha Mutanen Oy

Erityistä

Espoon Omega rakennetaan Niittykummun sydämeen omalle tontille.

rt-espoon-omega-ilmakuva-1440×600-2

Sijainti

Niittykumpu on jatkuvasti kehittyvä ja asumiseen painottuva puistomainen kaupunginosa etelä-Espoossa. Lenkille ja liikkumaan pääsee Niittykummussa helposti niin urheilupaikkoihin kuin luontoon, ja alueelle ominainen vehreys halutaan säilyttää Niittykummun kasvusta huolimatta. Metro ja lukuisat bussilinjat yhdistävät kaupunginosan muuhun Espooseen ja pääkaupunkiseutuun saumattomasti, joten liikkuminen on vaivatonta. Myös jalankulku- ja pyöräilyreitit ovat helppoja ja turvallisia.

rt-espoon-omega-video-fallback-1440×600

Kaikki herkut samaan hintaan

Sinulla on varaa parempaan Omegassa. Vakiovarusteluilla kotisi on todellakin arvoisesi, etkä maksa laadusta extraa. Asuntosi on viimeistelty muun muassa näillä laadukkailla tuotemerkeillä:

Kodinkoneet

Lattiat

Kivitasot

Säilytysratkaisut

Seuraa Omegan valmistumisaikataulua

Espoon Omega nousee Niittykummun sydämeen. Uutiskirjeen tilaajana pääset varaamaan uuden kotisi ensimmäisten joukossa jo ennen kesää!

Huhtikuu 2021

Tutustu Omegaan ennakkoon.

Toukokuu 2021

Asuntojen varaaminen alkaa.

Syksy 2022

Rakentaminen alkaa.

Syksy 2023

Omega valmistuu tämänhetkisen arvion mukaan.

Ole etulinjassa asumisessa.

Kuulet ensimmäisenä uusista kohteistamme ja pääset varaamaan uuden kotisi ensimmäisenä, kun liityt uutiskirjeemme tilaajaksi.