Espoon Omega

Sano heipat tonttivuokralle Omegassa

Oma sen olla pitää – tontinkin. Espoon Omega tarjoaa elämänlaatua hyvien palveluiden äärellä Niittykummun arvoalueella, omalla tontilla. Pääset helposti luontoon ja liikut sujuvasti ympäri pääkaupunkiseutua. Vakiovarusteluilla kotisi on todellakin arvoisesi, etkä maksa laadusta extraa.

Omegassa voit valita kodin tarpeesi mukaan saunallisena. Toiveidesi mukaan lisätilaa asuntoosi tuo parveke tai terassi. Tilava pyörävarasto tarjoaa turvaa kulkupeleille, ja autohallipaikkoihin voit tutustua Parkkipaikat‑välilehdellä.

Tutustu virtuaalisesti

Oma kaksio 236 610 €,  kolmio 349 000 €

Arki kerralla kuntoon! Omaa rauhaa omalla tontilla Niittykummussa. Oma autohallipaikka. Kolmioissa oma sauna.

Terhi Lahtinen
Ota yhteyttä:

Terhi Lahtinen
044 493 1327

terhi.lahtinen@rakennusteho.fi

Esittelyt:

Varaa yksityis- tai virtuaaliesittely.

Varaa esittely

Tutustu kohteeseen virtuaalinäkymän kautta

Voit tutustua alueen eri näkymiin klikkaamalla kamerakuvakkeita. Taloja klikkaamalla pääset tutustumaan eri kerrosten pohjanäkymiin sekä jokaisen huoneiston pohjapiirrokseen.

Kohteen tiedot

Valmistumisvuosi 2023
Osoite Niittykatu 6, 02200 Espoo
Tyyppi Kerrostalo
Asuntoja 36 kpl / 1 - 3 huonetta
Pinta-ala 27,5 – 61,0 m²

Täydellisen kodin etsiminen loppuu Omegaan – sauna, lasitettu parveke ja autopaikka valintasi mukaan

Omegasta löytyy koti moniin eri elämäntilanteisiin. Asunnoissa yksiöistä kolmioihin on panostettu avaraan ilmeeseen ja tilan hyötykäyttöön. Isot ikkunapinnat päästävät luonnonvalon kotiisi, ja erityisesti oleskelutiloissa voit nauttia avautuvista näköaloista.

Suuremmat asunnot voi valita tarpeesi mukaan saunallisena, ja monista kodeista löytyy myös parveke tai terassi kuin ylimääräisenä huoneena. Tilava pyörävarasto tarjoaa turvaa kulkupeleille, vaikka kaupunkipyöräasemakin sijaitsee aivan naapurustossa.

Kotisi on viimeistelty laadukkaasti, etkä maksa tasokkuudesta extraa. llman lisäkustannuksia saat keittiöösi Electroluxin kodinkoneet ja Kivitasoseppien tasot, lattiaan Kährsin vinyylilankut sekä arkea helpottamaan Elfan säilytysratkaisut.

Tutustu koteihin

Omegassa kaikki herkut kuuluvat hintaan:

kivitasot vesikiertoinen lattialämmitys lasitettu parveke

hyvinvarusteltu keittiö • vinyylilankut loistava sijainti oma tontti

Ripaus vehreyttä, paljon palveluita

Niittykummussa kaikki on hyvin. Jatkuvasti kehittyvässä ja asumiseen painottuvassa, puistomaisessa kaupunginosassa lenkille ja liikkumaan pääsee helposti niin urheilupaikkoihin kuin luontoon. Alueelle ominainen vehreys halutaan säilyttää Niittykummun kasvusta huolimatta.

Omega istuu Niittykummun arvoalueelle kuin nakutettu. Sisartalonsa Alphan kanssa ne muodostavat kortteliratkaisun: kahden talon väliin tulevat portaat rakentavat sisäpihalle oman esiintymisalueen.

Omegassa nautit ripauksesta vehreyttä kaupunkimaisessa ympäristössä. Tontin alueella on tunnelmaa luova lampi sekä raikasta kaupunkiluontoa. Metsäisissä maisemissa olet hetkessä, mutta myös kaupungin kadut ovat ulottuvillasi. Metro ja lukuisat bussilinjat yhdistävät kaupunginosan muuhun Espooseen ja pääkaupunkiseutuun saumattomasti, joten liikkuminen on vaivatonta. Lähipalveluita on kattavasti, ja myös jalankulku- ja pyöräilyreitit ovat Niittykummussa helppoja ja turvallisia.

Tutustu Niittykumpuun

espoon_omega_paakuva_1440x600

Saattaisit olla kiinnostunut myös tästä kohteesta

Niittykummun huippupaikalle on jo rakenteilla Alpha, joka tarjoaa arvoasumista Omegan tavoin omalla tontilla. Muutama asunto on vielä jäljellä – toimi siis nopeasti!