Espoon Alpha

Niittykumpu

Niittykumpu on asuinpaikkana ihanteellinen: arki pyörii rauhallisessa ympäristössä, mutta lähipalveluita on silti kattavasti. Metro kuljettaa helposti niin Tapiolaan ja Isoon Omenaan kuin Helsinkiinkin. Nautit erinomaisista liikuntamahdollisuuksista ja rantaraittikin on aivan lähellä.

Liikuntapalvelut

Liikkujana löydät Niittykummun lähiympäristössä taatusti hyvät puitteet. Merellisen Espoon rantaraitille pyöräilet kuudessa minuutissa. Pohjoismaiden suurin sisäliikuntakeskus Esport on vain yhden metropysäkin päässä ja Olarin uimahalli sekä Matinkylän jäähalli aivan lähistöllä. Niittykummun koulun pihassa sijaitsee myös oma urheilukenttä.

Liikenneyhteydet

Espoon Alphasta on kävelymatkaa Niittykummun metroasemalle vain 400 metriä. Tämä helpottaa elämää huomattavasti: matka-aika Isoon Omenaan on 4 minuuttia, Keilaniemeen 11 minuuttia ja Helsingin rautatieasemalle 21 minuuttia. Metroaseman yhteydestä löytyy myös kaupunkipyöräasema. Lisäksi bussilinjat kuljettavat helposti esimerkiksi Tapiolaan ja eri puolille Espoota.

Kaukomatkailu ja autoilu eivät tämän helpommaksi muutu. Sijainti Länsiväylän ja Kehä II:n risteyskohdassa mahdollistaa sujuvan kulkemisen ympäri pääkaupunkiseutua – ja tietenkin muuallekin Suomeen.

Koulut ja yritykset

Espoon Alphasta kahden kilometrin säteellä löytyy päiväkodit ja koulut vauvoista aikuisiin asti – Niittykummun päiväkoti ja koulu ovat välittömässä läheisyydessä, Haukilahden koulu ja Matinkylän lukio myös helpon matkan päässä. Jatko-opintojen kannalta sijainti on erinomainen, sillä Aalto-yliopistoon pääsee metrolla vain vartissa.

Alueella on myös useita työnantajia. Lidlin pääkonttori sijaitsee naapurissa, samoin kuin Kauppakeskus Niitty kauppoineen ja ravintoloineen. Myös Keilaniemen yrityskeskittymä on aivan lähellä.