Ogelin Verso IV, Helsinki

VR 360° näkymät

Ogelin Verso IV:n kodit yksiöistä kolmioihin on rakennettu elämänlaatu edellä. Voit valita kotiisi mieleisen sisustuksen raikkaan valkoisen sekä lämpimän puun ja kylmän teräksen yhdistelmästä ilman lisäkustannuksia. Toteutamme myös unelmiesi kodin toiveidesi mukaan. Ole rohkeasti yhteydessä muutostyöhenkilöömme ja kerro haaveistasi. Alla voit astua Verso IV:n koteihin sisälle ja vierailla jokaisessa huoneessa.

Yksiöt – toimiva kaupunkikoti avokeittiöllä

Ogelin Verso IV:n viihtyisien yksiöiden pohjaratkaisut on tehty toimiviksi. Avokeittiö luo tilan tuntua, ja pitkä kaappirivistö tarjoaa mukavasti säilytystilaa. Suurista ikkunoista virtaava valoa raikastaa huoneistoja. Yksiöitä on kahdessa koossa, 24- ja 28-neliöisiä. Voit valita yksiösi joko lasitetulla parvekkeella tai ilman.

Astu sisään yksiöiden 360-näkymään:

Kaksiot – kompakti koti fiksulla pohjaratkaisulla

Ogelin Verso IV:n kaksiot ovat kompakteja, 34-neliöisiä. Jokaisesta neliöstä on otettu hyöty täysillä irti, ja pienet yksityiskohdat – kuten makuuhuoneen liukuovet – säästävät tilaa ja tekevät kodista toimivan. Tilavassa kylpyhuoneessa mahtuu hyvin kuivattamaan pyykit, ja kylpyhuoneeseen on mahdollista sijoittaa jopa kalustesauna. Suuri säältä suojattu lasitettu parveke on kuin ylimääräinen olohuone.

Astu sisään kaksioiden 360-näkymään:

Kolmiot – valoisa koti suurella parvekkeella

Ogelin Verso IV:n uniikit kolmiot tarjoavat erilaisia toimivia huonestopohjia. Kotien jännittävät pohjat ovat mukavia sisustaa kiilamaisen talon mahdollistamien hauskojen, ainutlaatuisten pohjaratkaisujen ansiosta. Kolmioiden koot lähtevät 52,5 neliöstä ylöspäin, ja niistä jokaisessa on valtava lasitettu parveke – joissakin jopa kaksi! Huoneistoissa on paljon säilytystilaa. Voit valita myös kodin, jossa pääset nauttimaan löylyistä ikiomassa saunassa.

Astu sisään kolmioiden 360-näkymään: