Kiulukankaan Terva, Oulu

Kiulukankaan Terva tarjoaa avaruutta ja valoisuutta

Nelikerroksinen Kiulukankaan Terva poikkeaa pientalo- ja rivitalovaltaisen alueen asunnoista, mutta sulautuu ympäristöönsä erinomaisesti rouheaa tummaa sekä tervatun keltaista pintaa sekoittelevan värimaailman ansiosta. Järkevästi hinnoitellut ja laadukkaat kodit ovat erittäin valoisia suurten ikkunapintojen ansiosta.

Minna Kukonlehto
Ota yhteyttä:

Minna Kukonlehto
040 507 2309

minna.kukonlehto@rakennusteho.fi

Esittelyssä:

8.12. 14:15 – 15:00
Esittely Kiulukankaan Tervan valmiissa huoneistoissa, osoitteessa Muuripadantie 1. Tervetuloa!

Katso sijainti kartalta

Kohteen tiedot

Valmistumisvuosi 2019
Osoite Muuripadantie 1, 90630 Oulu
Tyyppi Kerrostalo
Asuntoja 46 kpl / 1 - 3 huonetta
Pinta-ala 27,5 – 62,5 m²

Tutustu vapaisiin asuntoihin

Laadukkaat tilat ja lounaaseen käännetyt parvekkeet

Kiulukankaan Terva istuu ympäristöönsä saumattomasti. Asunnot ovat todella valoisia kookkaiden ja koko asunnon levyisten parvekkeiden ansiosta. Parvekkeet on lisäksi käännetty lounaaseen, minkä ansiosta aurinko paistaa niille mukavasti päivästä iltaan saakka.

Ulkoseinien rouhea ja tumma väritys sekä parvekkeiden tervatun keltainen sävy saavat kohteen istumaan maisemaan erinomaisesti muuten pientalo- ja paritalovoittoisella asuinalueella.

Asuntojen neliöt ovat tehokkaassa käytössä, ja elämänlaatua tuovat parvekkeet sekä suuret ikkunat kaikissa asunnoissa. Pienimmissä yksiöissäkin on omat ranskalaiset parvekkeet.

Alueen rakentuessa pihapiiriin nousee talojen yhteinen leikkialue ja yhteisöllisyyttä lisäävät istutusaltaat tuovat iloa elämään. Liikenneyhteydet Oulun keskustaan ovat hyvät autoillen, pyöräteitä pitkin ja joukkoliikennettä hyödyntäen.

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä kohteista

Hyvien kulkuyhteyksien päässä ja palvelujen lähellä olevalta Kiulukankaalta löytyy myös toinen kerrostalokohde sekä rivitalokohde. Taloyhtiöiden yhteisellä sisäpihalla on ajanvietettä niin lapsille kuin aikuisillekin.