Kiulukankaan Terva, Oulu

Kiulukankaan Terva tarjoaa avaruutta ja valoisuutta

Nelikerroksinen Kiulukankaan Terva poikkeaa pientalo- ja rivitalovaltaisen alueen asunnoista, mutta sulautuu ympäristöönsä erinomaisesti rouheaa tummaa sekä tervatun keltaista pintaa sekoittelevan värimaailman ansiosta. Järkevästi hinnoitellut ja laadukkaat kodit ovat erittäin valoisia suurten ikkunapintojen ansiosta.

Varaa esittely

Jukka Poukkula
Ota yhteyttä:

Jukka Poukkula
0407649085

jukka.poukkula@rakennusteho.fi

Esittelyt:

Varaa yksityis- tai virtuaaliesittely.

Varaa esittely

Kohteen tiedot

Valmistumisvuosi 2019
Osoite Muuripadantie 1, 90630 Oulu
Tyyppi Kerrostalo
Asuntoja 46 kpl / 1 - 3 huonetta
Pinta-ala 27,5 – 62,5 m²

Laadukkaat tilat ja lounaaseen käännetyt parvekkeet

Kiulukankaan Terva istuu ympäristöönsä saumattomasti. Asunnot ovat todella valoisia kookkaiden ja koko asunnon levyisten parvekkeiden ansiosta. Parvekkeet on lisäksi käännetty lounaaseen, minkä ansiosta aurinko paistaa niille mukavasti päivästä iltaan saakka.

Ulkoseinien rouhea ja tumma väritys sekä parvekkeiden tervatun keltainen sävy saavat kohteen istumaan maisemaan erinomaisesti muuten pientalo- ja paritalovoittoisella asuinalueella.

Asuntojen neliöt ovat tehokkaassa käytössä, ja elämänlaatua tuovat parvekkeet sekä suuret ikkunat kaikissa asunnoissa. Pienimmissä yksiöissäkin on omat ranskalaiset parvekkeet.

Alueen rakentuessa pihapiiriin nousee talojen yhteinen leikkialue ja yhteisöllisyyttä lisäävät istutusaltaat tuovat iloa elämään. Liikenneyhteydet Oulun keskustaan ovat hyvät autoillen, pyöräteitä pitkin ja joukkoliikennettä hyödyntäen.

Kierrättämisen maailmanlaajuinen edelläkävijä

Kiulukankaan Terva on Suomen ensimmäinen kaiken muovin kierrättävä taloyhtiö. Asukkailla on käytössään Head Recycle Systemsin kehittämä laitteisto, älykäs roskis, joka kierrättää muovijakeet automaattisesti. Arvokas muovi kannattaa kierrättää ja se on tehty Tervan asukkaille erityisen helpoksi: roskikseen voi laittaa kaiken muovijätteen ja se tunnistaa näiden laadun asukkaan puolesta.

“Tietääksemme laitteisto on ensimmäinen maailmassa, joka automatisoi muovin käsittelyn näin pitkälle kotitalouksissa”, kertoo Rakennustehon toimitusjohtaja Jaakko Moilanen.

Lue lisää

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä kohteista

Hyvien kulkuyhteyksien päässä ja palvelujen lähellä olevalta Kiulukankaalta löytyy myös toinen kerrostalokohde sekä rivitalokohde. Taloyhtiöiden yhteisellä sisäpihalla on ajanvietettä niin lapsille kuin aikuisillekin.