Höyhtyä Blocks

Uusia rivitalokoteja ainutlaatuisella sijainnilla

Haaveiletko omasta pihasta sekä tilavasta rivitalokodista ja haluat asua lähellä keskustaa? Höyhtyä Blocks on vastauksemme keskeistä sijaintia ja viihtyisää arkkitehtuuria arvostavalle kodinostajalle. Asut rivitalossa liki Oulun ytimessä, mutta silti luonnonläheisessä ympäristössä. Tämän lähempää keskustaa et uutta rivitaloa löydä!

Kerro toiveesi ja vaikuta asuntoihin

Kohteen tiedot

Osoite Hanhitie 13, 90150 Oulu
Tyyppi Rivitalo
Asuntoja 22 kpl / 3 - 4 huonetta
Pinta-ala 75,0 – 85,0 m²

Kylve auringossa kahdessa kerroksessa

Kompakti 22 asunnon Höyhtyä Blocks on valintasi, kun
haluat asua kaksikerroksisessa rivitalossa kolmen tai neljän huoneen kodissa – ja nauttia myös omasta pihasta terasseineen. Luksusta koteihin tuovat lounaaseen tai kaakkoon avautuvat toisen kerroksen parvekkeet, joiden ansiosta luonnonvalo pääsee tulvimaan vapaasti asuntoihin.

Höyhtyä Blocksin huoneistot soveltuvat erinomaisesti pariskuntien ja perheiden tarpeisiin. Kolmiot ovat 75–76-neliöisiä ja neljän huoneen asunnot 84–85-neliöisiä. Velattomat hinnat ovat alkaen 244 800 euroa. Kodit tarjoavat laadukkaita ratkaisuja, jotka antavat uusille asukkailleen varaa valita.

Haluatko katsoa televisiota rauhassa katutason yläpuolella vai kenties kokkailla seuraten samalla lasten leikkejä kotipihassa? Kumpikin onnistuu. Voit valita kodin, jossa keittiö ja olohuone sijaitsevat yläkerrassa ja makuuhuoneet alakerrassa tai päinvastoin. Kerro meille toiveesi ja vaikuta Höyhtyä Blocksin asuntovalikoimaan. Alla olevassa kyselyssä voit valita sinulle tärkeät asiat tulevassa asunnossasi.

Rakennustehon Höyhtyä Blocks on hintatasonsa parasta premium-rakentamista. Huomioimme asukkaiden toiveet ennen toteutusvaihetta ja vastuullinen rakentaminen lunastaa perheyrityksemme lupauksen asumisen laadusta. Kohteen on suunnitellut palkittu arkkitehtitoimisto Vauhtiviiva.

Kotien edustalla on omat autopaikat ja lämmin irtaimistovarasto sijaitsee asunnon yhteydessä. Yhteinen leikkipiha tarjoaa mukavaa puuhastelua perheen pienimmille.

Monipuolinen asuinalue sijaitsee vain kahden kilometrin päässä keskustasta ja tarjoaa asukkailleen kattavasti lähipalveluita omasta takaa. Onhan Oulun vanhin ostokeskuskin kulman takana. Lue lisää alueesta.

Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä. Höyhtyä Blocksin asuntoja on mahdollista muokata vielä sinun tarpeidesi mukaiseksi. Tilaa myös uutiskirjeemme ja saat tietoa Höyhtyä Blocksin ennakkomarkkinoinnin alkamisesta ensimmäisten joukossa.