Höyhtyä Blocks

Uusia rivitalokoteja ainutlaatuisella sijainnilla

Haaveiletko omasta pihasta sekä tilavasta rivitalokodista ja haluat asua lähellä keskustaa? Höyhtyä Blocks on vastauksemme keskeistä sijaintia ja viihtyisää arkkitehtuuria arvostavalle kodinostajalle. Asut rivitalossa liki Oulun ytimessä, mutta silti luonnonläheisessä ympäristössä. Tämän lähempää keskustaa et uutta rivitaloa löydä!

Tutustu koteihinVaraa esittely

Kohteen tiedot

Arvioitu valmistumisaika 9 / 2021
Osoite Hanhitie 9, 90150 Oulu
Tyyppi Rivitalo
Asuntoja 22 kpl / 3 - 4 huonetta
Pinta-ala 76,0 – 94,5 m²
Jukka Poukkula
Ota yhteyttä:

Jukka Poukkula
0407649085

jukka.poukkula@rakennusteho.fi

Esittelyt:

Varaa yksityis- tai virtuaaliesittely.

Varaa esittely

Kylve auringossa kahdessa kerroksessa

Kompakti 22 asunnon Höyhtyä Blocks on valintasi, kun
haluat asua kaksikerroksisessa rivitalossa kolmen tai neljän huoneen kodissa – ja nauttia myös omasta pihasta terasseineen. Luksusta koteihin tuovat lounaaseen tai kaakkoon avautuvat toisen kerroksen parvekkeet, joiden ansiosta luonnonvalo pääsee tulvimaan vapaasti asuntoihin.

Höyhtyä Blocksin huoneistot soveltuvat erinomaisesti pariskuntien ja perheiden tarpeisiin. Kolmiot ovat 76–76,5-neliöisiä ja neljän huoneen asunnot 86,5–94,5-neliöisiä. Velattomat hinnat ovat alkaen 244 800 euroa. Kodit tarjoavat laadukkaita ratkaisuja, jotka antavat uusille asukkailleen varaa valita.

Haluatko katsoa televisiota rauhassa katutason yläpuolella vai kenties kokkailla seuraten samalla lasten leikkejä kotipihassa? Kumpikin onnistuu. Voit valita kodin, jossa keittiö ja olohuone sijaitsevat yläkerrassa ja makuuhuoneet alakerrassa tai päinvastoin.

Me kuuntelimme, sinä pääsit vaikuttamaan

Rakennustehon Höyhtyä Blocks on hintatasonsa parasta premium-rakentamista. Huomioimme asukkaiden toiveet jo ennen toteutusvaihetta: kysyimme, millaisia ratkaisuja asiakkaamme arvostavat asumisessa ja toteutimme suunnitelmat vastausten mukaan. Nyt tilaratkaisut ovat aiempaakin avarampia ja toimivampia! Ottamalla aikaisin yhteyttä, pääset vielä helposti vaikuttamaan oman kotisi ratkaisuihin.

Kotien edustalla on omat autopaikat ja lämmin irtaimistovarasto sijaitsee asunnon yhteydessä. Yhteinen leikkipiha tarjoaa mukavaa puuhastelua perheen pienimmille. Vastuullinen rakentaminen lunastaa perheyrityksemme lupauksen asumisen laadusta. Kohteen on suunnitellut palkittu arkkitehtitoimisto Vauhtiviiva.

Monipuolinen asuinalue sijaitsee vain kahden kilometrin päässä keskustasta ja tarjoaa asukkailleen kattavasti lähipalveluita omasta takaa. Onhan Oulun vanhin ostokeskuskin kulman takana.

LUE LISÄÄ ALUEESTA