Helsingin Fiskari

Ankkuroidu Fiskariin kantakaupungin kupeeseen

Pirteään Kalasatamaan rakentuvat Fiskarin kodit sinulle, joka arvostat merellistä tunnelmaa ja rakastat laadukasta asumista kantakaupungin kupeessa – lähellä keskustan sykettä ja palveluja. Lempipuuhiisi pääset Fiskarista hetkessä, oli suosikkisi sitten kesäfestarit tai rentouttava kävely meren äärellä.

Helsingin Fiskari on Hitas-kohde. Hitas-asunnot tullaan arpomaan hakijoiden kesken: hakuaika on 1.–15.8.2023. Mikäli olet kiinnostunut tästä kohteesta, voit tilata uutiskirjeemme, jolloin saat tiedon sähköpostiisi hakuajan alkamisesta. Uutiskirjeen tilaajat eivät ole etusijalla tai automaattisesti mukana Hitas-asuntojen arvonnassa, vaan kaikkien hakijoiden tulee täyttää myöhemmin julkaistava hakemus ja lähettää se hakuaikana.

Tilaa uutiskirje

Terhi Lahtinen
Ota yhteyttä:

Terhi Lahtinen
044 493 1327

terhi.lahtinen@rakennusteho.fi

Asunnon hakeminen

Asuntoja haetaan sähköisellä hakemuksella osoitteessa: helsinginfiskari.fi. Hakuaika on alkanut 1.8.2023 klo 08.00, ja se päättyy 15.8.2023 klo 18.00. Asunto Oy Helsingin Fiskari, Helsinki asuntojen arvontaa koskevaa hakemusta ei voi jättää muilla tavoin kuin tätä sähköistä lomaketta käyttäen. Muulla tavoin tulleita hakemuksia tai hakuajan ulkopuolella lähetettyjä hakemuksia ei oteta huomioon asuntoja arvottaessa. Hakija/hakijatalous voi osallistua arvontaan ainoastaan yhdellä (1) hakemuksella ja hakea siinä enintään yhtä (1) asuntoa.

Hae asuntoa

Kekkereille tai kalliolle

Kalasatamassa kohteet läheisestä Suvilahden tapahtumakeitaasta Tukkutorin ruokapalveluihin näyttävät kaupungin parhaat puolet. Merellisestä luonnosta nautit näppärästi Mustikkamaalla, jonne pääset Isoisänsiltaa pitkin.

Nauti nykyisyy­destä, ammenna historiasta

Fiskariin astut kuin laivaan. Anna ajatuksesi seilata Fiskarin kanssa aikaan, jolloin alukset palasivat Kalasatamaan silakkalastissa ja sydvestit suojasivat helsinkiläisiä merenkulkijoita sateelta ja pärskeiltä.

Omaa ja yhteistä rauhaa

Fiskari taloyhtiöpalveluineen rakentuu tonttinsa valtiaaksi. Rauhaa on yllin kyllin suojaisalla kansipihalla ja esimerkiksi komeissa saunatiloissa kaupungin kattojen yllä.

Koti, jossa on tilaa viihtyä

Valoisat huoneet tekevät Fiskarin perheasuntoihin painotetuista asunnoista kokoaan suurempia. Laadukkaat pintamateriaalit antavat kodeille niiden ansaitseman loppusilauksen.

Hakuaika

1.–15.8.2023

Osoite

Verkkosaarenkatu 8, 00580 Helsinki

Asuntoja

68 kpl / 1–5 huonetta pinta-alaltaan 32,5–114 m²

Arkkitehti

Ark House Arkkitehdit Oy

Erityistä

Fiskari hallitsee omaa pihapiiriään, joten kortteli on rauhallinen ja suojaisa keskeisestä sijainnistaan huolimatta.

Sijainti

Kalasatama on varmasti Helsingin mielenkiintoisimpia asuinalueita, jossa meri on läsnä kaikkialla: alue on ladattu persoonallisuudella ja helsinkiläisen merenkulun ja kalastuksen historialla. Kantakaupungin kainaloon kasvava Kalasatama on erinomaista seutua niin asumiseen, työntekoon kuin hauskanpitoon. Kauppakeskus REDIn ja lähialueiden palveluiden, kuten koulujen ja päiväkotien, ansiosta kauas kotoa ei tarvitse lähteä, mutta toki Helsingin ytimeen hurauttaa julkisilla hetkessä!

Seuraa Helsingin Fiskarin valmistumisaikataulua

Helsingin Fiskari alkaa rakentua Kalasatamaan syksyllä 2024. Uutiskirjeen tilaajana saat lisätietoa näistä hitas-kodeista ensimmäisenä.

Fiskarin kotien haku.
Syksy 2024

Fiskarin kaupanteko alkaa.

Syksy 2024

Fiskarin rakentaminen alkaa.

Loppuvuosi 2025

Fiskarin kodit valmistuvat arvioidun aikataulun mukaan.

Ole etulinjassa asumisessa.

Kuulet ensimmäisenä uusista kohteistamme ja pääset varaamaan uuden kotisi ensimmäisenä, kun liityt uutiskirjeemme tilaajaksi.