/ Uutiset

Kesä tuli, hinnat suli: Rakennustehon kesäale tarjoaa -10 % yksiöistä ja kaksioista PK-seudulla ja Oulussa

Rakennusteho käynnistää kampanjan, jossa tarjotaan rajoitettu määrä yksiöitä ja kaksioita -10 % kesäalennuksella. Kampanja käynnistyy samaan aikaan pääkaupunkiseudulla ja Oulussa. Kohteet ovat Espoon Omega, Ogelin Verso ja Oulun Origo.

10 %:n alennus lasketaan asuntojen velattomasta hinnasta. Esimerkiksi Ogelin Versossa 28 m2 yksiön E135 velaton hinta on ennen kampanjaa 203 900 €, josta 10 % on 20 390 €. Kun alennus vähennetään asunnon myyntihinnasta, jää alennetuksi myyntihinnaksi 51 010 €.

Oulun Origossa edullisimman 21,0 m2:n kokoisen yksiön alennettu myyntihinta on 19 550 €.

”Siis alle 20 000 €:lla pääsee käsiksi omaan asuntoon Oulun huippupaikalla. Espoon Omegan laadukkaaseen kaksioon hyvien palveluiden äärelle Niittykumpuun pääsee nyt edullisimmillaan 65 710 euron myyntihinnalla”, sanoo Rakennustehon varatoimitusjohtaja Jere Castrén.

Kaikkiin kampanjan kohteisiin pääsee asumaan käytännössä heti. Origo ja Omega ovat muuttovalmiita taloja, joihin uudet asukkaat ovat jo asettuneet taloksi. Verso valmistuu Oulunkylään kesäkuun aikana.

Espoon Omegan kaksiot ovat kooltaan 36,5–37-neliöisiä. Oulun Origossa kampanjaan kuuluvien asuntojen koot vaihtelevat 21–35,5 m2. Ogelin Verson yksiöt ovat 28-neliöisiä, kaksiot kooltaan 34 m2.

”Kampanja tarjoaa hyviä mahdollisuuksia esimerkiksi opiskelupaikkakunnalle muuttavan opiskelijan kodiksi. Hinnat ovat varmasti houkuttelevia myös kaikille ensiasuntoa etsiville. Sijoittajana kannattaa kysyä myyntipäälliköiltämme mahdollisuutta auttaa vuokralaisen hankinnassa”, Castrén kertoo.

Muutenkin kiinnostuneiden kannattaa ottaa yhteyttä Rakennustehon myyntiin matalalla kynnyksellä. Myyntipäälliköt voivat kertoa asuntokauppojen yksityiskodista ja vaikkapa maksujärjestelyistä.

”Tämä kampanja tarjoaa reilun diilin, jossa ei ole pientä printtiä vaan suuria säästöjä. Käymme kauppaa avoimesti ja suoraviivaisesti. Nyt kannattaa hyödyntää mahdollisuus päästä huippupaikoilla sijaitseviin Rakennustehon uusiin asuntoihin ennätysmäisen edullisesti”, sanoo Jere Castrén.