/ Uutiset

Lähellä luontoa ja kulkuyhteyksiä – rakennamme uusia kohteita Kiulukankaalle

Rakennamme Kiulukankaalle uutta neljän talon kokonaisuutta. Uusimpana tulokkaana on kerrostalokohde Kiulukankaan Terva 2, joka julkaistiin ennakkomarkkinointiin huhtikuussa.

Uudiskohteet nousevat uudelle pientalo- ja rivitalovaltaiselle alueelle lähelle Haapalehdon, Huonesuon ja Rannanperän asuinalueita. Alue on loistavien kulkuyhteyksien varrella – noin parinkymmenen minuutin bussimatkan päässä Oulun keskustasta. Alueella on kattavasti myös omia palveluita aina koulusta ja kirjastosta terveysasemaan.

Koteja moneen makuun

Terva 2:een on tulossa 47 kotia yksiöistä kolmioihin. Kaikista kodeista löytyy joko ranskalainen tai lasitettu parveke. Lisäksi kaikki kolmiot ja suuri osa kaksioista ovat saunallisia.

Sisartalojenkin rakennustyöt ovat jo käynnistyneet. Terva 1 valmistuu aikataulun mukaisesti jo syyskuussa. Koteja tähän kohteeseen tulee 46 – yksiöistä kolmioihin. Kohde on ollut suosittu, ja vapaita asuntoja on enää vain muutama jäljellä.

Terva 3 on muista poiketen rivitalokokonaisuus. Kohteeseen tulee kuusi neljän huoneen kotia. Viimeinen kerrostalo Terva 4 julkaistaan myöhemmin.

Kiulukankaan kaikki kodit on suunniteltu parempi arki mielessä. Järkevät pohjaratkaisut ja laadukkaat sisävarustukset tekevät jokaisesta kodista toimivan. Ostajalla on myös mahdollisuus vaikuttaa uuden kotinsa sisustukseen.

Lue lisää Kiulukankaan kohteista:
Kiulukankaan Terva
Kiulukankaan Terva 2
Kiulukankaan Terva 3