RukaValley – sijoittajille

RukaValley – varma ja vaivaton sijoituskohde

Nyt on oikea aika sijoittaa Rukalle! RukaValley valmistuu joulukuussa Rukan uuteen keskukseen gondolin lähtöasemalle. Ski-inn asunnon omistajana oleminen on vaivatonta – vuokraus, markkinointi ja huolto hoidetaan puolestasi.

Ski-Inn asunto on tuottava ja huoleton tapa sijoittaa – omistajana tuottoa pääomallesi kertyy arviolta 5–7 % vuodessa. Tutustu tarkemmin vuosien 2017–2018 Ski-Inn tuottoihin ja RukaValleyn tuottoarvioon.

Edut sijoittajille

Kun ostat Ski-Inn asunnon puhtaasti sijoituskohteeksi, ilman oman käytön tarvetta, saat rakentamiseen liittyvät arvonlisäveron palautuksen, joka on noin 600 €/m2. Lisäksi voit vähentää hoitovastikkeiden arvonlisäveron, joka alentaa hoitovastikekuluja noin 20 %.

Rukan suosio kasvussa

Talvikausi 2018–2019 oli Rukalla kaikkien aikojen vilkkain – hiihtopäivät nousivat 6 % uuden gondolin suosion myötä. Myös kesäkauden Ski-Inn vuorokaudet kasvoivat lähes 30 %.

RukaValleyn asunnoista on enää puolet vapaana, joten kiirehdi varaamaan omasi!

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä.

Mikäli et pääse Rukalle esittelyyn paikan päälle, voit toivoa aikaa virtuaaliesittelylle. Myyjämme esittelevät kohdetta paikan päältä videopuhelun välityksellä.