Samoan Fale, Helsinki

Hitas-koti merellisissä tunnelmissa

Jätkäsaaren kärkeen rakentuvan, yli 2 000 uuden asukkaan merellisen Melkinlaiturin asuinalueen tunnelmallisen kävelykadun Samoankujan varrelle nousee Rakennustehon Samoan Fale, perheasuntoihin painottuva Hitas-kohde. Valmiit joukkoliikenneyhteydet ja kehittyvät lähipalvelut tekevät Atlantinkatuun, Kanariankatuun ja meren puolella uuteen pienvenesatamaan rajoittuvasta asuinalueesta viihtyisän ja tavanomaisuudesta poikkeavan ympäristön.

Asunnon hakeminen

Asuntoja haetaan sähköisellä hakemuksella osoitteessa: www.samoanfale.fi, hakuaika alkaa 24.9.2021 klo 08.00 ja päättyy 4.10.2021 klo 18.00. Asunto Oy Samoan Fale, Helsinki asuntojen arvontaa koskevaa hakemusta ei voi jättää muilla tavoin kuin tätä sähköistä lomaketta käyttäen. Muulla tavoin tulleita hakemuksia tai hakuajan ulkopuolella lähetettyjä hakemuksia ei oteta huomioon asuntoja arvottaessa.

Hae asuntoa

Kohteen tiedot

Osoite Samoankuja 3, 00220 Helsinki
Tyyppi kerrostalo
Asuntoja 44 kpl / 1 - 6 huonetta
Pinta-ala 30,5 – 137,0 m²

Tutustu vapaisiin asuntoihin

Klassisen komeaa kivitaloarkkitehtuuria ja viihtyisiä perhekoteja

Samoan Fale edustaa korkeatasoista, klassista kantakaupungin kivitaloarkkitehtuuria. 6-kerroksisessa talossa on tilavia perheasuntoja kolmioista aina kuuden huoneen kaksikerroksisiin kaupunkikoteihin. Osassa asunnoista on viihtyisyyttä ja käytännöllisyyttä lisäävä viherhuone

Huoneistojen autopaikat sijaitsevat viereisen korttelin pysäköintitalossa. Samoan Falen katutasosta löytyy myös kolme liikehuoneistoa.

Lue lisää Melkinlaiturista