Madetojanaukio II, Oulu

Monta syytä viihtyä Madetojanaukio II:ssa

Monipuolisten palveluiden taloyhtiössä nautit asioista, joita eniten arvostat – mitä asumiseltasi etsitkin, tervetuloa Madetojanaukio II:een. Uuden valoisan kodin siisteys ja tyylikäs viimeistely sekä pihapiirin monet herkut odottavat juuri sinua.

Minna Kukonlehto
Ota yhteyttä:

Minna Kukonlehto
040 507 2309

minna.kukonlehto@rakennusteho.fi

Esittelyt:

28.4. 14:00 – 15:00
Esittely viereisessä talossa os. Tahtipuikko 2 D sisustajantoria vastapäätä. Voit myös soittaa ja sopia oman näytön. Tervetuloa!

Katso sijainti kartalta

Kuntoilualue ja lenkkisauna omassa pihassa

Kasvihuone ja kesäkeittiö innokkaille kokkailijoille

Kaikki palvelut shoppailuun ja kulttuurin-nälkään

Liikuntapalvelut ja metsäreitit kivenheiton päässä

Kohteen tiedot

Valmistumisvuosi 2022
Osoite Tahtipuikko 2, 90140 Oulu
Tyyppi
Asuntoja 71 kpl / 1 - 3 huonetta
Pinta-ala 24,0 – 66,5 m²

Tutustu vapaisiin asuntoihin

Asuntosi laajenee kotikulmille

On monta syytä asua Madetoajanaukio II:ssa: Ehkä on tullut aika vaihtaa vaivattomaan ja viihtyisään kerrostaloasumiseen, jossa pääset ulkokuntoilualuelle omassa pihapiirissä. Vai onko uuden kotisi pihasauna se ratkaiseva nautinto – asukkaiden omasta kasvihuoneesta ja kesäkeittiöstä puhumattakaan?

Sijainti puhuttelee sinua, joka haluat, että kaikki on lähellä. Musiikinystävänä voit piipahtaa sinfoniaorkesterin konserteissa kuin kulmakioskissa. Ravintolat, kaupat, liikuntapaikat, kirjasto sekä urheilun, pukeutumisen, sisustamisen erikoisliikkeet ovat palveluksessasi liki oven avauksella. Uusi kotisi on muutaman polkaisun päässä Oulun ydinkeskusta sekä Kärppien ja Lipon kotimatseista.

Tutustu alueeseen

Asumismukavuus ansaitsemallasi tasolla

Madetojanaukio II:n kodit yksiöistä kolmioihin on tehty monenlaisten asujien tarpeisiin: Fiksusti suunnitelluissa yksiöissä on kaikki tarvittava yhdelle ihmiselle. Tilavammat kaksiot ja kolmiot sopivat perheille ja pariskunnille, ja mahdollisuus yhdistää asuntoja suuremmiksi kokonaisuuksiksi on aina olemassa.

Oman kotisi saat juuri haluamillasi varusteluilla. Sauna, vaatehuone tai parveke puolipeilaavilla laseilla – tai ne kaikki! – nostavat asumismukavuuden ansaitsemallesi tasolle.

Ihastu koteihin

Koko perheelle lisätilaa leikkihuoneesta

Madetojanaukio II:een rakentuu myös leikkihuone eli puitteet yhteiselle tekemiselle vaikka sukupolvien yli – lapsenlapsille tai leikkitreffeille on aina tilaa! Leikkihuone tarjoaa virikkeitä yhteiseen puuhasteluun erilaisista peleistä aina kiipeilyyn ja puolapuihin. Hassuttelu ja hupi on siis lähellä, vaikka omaan kaupunkikotiin extrahuone ei mahtuisikaan.