Madetojanaukio I, Oulu

Tilaa unelmille

Madetojanaukiossa sinun ei tarvitse valita keskustan ja luonnon väliltä. Monipuolinen taloyhtiö antaa tilaa unelmille. Yhdistä kaikki haaveesi ja nauti sinulle tärkeistä asioista – saunailta pihasaunassa, työmatka pyörällä taittaen tai konsertti kotikulmilla.

Varaa esittely

Minna Kukonlehto
Ota yhteyttä:

Minna Kukonlehto
040 507 2309

minna.kukonlehto@rakennusteho.fi

Esittelyt:

Varaa yksityis- tai virtuaaliesittely.

Varaa esittely

Kohteen tiedot

Valmistumisvuosi 2021
Osoite Tahtipuikko 2, 90140 Oulu
Tyyppi Kerrostalo
Asuntoja 83 kpl / 1 - 3 huonetta
Pinta-ala 20,5 – 74,5 m²

Kulttuurin kehto ja liikkujan paratiisi

Taka-Lyötyssä konsertti-iltaa voit viettää kadun toisella puolella sijaitsevassa Madetojan salissa. Liikkujana löydät arjen ilot lähistön luontoreiteistä. Keskustan palvelut puolestaan ovat vain nurkan takana. Mitä muuta voisit toivoa uuden kotisi sijainnilta?

hero-3073-28_Madetojan_aukio_Sisavisu_B23_1.3

Idyllistä asumista modernissa ympäristössä

Taka-Lyötty tuo modernin asumisen idylliseen ympäristöön Karjasillan kupeeseen. Madetojanaukion huoneistot yksiöistä kolmioihin on suunniteltu modernin asujan tarpeet huomioon ottaen, elämänlaatu edellä.

Madetojanaukion huoneistot soveltuvat monenlaisten asujien tarpeisiin. Kompakteissa yksiöissä tilat on suunniteltu huolellisesti ja fiksusti yhden ihmisen tarpeisiin, siinä missä tilavammat kaksiot ja kolmiot sopivat pariskunnille ja lapsiperheille.

Suunnittelun lähtökohtana on ollut asumisen mukavuus. Kadun puoleisten asuntojen parvekelasit ovat puolipeilaavia, jotta kesähelteet eivät tee asunnosta liian kuumia ja jotta kodissa on yksityisyyden tunnetta.

Omaan kotiisi voit valita juuri sinulle sopivat varustelut – halusitpa saunan, lasitetun parvekkeen tai vaatehuoneen. Tarjoamme mahdollisuuden myös yhdistää asuntoja suuremmaksi kodiksi ja valita sisustuksen vastaamaan unelmiesi kotia. Ota meihin rohkeasti yhteyttä.

Pihan täydeltä mukavuuksia

Asukkaiden yhteinen sisäpiha tarjoaa monipuolista tekemistä omassa rauhassaan – sijaiten katutason yläpuolella. Kattava leikkipiha pitää perheen pienimmät kiireisinä, aikuiset pääsevät puolestaan hikoilemaan yhteisellä ulkokuntoilualueella.

Löylyistä voi nauttia taloyhtiön pihasaunassa, yhteisestä kokkailusta puolestaan pihan kesäkeittiössä. Kasvihuoneet tekevät sisäpihasta kauniin vehreän ja antavat viherpeukaloille puuhasteltavaa.

Viihtyisän taloyhtiön sijainti on mainio: Joutsensillan alueella löytyy runsaasti palveluja ruokakaupoista ravintoloihin ja useisiin huonekaluliikkeisiin. Raksilan loistavat liikuntamahdollisuudet ja Oulun keskustan palvelut ovat lisäksi kävelyetäisyydellä. Kulttuurin ystävät pääsevät nauttimaan naapurissa sijaitsevan Oulun Musiikkikeskuksen tarjonnasta.

Madetojanaukion vieressä sijaitsee myös kaikille avoin Caritaksen monipalvelukeskus, jossa on mm. lounasravintola, lääkärin vastaanotto ja kuntoutuspalvelut.