Hiirosen Heitto, Oulu

Uutta rauhalliseen Hiiroseen

Heitto rakennetaan sisartalonsa Huiman viereen oivalla paikalla luonnonläheisessä Hiirosen kaupunginosaan. Jämäkästä paikallavaletusta parivaljakosta löytyy koteja yksiöistä neljän huoneen asuntoihin.

Jukka Poukkula
Ota yhteyttä:

Jukka Poukkula
0407649085

jukka.poukkula@rakennusteho.fi

Esittelyt:

Varaa yksityis- tai virtuaaliesittely.

Varaa esittely

Kohteen tiedot

Valmistumisvuosi 2017
Osoite Metsänkuninkaantie 1, 90250 Oulu
Tyyppi Kerrostalo
Asuntoja 70 kpl / 1 - 3 huonetta
Pinta-ala 24,0 – 63,0 m²

Liikkujan paratiisi

Hiironen on sijainniltaan todellinen helmi ulkoilijoille ja esimerkiksi koiraihmisille. Heiton ympäristön ulkoilualuille ominaista on monipuolisuus. Lähistöltä on paljon metsiä, peltoaukeamia ja myös viljelypalstoja. Hiirosen komeat metsät antavat mahdollisuuden samoiluun ja rauhoittumiseen miltei keskellä kaupunkia. Hiironen onkin osa vihervyöhykettä, joka alkaa jopa torilta nousten Kaupunginojan vartta Raksilasta jatkuen Hiirosen läpi Kaakkurin liikuntamaahan ja sieltä edelleen Kempeleen Honkaseen.

Alueella voi harrastaa muun muassa maastöpyöräilyä, lenkkeilyä ja hiihtoa valaistulla kuntoradalla, suunnistusta, jalkapalloa, frisbeegolfia ja agilitya. Nurmikentällä tapaa myös lennokeiden lennättäjiä ja muuten vain ulkoilusta nauttivia ihmisiä.

Hiironen on kuin pieni kylä kaupungin kupeessa. Noin viiden kilometrin matka Rotuaarin pallolle taittuu sujuvien kulkuyhteyksien ansiosta niin autolla, bussilla kuin pyöräillenkin. Lyhyen matkan päässä sijaitsevat myös ammattikorkeakoulun ja ammattiopiston oppilaitokset. Hiirosen kaupunginosa tarjoaa kävely- ja pyöräilyetäisyydellä kaikki tarpeelliset lähipalvelut. Alueelta löytyy niin lähikauppa (Lidl naapuritontilla), huoltoasema kuin pizzapaikkakin.

Heiton kodit on varustettu raikkaan valkoisilla kiintokalusteilla sekä laadukkailla kodinkoneilla. Kaksioiden ja niitä suurempien huoneistojen keittiöihin ekstraa tuo energiatehokas induktioliesitaso.