/ Uutiset

Hirsirakentamisen huippuosaamista sääsuojassa

Rovaniemen Häkinvaaran päiväkodin rakentaminen on meille ainutlaatuinen tilaisuus osoittaa hirsirakentamisen monipuolisuutta ja edistyksellisyyttä. Päätös rakentaa koko päiväkoti sääsuojan alle oli erinomainen valinta, sillä se mahdollistaa:

  • Tarkkarakenteisen ja laadukkaan työn: Sääsuoja suojaa hirsirungon pystytysvaiheen sään vaikutuksilta koko prosessin ajan, mikä takaa parhaan mahdollisen lopputuloksen.
  • Optimaalisen työskentely-ympäristön: Kuivat ja lämpimät työolosuhteet parantavat työturvallisuutta ja tehokkuutta, mikä puolestaan lyhentää rakennusaikaa.
  • Sisäilman laadun maksimoinnin: Hirsirakennus itsessään on tunnettu erinomaisista sisäilmaominaisuuksistaan. Sääsuoja takaa, että hirsirunko kuivuu hallitusti ja tasaisesti, mikä entisestään parantaa sisäilman laatua.

Maalämpö ja aurinkopaneelit luovat energiatehokkaan kokonaisuuden

Yhdistämällä hirsirakennuksen maalämpöön ja aurinkopaneeleihin luomme päiväkotiin energiatehokkaan ja ympäristöystävällisen kokonaisuuden. Tämä ratkaisu on täydellinen valinta päiväkodille, jonka teemana on luonto.

Henkilöstön osallistuminen suunnitteluun

Olemme olleet iloisia voidessamme olla mukana kehittämässä päiväkotia yhdessä henkilöstön kanssa. Heidän asiantuntemuksensa on ollut korvaamatonta suunnittelussa, ja olemme varmoja, että lopputulos vastaa täysin heidän tarpeitaan.

Projekti on edennyt suunnitelmien mukaisesti, ja olemme erittäin tyytyväisiä saavutettuihin tuloksiin. Hirsirunko asennetaan syksyn aikana, ja koko rakennus valmistuu suunnitelmien mukaan syksyllä 2025.