Oulujoen Siltavahti, Oulu

Siltavahti – koti Oulun upeimmissa maisemissa

Veistoksellinen Oulujoen Siltavahti siintää kauas ja piirtyy osaksi tulevaisuuden Oulun profiilia. Kunnianhimoisesti toteutettu Siltavahti symboloi halua saattaa Oulu nousuun omin voimin.

Jukka Poukkula
Ota yhteyttä:

Jukka Poukkula
0407649085

jukka.poukkula@rakennusteho.fi

Esittelyt:

Varaa yksityis- tai virtuaaliesittely.

Varaa esittely

Kohteen tiedot

Valmistumisvuosi 2018
Osoite Kasarmintie 21, 90130 Oulu
Tyyppi Kerrostalo
Asuntoja 80 kpl / 1 - 5 huonetta
Pinta-ala 26,0 – 232,0 m²

Näkymä kaupungin yli yhdistyy yhteiseen pihasaunaan

Siltavahdin asuntotorni sijaitsee avainpaikalla historiallisessa jokimaisemassa. Vaikuttava uudisrakennus kruunaa palkitun Koskenniskan ja Kasarminrannan alueen, joka on kaupungin edustavimpia ja vetovoimaisimpia.

16-kerroksisesta Siltavahdista avautuvat Oulun monimuotoisimmat näköalat niin joen yläjuoksulle kuin merelle ja kaupungin yli. Harkitusti sijoitetut parvekkeet ovat kerrostasosta riippuen aina parhaiden näkymien suuntaan. Asukkaiden yhteisenä auringonotto-, piknik- ja näköalapaikkana palvelee 14. kerroksen laaja yleisöterassi.

Siltavahdin vieressä uinuu tunnelmallinen rantabulevardi pienvenepaikkoineen. Keskustaan ja torille pääsee hetkessä kävely- ja pyöräteitä pitkin. Kuvauksellinen reitti myötäilee jokirantaa ja kulkee puiston halki.

Siltavahti tarjoaa monipuolisesti erikokoisia huoneistoja. Ainutlaatuinen yhteys maisemaan avautuu oleskelutilojen suurista panoraamaikkunoista. Asuntojen korkeaan varustetasoon sisältyvät aidot kivitasot ja integroidut kodinkoneet.

Asukkaiden käytössä on hyvänkokoinen pihasauna rauhallisella oleskelupihalla, jonne mennään toisen kerroksen kävelysiltaa pitkin. Monipuolinen pysäköintiratkaisu sisältää niin talleja kuin halli- ja pihapaikkoja. Ensimmäistä kertaa Oulussa myös sähkö- ja hybridiautojen lataustarpeet huomioidaan pysäköinnin suunnittelussa.

Siltavahti on muuttovalmis.

Energialuokka: C