Lipporannan Lahti, Oulu

Uudenlaista ja laadukasta asumista Oulun Lipporannassa

Oulun Lipporantaan rakentuva moderni asuinalue muuttaa käsityksesi kaupunkiasumisesta. Kotikatu365-palvelut tarjoavat asukkaan tarpeiden mukaisesti yhteistiloja, arkea sujuvoittavia palveluja ja yhteiskäyttötavaroita. Kotikatu365 nostaa kaupunkiasujan elämänlaadun täysin uudelle tasolle.

Varaa esittely Tutustu virtuaalisesti

Janne Arola
Ota yhteyttä:

Janne Arola
0400 292 111

janne.arola@rakennusteho.fi

Esittelyt:

Varaa yksityis- tai virtuaaliesittely.

Varaa esittely

Kohteen tiedot

Valmistumisvuosi 2019
Osoite Lipporannantie 9, 90500 Oulu
Tyyppi Kerrostalo
Asuntoja 51 kpl / 1 - 3 huonetta
Pinta-ala 24,5 – 66,5 m²

Monikäyttöisillä yhteistiloilla laatua asumiseen

Aulapalvelu auttaa arjen asioiden hoidossa ja järjestää tapahtumia. Lisäksi voit viihtyä lehtien ja elokuvien parissa yhteisessä olohuoneessa. Wifi-yhteys kuuluu myös palveluihin. Kaikkien asukkaiden käytössä on mm. kuntosali, olohuone, vierashuone, leikkitila ja työtiloja. Monikäyttöisten yhteistilojen ansiosta pienempikin koti tuntuu useimmille perheille täysin riittävältä.

Moni on huomannut ettei ole järkeä omistaa tavaroita, joita tarvitsee harvoin. Siksi Kotikatu365:n asukkaiden yhteisessä käytössä on mm. auto, polkupyöriä, liikuntavälineitä ja remonttitarvikkeita.

Kotikatu365-palvelussa varaat yhteistiloja ja -tavaroita, osallistut tapahtumiin ja järjestät itse niitä. Se on virtuaalinen ikkuna kaikkeen mitä Lipporannassa tapahtuu ja moderni tapa pitää yhteyttä muihin asukkaisiin.

Lipporantaan vaiheittain lähivuosina rakennettavat kerrostalot luovat toimivat puitteet modernille kyläyhteisölle, jossa asuu eri elämänvaiheissa olevia ihmisiä.

Lue lisää Lipporannasta

Uusi tapa asua muuttaa arjen sujuvammaksi ja mahdollistaa naapuruston yhteydenpidon alueella, joka tunnetaan nimellä Kotikatu365.

KOTIKADULLE