Lapinlumo, Rovaniemi

Lapinlumo – rauhallisella alueella keskustan kupeessa

Lapinlumo edustaa totuttua raikkaampaa sekä laadukkaampaa asumista rauhallisella alueella ja omalla tontilla vain kilometrin päässä keskustasta.

Ritva Anttila
Ota yhteyttä:

Ritva Anttila
044 7240 303

ritva.anttila@rakennusteho.fi

Esittelyssä:

19.6.2018 16:30 – 17:30
Ennakkomarkkinoinnissa oleva Lapinlumo rakennetaan samaan pihapiiriin Lapinleimun kanssa. Tervetuloa tutustumaan huoneistovaihtoehtoihin, osoite Lapinkatu 3.

Katso sijainti kartalta

Kohteen tiedot

Osoite Lapinkatu 3, 96190 Rovaniemi
Tyyppi Kerrostalo
Asuntoja 48 kpl / 1 – 3 huonetta
Pinta-ala 26,5 – 65,5 m²

Tutustu vapaisiin asuntoihin

Laadukasta asumista uudiskohteessa, vain kilometrin päässä keskustasta


Lapinlumo tarjoaa asukkailleen mukavan rauhallisen ympäristön noin kilometrin päästä Rovaniemen keskustasta. Alue kehittyy kaiken aikaa, ja uudisrakennuskantaa ei juuri lähempänä keskustaa ole.

Kohde eroaa alueen muista rakennuksista raikkaan vaalean värinsä ja arkkitehtonisten ratkaisujen ansiosta. Kaikki yksityiskohdat on rakennettu harkiten ja laadukkaasti. Jokaiseen asuntoon kuuluu parvekkeet, parvekelasitukset ja esimerkiksi induktioliedet automaattisesti. Sähköinen mukavuuslämmitys ja tornikiukaat tuovat elämänlaatua arkeen.

Kohde on omalla tontilla, mikä tekee hoitovastikkeesta huomattavan edullisen.

Kohteen välittömässä läheisyydessä on kaksi kauppaa, Korkalovaaran peruskoulu ja päiväkoti. Kilometrin päässä olevaan jokirantaan ja Arktikumin puistoalueisiin on hyvät yhteydet.