/ Uutiset

Jääkärinkankaan monitoimitalon rakentaminen alkaa heinäkuussa

Oulun Jääkärinkankaalle Haapalehdontien ja Raitotien risteykseen ryhdytään rakentamaan uutta monitoimitaloa heinäkuussa 2024. Työt alkavat puiden kaadoilla sekä maanrakennustöillä. Perustusten rakentaminen alkaa elokuussa.

Monitoimitaloon tulee sijoittumaan päiväkoti, 840 oppilaan yhtenäiskoulu, nuorisotiloja, monitoimisali, kirjasto sekä Oulu-opiston ja yhteisöpalveluiden toimintoja. Monitoimitalon pinta-ala on 16 300 neliötä.

Jääkärinkankaan monitoimitalon arvioitu valmistuminen on loppuvuodesta 2026. Hankkeen kokonaiskustannusarvio on noin 42 miljoonaa euroa. Uuden monitoimitalon urakoitsijaksi on Oulun Rakennusteho Oy. Arkkitehtisuunnittelusta vastaa Sweco Finland Oy.

Monitoimitalon suunnittelutilassa voidaan tehdä kaikkea mahdollista digitaalisesta valmistuksesta robotiikkaan, videointiin ja äänitykseen.

 

Lisätietoja antavat:
Sami Klemola, toimitusjohtaja, Rakennusteho Group
p. 040 5892 494 e-mail: sami.klemola@rakennusteho.fi

Tero Kauppila, projektipäällikkö, Oulun Tilapalvelut
p. 044 703 9151 e-mail: tero.kauppila@ouka.fi