/ Uutiset

Ogelin Versosta saat rivitalokodin, joka on varustelultaan hintaluokkansa kärkeä

Jokaiseen asuntoon kuuluu oma autohallipaikka, ja lattiaviilennysjärjestelmä varmistaa asumisen mukavuutta ja miellyttävyyttä. Verson rivitalokodissa Oulunkylässä kaikki löytyy läheltä.

Ogelin Verso on vastaus toiveisiin uudesta rivitalokodista Helsingissä. Sijainti vertaansa vailla olevien liikenneyhteyksien varrella sopii monelle – liikutpa omalla autolla, julkisilla tai pyöräillen.

Verso on harvinaisen hyvin saavutettava rivitalokohde Oulunkylässä kaksien kiskojen risteyskohdassa, ja vierestä kulkee kevyen liikenteen baanaverkko Pasilaan.

”Tämän lisäksi olemme huomioineet erityisen hyvin autoilijoiden tarpeet. Kaikkiin asuntoihin kuuluu oma autohallipaikka, josta pääsee autolla liittymään liikenteeseen helposti”, sanoo Rakennustehon varatoimitusjohtaja Jere Castrén.

Löydä kotisi Versosta

Laatua aina taitavasta tilankäytöstä tasokkaaseen varusteluun

Toimivat pohjaratkaisut sujuvoittavat elämää Ogelin Verson kaksikerroksisissa rivitalokodeissa. Kaikissa asunnoissa on 2–3 tilavaa makuuhuonetta, avara keittiö, oleskelutila ja sauna.

Laadun voi kokea aina taitavasta tilankäytöstä tasokkaaseen varusteluun – pieniä yksityiskohtia myöten. Autopaikka sääsuojassa on arvokas etu, mutta sen lisäksi puuverhoiltu Verso on muutenkin varustelultaan hintaluokkansa kärkeä. Kuluttajien arvostamilla asumisen brändeillä viimeistellyissä kodeissa design tarkoittaa sekä tyyliä että toimivuutta.

”Asunnoissa on valmiiksi asennettuna sama lattiaviilennysjärjestelmä, jota käytämme kerrostalokohteissa. Säilytystilaa on riittämiin, ja komerot on varustettu Elfan säilytysjärjestelmillä. Jokaisessa kodissa on lasitettu terassi ja parveke”, kertoo Jere Castrén.

”Lisäksi neliöissä voit säilyttää esimerkiksi arvokasta pyörääsi omalla terassillasi lukittavan oven takana”, hän lisää.

Versossa kaikki löytyy läheltä

Ogelin Verso on rivitalon ja viiden kerrostalon kokonaisuus, joka sijaitsee Helsingissä erinomaisen saavutettavalla paikalla Oulunkylässä, joka uudistuu ja kasvaa ripeää vauhtia. Rutkasti uusia asuinviihtyisyyttä lisääviä palveluja on luvassa, mutta kaupunginosa ei tule menettämään omaleimaisuuttaan ja yhteyttään luontoon.

Ogelin Versosta on matkaa juna-asemalle nelisensataa metriä, ja Raide-Jokerin pysäkki sijaitsee vielä huomattavasti lähempänä. Liikkuminen keskustaan tai lentokentälle sujuu nopeasti ja vaivattomasti, etenkin kun Raide-Jokerin liikenne alkaa viimeistään keväällä 2024.

”Uusi rivitalokoti tällaisella sijainnilla on harvinaista herkkua. Kun rivitaloja Helsinkiin tehdään, ne rakentuvat useimmiten Kehä 1:n ja Kehä 3:n väliselle alueelle. Ogelin Verso on poikkeustapaus”, Jere Castrén sanoo.

Ogelin Versossa ihan vieressä ovat paitsi kulkuyhteydet myös virkistymismahdollisuudet. Vantaanjoen ranta houkuttelee virkistäytymään vuoden ympäri, ja vehreän Oulunkylän puistot ja pururadat kutsuvat reippailemaan raittiiseen ulkoilmaan. Oulunkylä onkin kuin vehreä keidas kaupungin kainalossa – ja Ogelin Verson asukkaana nautit siitä mukavasti ja huoletta vuosia tästä eteenpäin.

Lisätiedot ja varaukset:
Terhi Lahtinen
Myyntipäällikkö, LKV
Puhelin: 044 493 1327
terhi.lahtinen@rakennusteho.fi

Lue lisää Versosta