Ogelin Verso VI, Helsinki

Rivitalokoti, joka tulee vastaan kerran elämässä

Oletko äskettäin nähnyt uusien rivitalokotien rakentuvan Helsingissä lähelle kaupunkia? Emme mekään, paitsi nyt: Ogelin Verso VI on vastaus toiveisiisi upouudesta rivitalokodista Helsingissä. Sijainti vertaansa vailla olevien liikenneyhteyksien varrella sopii monelle, ja autohallista sujahdat omalla autolla liikenteen sekaan vaivattomasti. Myös juna ja tuleva pikaratikka kuljettavat kätevästi.

Katso virtuaaliesittelyt Tutustu koteihin

Terhi Lahtinen
Ota yhteyttä:

Terhi Lahtinen
044 493 1327

terhi.lahtinen@rakennusteho.fi

Esittelyt:

24.9. 12:00 – 12:45
Esittely on sisällä E-talossa valmiissa asunnossa. Kylttiopastus Veräjältä

Katso sijainti kartalta

Säilytystilaa asunnon ulkopuolella

Kaikkiin kolmioihin kuuluu oma erillinen varasto. Neliön asukkaana voit säilyttää esimerkiksi arvokasta pyörääsi omalla terassilla lukittavan oven takana.

Hintaluokkansa kärkeä

Puuverhoillut rivitalot on suunniteltu varustelultaan ja tilankäytöltään hintaluokkansa tasokkaimmiksi. Arvostetuilla asumisen brändeillä varustetussa kodissa design tarkoittaa tyyliä ja toimivuutta.

Oma paikka autohallissa

Unohda autopaikasta murehtiminen! Verso VI:n kaikkiin asuntoihin kuuluu oma autohallipaikka. Voit ajaa arvokkaan autosi pihan alle suojaan: näin käytössäsi on aina kuiva ja ajovalmis menopeli.

Elfa-säilytysjärjestelmä

Verso VI:n kodit on varustettu suomalaisten arvostamalla Elfa-säilytysjärjestelmällä. Elfalla otat tilaa haltuun ja saat toimivan ratkaisun moniin kotisi sälitystarpeisiin.

Tilaa hyvään ja huolettomaan elämään

Näppärät pohjaratkaisut, lyömätön sijainti ja oma autohallipaikka ovat Ogelin Verso VI:n valttikortteja.

Verson kaksikerroksiset rivitalokodit valloittavat ohittamattoman sijaintinsa lisäksi erinomaisilla pohjaratkaisuillaan. Kaikissa asunnoissa on 2–3 tilavaa makuuhuonetta, avara keittiö ja oleskelutila, sauna sekä lasitetut parvekkeet. Laadun aistit kotonasi kaikkialla aina taitavasta tilankäytöstä tasokkaaseen varusteluun asunnon pienintäkin yksityiskohtaa myöten.

Verson rivitalokodin asukkaana voit unohtaa parkkipaikasta huolehtimisen – jokaiseen kotiin kun kuuluu myös oma autohallipaikka. Myös säilytystilaa riittää runsaampiinkin tarpeisiin. Kaikkiin kolmioihin kuuluu vaatehuone ja oma varasto. Neliöissä säilytät esimerkiksi arvokasta pyörääsi kätevästi omalla terassillasi lukittavan oven takana.

Puuverhoiltu rivitalo on varustelultaan hintaluokkansa tasokkaimpia. Arvostetuilla asumisen brändeillä viimeistellyssä kodissa design tarkoittaa sekä tyyliä että toimivuutta. Tutustu koteihin ja kysy lisätietoja myyjiltämme!

Kohteen tiedot

Osoite Veräjä 8, 00650 Helsinki
Tyyppi Rivitalo
Asuntoja 15 kpl / 3 - 4 huonetta
Pinta-ala 73,5 – 81,5 m²

Tutustu vapaisiin asuntoihin

Rivitalokoti saavutettavalta paikalta: kerran elämässä -mahdollisuus

Ogelin Verso on rivitalon ja viiden kerrostalon kokonaisuus. Uusi kotisi on yksi Helsingin saavutettavimmista paikoista: kiskot ja ennen kotien valmistumista liikennöinnin aloittava Raide-Jokerin pikaraitiolinja kiidättävät sinut Helsingin keskustaan 15 minuutissa ja lentokentällekin alle puolessa tunnissa. Juna-asemalle ja Raide-Jokerin pysäkille on matkaa neljäsataa metriä. Liikkuminen keskustaan tai lentokentälle käy siis käden käänteessä.

Oulunkylän huippuetuna on sen yhteys liikenteen lisäksi luontoon. Verso-kodissasi virkistymismahdollisuudet ovat lähellä: Vantaanjoen ranta palvelee ympäri vuoden, ja vehreän Oulunkylän puistot ja pururadat viekoittelevat nauttimaan avoimen taivaan alle.

Oulunkylän nykyinen ja tuleva infra vaikuttaa merkittävästi alueen asuntojen arvonkehitykseen, joten laadukkaasti viimeistellyt asunnot ovat erinomainen vaihtoehto niin asunnon omaan käyttöön hankkivalle kuin sijoittajille.