/ Uutiset

Madetojanaukio III:ssa asut elämysten äärellä Oulu Sinfonian naapurissa

Omaa asuinpaikkaa voi miettiä esimerkiksi siitä näkökulmasta, mitä mahdollisuuksia lähiympäristö tarjoaa. Oulu Sinfonian konserttien lähelle Madetojanaukiolle nousee huimaa vauhtia uusia asuntoja. Viestit Oulu Sinfonian yleisöltä kertovat, että uusi asuinalue on löytynyt ja on ollut mukava muuttaa konserttien läheisyyteen.

Oulu Sinfonian konsertit ja Oulun Musiikkikeskuksen muu tarjonta tuovat uuden ulottuvuuden Madetojanaukion asukkaille. Muutaman askeleen päässä kodistasi voit nauttia konserttielämyksistä ja antaa musiikin viedä!

Jo muuttamaan päässeitä Madetojanaukio I:n ja II:n asukkaita on käynyt katselemassa tien toisella puolella sijaitsevan Oulun Musiikkikeskuksen tiloja, kertovat Oulu Sinfonian intendentti Maija Kuusisto ja markkinointivastaava Heli Perkkiö.

”Uusille kävijöille olemme esitelleet Madetojan salia ja tulevia konsertteja.”

”Myös meidän uskollisia kausikorttilaisia on muuttanut Madetojanaukiolle mahdollisimman lähelle lempiharrastustaan. ”

Maamme pohjoisin sinfoniaorkesteri Oulu Sinfonia konsertoi viikottain Oulun Musiikkikeskuksen Madetojan salissa, jonne mahtuu runsaat 800 kuulijaa. Yleisö on löytänyt takaisin katsomoon pandemian jälkeen ja etenkin kolmesta kiinnostavasta kausikonsertista koostuvat minisarjat ovat olleet supersuosittuja.

”Loppukausi on myynyt todella hyvin, koko yleisö on mukana ihan eri tavalla kuin vielä keväällä. On hienoa tarjota elämyksiä niin uudelle yleisölle kuin konserttien suurkuluttajille”, Kuusisto ja Perkkiö iloitsevat.

Rakennustehon markkinointijohtaja Jussi Raappana kertoo, että Madetojanaukio III sopii asunnon ostajalle, joka on katsellut uutta kerrostalokotia keskustan palvelujen ääreltä. Madetojanaukiolla asutaan paitsi Oulu Sinfonian naapurissa, myös lähellä kauppoja, urheilupaikkoja ja lenkkimaastoja.

”Haluamme nostaa esiin tätäkin puolta kaupungista, ja kertoa asiakkaillemme sen monista mahdollisuuksista”, sanoo Raappana.


Koe kuinka vaivattomasti voit siirtyä Madetojanaukion kodistasi konserttiin tien toiselle puolelle. Madetojanaukio III:n esittelyissä 16.10.–20.11.2022. tarjoamme kymmenelle ensimmäiselle lipun Oulu Sinfonian ajankohtaisiin konsertteihin: Unohtumaton Gershwin 17.11. tai Suvi Teräsniskan joulu 23.–24.11. Lue lisää kampanjasta.

Tutustu Madetojanaukio III:een